FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Lupescu cere intervenția de urgență a autorităților: „La Dinamo avem de-a face cu infractori!” » Ce mesaje are pentru DDB

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 martie 2021 11:37 / Actualizat duminica, 14 martie 2021 11:56

Ionuț Lupescu, membru DDB și fost jucător la Dinamo, a vorbit în termeni duri despre Pablo Cortacero, conducătorul din acte de la Dinamo, și cere intervenția autorităților din România.

Fostul internațional i-a taxat și pe foștii conducători ai clubului și a avut două mesaje clare pentru cei care conduc proiectul DDB: să mizeze pe tineri la Dinamo și să aducă câte mai multe legende ale lui Dinamo în club, în frunte cu Cornel Dinu.

Sperăm ca autoritățile statului să realizeze că avem de-a face cu infractori. Am mai văzut exemplele astea chiar şi în Elveţia. Şi acolo autoritățile respective au luat măsuri. Dinamo a avut parte numai de cămătari şi e păcat acest lucru. 

E pentru prima dată când suporterii fac ceva ce nu s-a făcut niciodată în România. Toţi încercăm să salvăm. Acum e important să găsim soluții pentru această licență.

Mi-aş dori să se schimbe strategia şi gândirea în ceea ce înseamnă fotbalul la Dinamo. Eu nu pot să fiu împotriva străinilor, pentru că am stat toată viaţa în străinătate, dar cred că Dinamo, pe viitor, ar trebui să se axeze pe copii şi juniori din România.

I-aş sfătui pe cei care sunt acum în board-ul DDB să lase unor profesioniști partea sportivă. Şi sunt destui în istoria lui Dinamo. Ştiţi foarte bine că şi eu am avut divergenţe cu Cornel Dinu, dar analizează perfect absolut tot. Ar trebui să fie implicat, să fie mai apropiat.

Mă gândesc la el, la Augustin, la Costel Orac. Să pună un antrenor care consideră ei şi să se ocupe ei de scouting. Mă gândesc şi la Ţeţe Moraru, care poate să îşi dea cu părerea despre toţi portarii şi juniorii şi viitori portari în România”, a spus Ionuț Lupescu la TV Telekom Sport.

VIDEO Probleme noi la Dinamo » DDB, datoare la firmele lui Negoiță: „900.000 de euro pe mâncare, cazare, prestări servicii”

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Ionuț Lupescu, anunțul care le dă aripi fanilor lui Dinamo: „O să mă întorc să ajut”

Ionel Gane va fi dat afară de la Dinamo » Anunțul făcut de DDB

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (5)
geo.b.
geo.b.  •  14 Martie 2021, 12:17

Autoritatile ar fi trebuit de mult sa se autosesizeze.Daca as fi fost eu infrctorul,sa jegmanesc o societate in hal fara de hal,as fi fost demult inchis.Dar asa-i la noi,nimic la locul lor si toate cu susul injos.La noi marile companii fac evaziune,dar ei se ocupa cu prinsul babutelor cae vand urzici cu gramajoara si ridichi cu legatura,fara bon fiscal.Cauta pe cei care-si procura un bradut de craciun,dar se fac ca nu vad garniturile de tren cu cherestea sau cu lemn brut,care pleaca din padurile patriei,in zari straine.Statul se ocupa de gainarii,de pestisori,nu de rechini.

10207202405083487
Nanu Daniel  •  16 Martie 2021, 09:29

Ia uite la ei ma, vor interventia politicului din nou ! Pai nu voi infierati alte echipe si le acuzati de sprijin politic ? Nu va ajunge ca sunteti cea mai mare teapa fiscala din Romania, ca va tine politicul in brate ? Vreti mai mult ? Vreti maximum. Cum sa dai afara un actionar majoritar dintr-o societate ? ...decat printr-o ilegalitate.

creeperno999
creeperno999  •  14 Martie 2021, 22:36

Trebuie vorbit cu partidul aur si sa facem scandal impotriva spaniei

Vezi toate comentariile (5)
Comentează