FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // Mircea Rednic, avocatul echipelor din play-out: „Vrem și noi o șansă să jucăm în Europa” » Are dreptate antrenorul?

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 mai 2019 12:11

Mircea Rednic (57 de ani), antrenorul lui Dinamo, consideră că sistemul competiţional actual din Liga I, cu play-off şi play-out, ar putea fi îmbunătățit cu o soluție de import din Belgia. 

  • Meciul Dunărea Călărași - Dinamo va avea loc sâmbătă, de la ora 18:00.

„În Belgia, de exemplu, dacă ești în play-out, mai primești o șansă să joci în cupele europene. Te duelezi cu o echipă din play-off la un baraj și așa ai șanse.

La noi, în Liga 1, nu e așa...  În play-out se vorbește doar despre retrogradare, nu există alt obiectiv. Toată lumea stă și vorbește doar despre asta...

Începi și faci calcule, nu vedeți că deja și eu am început? (râde). De exemplu, Mediașul a avut un parcurs foarte bun, după ce a venit Edi Iordănescu. Și echipa trebuia să se obișnuiască cu el, era doar o chestiune de timp, vedeți ce bine merge acum?

Trebuie să le dai șanse și celor din play-out. Momentan, nu avem ce face.. Trebuie să acceptăm regulile care s-au implementat”, a declarat Rednic la TV Telekom Sport.

Dinamo este, pentru al doilea an consecutiv, în play-out-ul Ligii 1, pe locul 2, cu 34 de puncte, unul mai puțin decât liderul Gaz Metan. 

Citește și:

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

EXCLUSIV / DINAMO / Florin Răducioiu: „Am înțeles că pleacă și Mattia Montini, nu numai Dan Nistor” » Reacția vârfului italian pentru GSP

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (29)
cetateanul_surmenat
cetateanul_surmenat  •  03 Mai 2019, 15:42
Postat de albalbastru72 pe 03 Mai 2019, 15:34

Un scurt moment retrospectiv daca memoria ti-e scurta:Craiova a fost dezafiliata abuziv(fapt dovedit).Ca reparatie Federatia a vrut sa puna lucrurile in ordine oferind loc in liga a 2-a cum era si normal,reparind abuzul.Primaria s-a rugat de Mititelu luni de zile sa faca echipa,dar el era falit.Exista inregistrarea video pe youtube cind Olguta ii spunea lui Mititelu:,,Fa-ti echipa ca daca nu iti fac eu''.Doar ca el nu avea dupa ce bea apa si si-a facut-o din orgoliu dupa aceea di niste *** platite pe cornete de inghetata.Voila.

Nu ai dreptate, daca te dau pe tine afara dintr-o clasa de la facultate si bag pe altul care nu aterminat nici macar liceul cu argumentul ca trebuie sa fie cineva si de la tine din sat e correct? Echipa lui Mititelu a fost executata ca sa poata avea psd echipa care sa ii aduca voturi. Si atat.

dchldiu
dchldiu  •  03 Mai 2019, 14:24

Asa stai in fiecare an sa pici in play-out si sa te lupti cu echipele mai slabe, iei primul loc lejer in play-out (ai valoare mai mare decat ele) si apoi te lupti un singur meci cu un adversar cat de cat valoros (doar n-o sa faci baraj cu una din premele 4 echipe din play-off) care e deja vlaguit de luptele din play-off si... teapa, te duci in cupele europene chiar daca ai facut cu 20 de puncte mai putin decat adversarul. Pentru ce mai exista Cupa Romaniei atunci? Aia e competitia care ofera sanse de cupele europene oricarei echipe, indiferent de situatia din clasament.

eagleye
eagleye  •  03 Mai 2019, 13:07
Postat de albalbastru72 pe 03 Mai 2019, 13:07

Asta se *** ca la anul iar e in play-out si vrea sa-si asigure viitorul.

Ce usor e sa vorbesti pe banii statului. Traiasca craiolguta.

Vezi toate comentariile (29)
Comentează