FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV // VIDEO O rivală a lui Dinamo le urează „câinilor” să evite retrogradarea: „Chiar dacă pe noi ne-au pus la masa presei și nu ne-au oferit nici măcar o apă”

O rivală a lui Dinamo le urează „câinilor” să evite retrogradarea: „Chiar dacă pe noi ne-au pus la masa presei și nu ne-au oferit nici măcar o apă”
O rivală a lui Dinamo le urează „câinilor” să evite retrogradarea: „Chiar dacă pe noi ne-au pus la masa presei și nu ne-au oferit nici măcar o apă”

Articol de - Publicat luni, 12 februarie 2024 16:30 / Actualizat luni, 12 februarie 2024 18:11

Claudiu Tudor, președintele Petrolului, a mărturisit că ar vrea ca Dinamo să nu ajungă din nou în Liga 2. Este de părere că roș-albii au șanse să se salveze și le-a replicat oficialilor „câinilor” care s-au plâns de condițiile de la lojă la meciul direct, pe stadionul „Ilie Oană”.

Dinamo joacă diseară, de la ora 20:00, în deplasare, cu Farul Constanța, campioana en titre. În ciuda tonului războinic pe care Zeljko Kopic l-a afișat înaintea partidei, dorind să insufle un mesaj de forță elevilor săi, suporterii "câinilor" nu sunt foarte optimiști în privința unei victorii pe terenul echipei lui Gheorghe Hagi.

„Lanterna” a luminat mai puternic decât Farul! Dinamo învinge campioana și speră în continuare la salvare! Clasamentul live la retrogradare + Detaliile transmise de reporterii GSP
FARUL - DINAMO 0-2
„Lanterna” a luminat mai puternic decât Farul! Dinamo învinge campioana și speră în continuare la salvare! Clasamentul live la retrogradare + Detaliile transmise de reporterii GSP

Claudiu Tudor despre situația la zi a rivalilor: „Campionatul e mai frumos cu Dinamo”

Suflarea dinamovistă este furioasă la adresa conducerii clubului, fanii temându-se de o nouă rușine, după retrogradarea din 2022. Totuși, există rivale ale "câinilor" care nu și-ar dori ca Dinamo să ajungă din nou în eșalonul secund.

Claudiu Tudor, președintele Petrolului, a declarat că nu vrea acest deznodământ, în ciuda animozităților care au fost între cele două grupări. Chiar și la primul meci din 2024, pe "Ilie Oană", conducătorii lui Dinamo i-au acuzat pe cei de la Ploiești de tratamentul aplicat la partida directă, dezvăluind pentru GSP.ro cum au fost întâmpinați pe stadion și acuzând că au primit un singur scaun în loja destinată oaspeților!

5puncte a obținut Petrolul în 2024 în patru etape, victorie cu Dinamo, remize cu Oțelul și cu Hermannstadt. Bucureștenii au eșecuri pe linie cu Petrolul, Rapid și FCU Craiova

"Dinamo are șanse să se salveze. Am văzut și la Voluntari într-un an, poate chiar doi la rând, că s-au salvat după perioade nefaste, de o manieră la care și Dinamo poate să acceadă.

Ar fi mai frumos cu Dinamo în Liga 1, întâlnirile sunt speciale. Le dorim celor de la Dinamo să învingă pe linie, dar nu la meciurile cu noi.

Campionatul e mai frumos cu Dinamo", a reacționat oficialul "lupilor" pentru Gazeta Sporturilor.

Claudiu Tudor, replică pentru dinamoviști: „Așa e la Ploiești, din afara lojei”

Claudiu Tudor a ținut să explice care a fost situația de care s-au plâns cei de la Dinamo în primul meci oficial din 2024.

"Toate lojele stadionului nostru sunt dispuse în așa fel încât meciurile se văd doar din exteriorul lojei. La Dinamo am fost puși la ultimul inel și n-am făcut iureș.

Toate echipele stau în aceeași lojă la Ploiești. Nu au existat plângeri de la CFR Cluj când au venit pe "Ilie Oană". Noi nu ne-am plâns când cei de la Dinamo ne-au pus la masa presei și nu ni s-a pus o apă în față!

[Ați făcut-o intenționat, la retur?] Nu ne-am răzbunat. [Dinamoviștii] au avut orice și-au dorit din punct de vedere al catering-ului. Repet, meciul se vede în exteriorul lojei, așa e la Ploiești", a mai declarat Claudiu Tudor.

Citește și alte știri:

EXCLUSIV Cristi Tănase, reacție pentru GSP după imaginile șocante: „M-a sunat și Bogdan Stancu: «Ce ai făcut, frate?!»”

EXCLUSIV // VIDEO A explicat care este stadiul negocierilor cu turcii pentru preluarea Petrolului: „Am făcut din ceva bici!” + Ce sumă e necesară pentru a te lupta cu Gigi Becali și Dan Șucu

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează