FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Ce șanse sunt ca Zeljko Kopic să continue la Dinamo: „În condiții clare!”

Zeljko Kopic, foto: GSP
Zeljko Kopic, foto: GSP

Articol de - Publicat marti, 07 mai 2024 15:48 / Actualizat marti, 07 mai 2024 16:15

Dinamo - UTA este duminică, de la ora 21:30, în etapa ultimelor speranțe ale „câinilor”. Omul de afaceri Cătălin Mișu, sponsor al roș-albilor, a povestit fanilor dinamoviști cum poate continua Zeljko Kopic în „haită”, indiferent de deznodământ.

Dinamo joacă ultima etapă din play-out, cu UTA, duminică seară, de la ora 21:30. „Câinii” nu depind doar de propriul rezultat pentru a se salva de la retrogradarea directă. Mai exact, ține de miracol posibilitatea ca roș-albii să evite revenirea în eșalonul secund.

Mircea Lucescu a ieșit de la discuția cu Dan Șucu » Ce a declarat + GSP a aflat ce club vrea să deturneze mutarea
RAPID
Mircea Lucescu a ieșit de la discuția cu Dan Șucu » Ce a declarat + GSP a aflat ce club vrea să deturneze mutarea

Sunt oameni care încearcă să se gândească la ceea ce va urma indiferent de deznodământul din weekend. Sunt discuții privind și soarta lui Zeljko Kopic, și a jucătorilor, coroborat cu ceea ce se va întâmpla cu Dinamo.

Hakim Abdallah luat peste picior: „Nu e atacant de Dinamo! 4-5 luni să nu facă nimic și apoi să explodeze?!"

Invitat în cadrul unei emisiuni online a suporterilor „câinilor”, pe canalul de YouTube „Totul pentru Dinamo", unul dintre sponsorii importanți ai grupării, Cătălin Mișu (Regata), a vorbit despre situația antrenorului și a fotbaliștilor. Mai ales că omul de afaceri a contribuit la sosirea lui Zeljko Kopic în iarna 2023 și a fost aproape de echipă pe durata întregului sezon.

„Hai să vedem ce material i-am pus la dispoziție! De exemplu, mie Hakim Abdallah nu mi se pare atacant.

Ați văzut avion care să stea 4 luni pe pistă cu motoarele pornite până să decoleze? Extrapolând, 4-5 luni să nu facă nimic și apoi să explodeze, dați-mi un exemplu concret despre un atacant care a reușit.

OK, atât a putut aduce clubul cu finanțele din vară, dar nici nu putem să-i imputăm lui Kopic lucruri pe care nu le-a facut. Echipa a pornit cu stângul din august, cu lot de liga a doua! Velkovski, Milanov și Pavicic au fost aduși de Kopic, au venit la Dinamo pentru acest antrenor”, a transmis Mișu.

7mii de euro este salariul lunar al lui Hakim Abdallah la Dinamo

Un antrenor mi-a zis într-o discuție privată, om care a câștigat campionatul: Dacă e să vă duceți spre play-off, cum zice conducerea voastră, în afară de Kopic și Velkovski, n-aveți niciun nume de Liga 1, ci doar de eșalonul secund
- Cătălin Mișu, sponsor Dinamo

Ce șanse sunt ca Zeljko Kopic să continue la Dinamo: „În condiții clare!”
Cătălin Mișu, patronul Regata (stânga)

Doi atacanți care fac furori în play-out pe lista lui Cătălin Mișu pentru Dinamo

Mai departe, sponsorul dinamovist a dezvăluit că a spus ochii pe doi atacanți care dau randament în play-out. Enzo Lopez (26 de ani), care are 6 goluri și 2 assist-uri în 15 etape pentru FC Botoșani, și Adel Bettaieb (27 de ani), care are 3 goluri în 16 meciuri pentru Iași, inclusiv golul victoriei de ieri cu Hermannstadt.

„Propun două nume. Enzo Lopez, de la Botoșani, care a dat 6 goluri și 2 pase de gol, care a venit la Botoșani pe 7.000 de euro salariu. De ce s-ar duce un jucător la Botoșani, unde se agață harta în cui, și n-ar veni în București?

Vă mai dau un alt exemplu - Bettaieb, de la Poli Iași, un jucător care are 8.000-9.000 de euro pe lună. Nu vreau să dau din casă, l-am întrebat pe Kopic după meciul cu Poli Iași, mai ales că l-am abordat pe Bettaieb, după meciul direct.

<Vino la București în sezonul următor!>, i-am zis și mi-a zâmbit. Am vorbit cu Zeljko și mi-a spus că mâine l-ar transfera. Au venit pe salarii mult inferioare față de ce a oferit clubul. Înțeleg că noi avem 50 de scouteri, nu știu ce jucători au adus", a comentat Cătălin Mișu.

Zeljko Kopic poate continua la Dinamo și în liga secundă: „În anumite condiții și dacă păstrăm o parte dintre jucători"

Omul de afaceri a avut o influență mare în sosirea lui Zeljko Kopic la Dinamo, la finele anului trecut. „Cred că în acest an, am mai multe cine cu Zeljko decât cu soția!”, a transmis businessman-ul. Kopa ar dori să continue în alb-roșu, indiferent de deznodământul campionatului.

(Ar vrea să continue Kopic la Dinamo și-n liga secundă?) „Nu pot să vorbesc în numele lui, dar dacă mă întrebi, eu zic că da. Dar cu un anumit buget, în condiții clare.

Eu cred că sunt cea mai bună persoană care poate să-l convingă să continue în România. O să spună și el mai multe după ultimul meci al sezonului. N-am cunoscut un om mai dedicat acestui proiect. Mă cunosc cu Cosmin Contra, cu Ioan Andone, dar n-am pomenit un om mai dedicat.

Dacă vorbim de înjumătățirea salariilor, pentru liga secundă, este efectiv bugetul pe care-l pierzi din drepturile de televiziune, acel milion de euro.

În anumite condiții și dacă păstrăm o parte dintre jucători, omul ăsta va continua. Anul acesta, a fost un sezon slab în Liga 2, dar la anul vor fi 7-8 echipe ce vor să promoveze. Ne-am îmbătat cu acea șampanie și ne-am prins după trei etape că n-avem lot de prima ligă", a mai spus Mișu.

Noi avem un antrenor, competent. Am auzit că există propunerea, dinspre fani, Leo Grozavu pentru sezonul viitor, care a avut 7 destituiri la activ... Hai să fim serioși!
- Cătălin Mișu, sponsor Dinamo

Citește și alte știri:

CFR Cluj are un nou președinte » Nelu Varga, mesaj triumfal: „Va avea puteri depline!”

EXCLUSIV Tudorel Stoica, înainte de Euro 2024: „Și noi venim din vacanță, ca Danemarca în 1992!”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (22)
allez.les.rouges
allez.les.rouges  •  08 Mai 2024, 00:05
Postat de istet10 pe 07 Mai 2024, 21:51

Daaaaaa!!!!! Ar fi teribil de amuzant!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

creeperno534
creeperno534  •  07 Mai 2024, 22:38

Mai bun e Burca!

istet10
istet10  •  07 Mai 2024, 21:53
Postat de gojgaru pe 07 Mai 2024, 17:47

Vezi-ti de treaba ca daca le taie salariile nu mai ramanem decat cu Bani , Amzar si inca vreo doi ca si data trecuta .

Patriche. Cica asta-i ca vinul.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează