FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO EXCLUSIV Șefii lui Dinamo se tem de noi datorii din cauza lui Cortacero: „Te poți aștepta la asta”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 martie 2021 09:42 / Actualizat miercuri, 17 martie 2021 11:57

Dinamo se chinuie să ia licența pentru sezonul viitor din Liga 1, iar membrii DDB fac toate eforturile pentru a strânge banii necesari.

Prezent la GSP LIVE, team managerul lui Mario Nicolae a dezvăluit ce sumă trebuie strânsă pentru licență și spune că în viitor ar putea apărea datorii din cauza managementului spaniol.

VIDEO Mario Nicolae dă detalii despre situația financiară de la Dinamo:

„Cu licența stăm foarte bine. E o sumă pe care trebuie să achităm, până în 500.000 de euro. Sau amânată. Era o sumă mai mare. Se fac tot felul de acorduri cu foști angajați, jucători sau membrii din staff. 

Dosarul pentru licență e foarte stufos și acolo stăm foarte bine. Colegii au făcut o muncă titanică. Nu există stres pe partea asta”, a spus Mario Nicolae la GSP LIVE.

Noi datorii la Dinamo?

Conducătorul lui Dinamo a spus că ar putea să apară mai multe datorii din cauza lui Pablo Cortacero și a oamenilor aduși de ei.

„Contractele pentru comisioane la transferuri nu cred că se regăsesc în contabilitatea clubului. Ele se pot face între părți, partea spaniolă și un agent agreat. Te poți aștepta să apară peste 6 lunii unii care să își ceară drepturile. Nu m-ar surprinde. Peste un an, doi sau trei pot apărea (n.r- noi datorii). Actul nu trebuie înregistrat neapărat. Poate fi o înțelegere notarială. Dar nu va mai sta în picioare când se va demonstra că nu avea drept de semnătură”, a adăugat Nicolae.

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Dinamo, ironizată după ce s-au tras semifinalele Cupei: „Ce noroc pe Astra! Va juca finala”

EXCLUSIV Conducerea lui Dinamo dezvăluie cum l-a ales pe Mulțescu: „Cea mai bună variantă! A renunțat la foarte mulți bani”

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (39)
gimiskutze
gimiskutze  •  17 Martie 2021, 10:46

Sefii lui Dinamo? Pai Cortacero are 72%, el e seful! Restul...ca la romanika! Nu scapam de datorii. Facem intelegeri...le aminam scadenta dar datoria ramine. Pa pa Dinamo!

ioan_andriesescu
ioan_andriesescu  •  17 Martie 2021, 10:25

A intrat fecesebistul Iosif cu 2% din clonele sale ca să își verse frustrarea și eterna dezamăgire că Dinamo e în Liga 1. :)) Spre deosebire de ceilalți fecesebisti care au boală exclusiv pe Steaua București, *** Iosif are ce are cu Dinamo.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cata23
cata23  •  17 Martie 2021, 11:41
Postat de amadeus2021 pe 17 Martie 2021, 11:28

Până una-alta, FCSB are la cârmă un grup infractori condamnați, care au și fost o perioadă la răcoare, că erau înfierbântați foarte!

Si Bayern München are... Juventus, Barcelona... acum Zagreb... au lăsat cluburi care se autofinanțează, la noi salariile sunt de 210.000 eur pe luna, voi si după renegociere plătiți 130.000 eur salarii si sunteți in B, râdeți de Krausse ca a dat 13 mil pe Man dar voi cereți donații sa acordați salarii de 7000 eur pe luna lui Morsay. O sa vina Cortacero sa va ceara donații sa ii plătiți camera de hotel

Vezi toate comentariile (39)
Comentează