FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ - DINAMO 3-3

Declarația șefului lui Dinamo l-a lăsat fără cuvinte pe Mihai Stoica: „Eu am rămas șocat!”

Articol de - Publicat duminica, 05 mai 2024 12:22 / Actualizat duminica, 05 mai 2024 12:22

După ce Dinamo a remizat cu U Cluj, 3-3, Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a dezvăluit că a fost uimit de o declarație dată de șefii roș-albilor.

„Nu e profilul pe care ni-l dorim în acționariat. Vrem să vorbim de o nouă eră la Dinamo în care lucrurile se întâmplă puţin diferit faţă de cum se întâmplau în trecut, pe vremea dumnealui, pe vremea altora”, a spus Eugen Voicu, acționarul majoritar Red&White, societatea care deține Dinamo, despre Cristi Borcea.

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”
U Cluj - Dinamo 3-3
Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

Mihai Stoica spune că a fost uimit de faptul că Eugen Voicu l-a atacat pe fostul șef al „câinilor”.

Mihai Stoica: „M-a şocat declarația lui Eugen Voicu”

„Nu cunosc pe nimeni din conducerea lui Dinamo. Am vorbit în iarnă cu Andrei Nicolescu, doar legat de un jucător. Dar pe mine m-a șocat altceva. Declarația domnului Voicu, tatăl. Că înțeleg că sunt tată și fiu.

El a spus într-un moment în care nu avea niciun motiv să o facă că nu prea are ce căuta Cristi Borcea la Dinamo. «Noi vrem să facem altceva».

Când era Borcea, cu metodele lui atât de hulite, Dinamo lua campionate. Și Dinamo exista și în Europa, A fost în primăvara europeană. Cu Borcea a fost cea mai bună perioadă a lui Dinamo de după Revoluție. Și tu îl renegi pe Borcea când nimeni nu ți-a cerut asta? De ce?

Eu am rămas șocat! Mai dinamovist decât Borcea... Îl cunosc foarte bine, îi cunosc copiii. Oamenii sunt bolnavi de Dinamo”, a spus Mihai Stoica la OrangeSport.

VIDEO. Cum au fost surprinși jucătorii lui Dinamo după 3-3 cu U Cluj

Citește și:

Fanii lui Dinamo s-au săturat! I-au băgat pe jucători în ședință după 3-3 cu U Cluj: „Cine mai rămâne dacă retrogradăm?”
DINAMO - U CLUJ 3-3
Fanii lui Dinamo s-au săturat! I-au băgat pe jucători în ședință după 3-3 cu U Cluj: „Cine mai rămâne dacă retrogradăm?”
Dinamo, 8 străini pentru Liga 2?
U CLUJ - DINAMO 3-3
Dinamo, 8 străini pentru Liga 2?

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (15)
creeperno534
creeperno534  •  05 Mai 2024, 22:42

Puscarias sustine alt puscarias

custov
custov  •  05 Mai 2024, 22:39
Postat de dobrin pe 05 Mai 2024, 16:28

Mihai Stoica e socat ca Dinamo nu mai vrea aranjamente si nu mai vrea actionari care sa fure din club?

Pip!!

custov
custov  •  05 Mai 2024, 20:25

mimi,tu ești grav bolnav de fecesebe ,nu este tratabil ,poate tratamentul termic te poate salva!!

Vezi toate comentariile (15)
Comentează