FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

A făcut comanda pe banii DDB! Fanii au aflat cu stupefacție de ultima „manevră” a lui Cortacero

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 iunie 2021 09:29 / Actualizat miercuri, 02 iunie 2021 09:42

Dinamo se pregătește de noul sezon, dar fanii din DDB, cei care au rezolvat problema datoriilor și au ajutat la obținerea licenței pentru Liga 1, au noi probleme din cauza lui Pablo Cortacero.

Finanțatorul iberic, dispărut de la echipă, nu a renunțat la ideea revenirii ca șef în Ștefan cel Mare, s-a adresat justiției române, dar nu este în concordanță cu avocații care nu-l povățuiesc de bine. 

Dinamo, o nouă datorie din cauza lui Pablo Cortacero

Totuși, roș-albii au aflat cu stupefacție de o nouă situație negativă creată de spaniol, susține Radio Dinamo 1948. Mai exact, a dat comandă, în numele clubului, de 30.000 de tricouri similare cu ale echipei de la sponsorul tehnic al bucureștenilor, firma Macron, iar acum italienii cer banii! 

Cortacero a dat comanda, însă nu a achitat nimic. Acum, „câinii" trebuie să rezolve și această situație ingrată.

FIFA, interdicție majoră pentru Dinamo

Fundașul spaniol Isma Lopez (31 de ani) a reclamat-o pe Dinamo la FIFA, cerând drepturile contractuale pentru întreaga durată a înțelegerii. Clubul din Ștefan cel Mare a primit interdicție la transferurile pe bani. 

Spaniolii au tras la loz în plic. În câteva zile se va debloca întreaga situație, aceasta este procedura normală, dar nu ai cum să nu vezi intenția rea. Să vrei toți banii, tot, când tu ai stat două luni la club... 

Au mai existat jucători în istoria fotbalului în astfel de situații, dar ajungeai la o înțelegere de bun simț. Mai ales că vorbim de situația asta, în condițiile în care conaționalii tăi (n.r. Pablo Cortacero) au distrus tot la club. Este clar pusă la punct toată strategia. În 99% din cazuri, toți cereau o sumă acolo, se mulțumeau corect și cinstit
- Mario Nicolae, team manager Dinamo. pentru GSP.ro

VIDEO Dorinel Munteanu, mesaj radical pentru Dinamo: „Mai bine să o ia de la capăt, să nu se mai chinuie”

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Scapă cine poate! Ce urmează la Dinamo: „Nu mai putem continua, depunem memorii”

EXCLUSIV Unul dintre liderii lui Dinamo îşi anunţă iminenta plecare: „Ştii că va veni un moment când va fi vorba de bani și se duce totul în prăpastie”

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (35)
mosul.cu.sacul.plin
mosul.cu.sacul.plin  •  02 Iunie 2021, 16:05

Fcsb-iștii vor să profite de Cortacero și-l roagă (insistent) să comande și câteva mii de vestuțe roșii. Cică, alea din 2016 s-au decolorat.

micutzudan
micutzudan  •  02 Iunie 2021, 14:56

Mâine merg la Macron și o să comand 20 de tricouri, factura sa o trimită la club, nu cred că o să am succes. Nu înțeleg cum firma Macron i-a onorat comanda acestui impostor și nu înțeleg de ce trebuie să plătească clubul, n-are decât să plătească cine le-a comandat. Aici ceva nu se leagă.

gicab
gicab  •  02 Iunie 2021, 16:25
Postat de flosud97 pe 02 Iunie 2021, 15:57

Ba se leaga si inca foarte logic, cortacero ça patron al echipe de fotbal à comandat 30.000 de tricouri OK in numele clubului de fotbal Dinamo Bucuresti, intre timp cortacero à fost indepartat de la echipa sau cel putin se incearca indepartarea lui, ciné trebuie sa plateasca daca comanda à fost facuta de clubul Dinamo, simplu clubul Dinamo, acum intelegi

Nu patronul face comanda ci cel care are drept de semnătura... de ex la FC fcsb Argăseala semneaza tot

Vezi toate comentariile (35)
Comentează