FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo, aroganțe înainte de baraj: „Îi «liniștim» pe toți, le dăm două sau trei goluri din primul meci!”

Răzvan Grădinaru, în meciul cu Sepsi OSK, scor 0-0 // foto: Imago Images
Răzvan Grădinaru, în meciul cu Sepsi OSK, scor 0-0 // foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat joi, 24 martie 2022 07:11 / Actualizat joi, 24 martie 2022 18:14

Răzvan Grădinaru (26 de ani), mijlocaș la Dinamo, crede că echipa sa va ocupa un loc de baraj la final de play-out, dar că nu va avea probleme împotriva oricărei formații de Liga 2 care le-ar ieși în cale.

Cu 7 etape înainte de finalul play-out-ului, Dinamo ocupă locul 14, cu un total de 10 puncte. Prima poziție care asigură calificarea directă, a 12-a, este ocupată de Chindia Târgoviște, dâmbovițenii având 9 puncte peste dinamoviști.

Scenariul în care Dinamo va juca un baraj pentru menținerea în Liga 1 devine din ce în ce mai plauzibil, lucru admis și de Răzvan Grădinaru, mijlocașul devenit „câine roșu” în luna februarie.

Indiferent de adversarul de la baraj, unde echipa din Liga 1 va da, cel mai probabil, peste Hermannstadt sau U Cluj, Grădinaru e convins că Dinamo nu ar avea probleme: „Dăm două sau trei goluri din primul meci și în liniștim”. 

  • La baraj, Dinamo va întâlni una dintre echipele clasate pe locurile 3 și 4, în acest moment U Cluj și Chiajna (locul 5, dar Steaua nu are drept de promovare). Alți posibili adversari pot fi Petrolul, Hermannstadt sau Unirea Slobozia;
  • Cu 7 meciuri rămase de jucat, „câinii” sunt ca și salvați de la retrogradarea directă, însă au de recuperat 9 puncte față de locul 6 din play-out-ul Ligii 1, primul care asigură menținerea în primul eșalon.
Experimentul lui Becali pune un fotbalist într-o situație șocantă: semnează sau plătește 5 milioane de euro!
FCSB
Experimentul lui Becali pune un fotbalist într-o situație șocantă: semnează sau plătește 5 milioane de euro!

Răzvan Grădinaru, Dinamo: „Îi așteptăm la baraj pe toți!”

„Realistic vorbind, barajul e opțiunea noastră. Sperăm să fim sănătoși, pentru că au fost multe probleme. Cred că suntem mai buni decât toate echipele de acolo.

Degeaba spune lumea că nu e așa. Am jucat și noi amicale cu cei din Liga a 2-a și se termina cu mult la 0. E diferență mare între ligi. Sperăm să le dăm peste nas celor care sunt fericiți și se gândesc că Dinamo pică. Îi așteptăm la baraj pe toți, să vadă cum dăm două sau trei din primul meci și îi liniștim.

La televizor vezi că toată lumea vrea să pice cu Dinamo, dar stați să vedem. Poate câștigăm 6 meciuri la rând și nu intrăm la baraj. Nu-mi imaginam că o echipă ca Dinamo o să ajungă aici. Sunt atâtea probleme în fotbalul din România și în ceva timp poți să o vezi și pe CFR Cluj aici.

Sperăm ca din anii viitori să nu se mai întâmple asta”, a declarat fotbalistul dinamovist pentru digisport.ro.

M-am acomodat foarte bine la Dinamo. Sper ca jocul meu să fie la nivelul așteptat cât mai repede și să scăpăm de nebunia asta cu retrogradarea.

Atmosfera este bună, lucrurile care apar în presă nu sunt din partea noastră, că nu suntem idioți să ne dăm singuri în cap. E o echipă mare, mereu vedeam că apar lucruri de aici.

Cum am putea să spunem că suntem nemulțumiți de Uhrin după doar 10 zile? Sperăm doar să fim sănătoși în perioada următoare și să arătăm pe teren ce putem.

- Răzvan Grădinaru, Dinamo 

VIDEO » Ce a declarat Răzvan Grădinaru după ultimul meci al lui Dinamo

Mai multe știri din Liga 1: 

MM Stoica iese la atac și îl pune la zid pe preparatorul-bătăuș: „Are probleme, îi recomand eu un psihiatru”

Academica Clinceni nu acceptă depunctarea și acuză jocuri de culise: „Nu trebuie să o ajute nimeni pe Dinamo”

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (10)
tororosso
tororosso  •  25 Martie 2022, 16:57

Grădinaru a plantat probabil canabis pe tarlaua din ”groapă” și la luat amocul . U Cluj sau FC Hermannstadt au un lot mult mai valoros și ambiția de a promova în L1 . Dinamo ce are ? doar datorii peste datorii și mai nou și doi antrenor (Uhrin & Bonetti )

tataika
tataika  •  25 Martie 2022, 07:29
Postat de creeperno115 pe 24 Martie 2022, 22:40

Batem pe toti

Va dau aia cu terenul în cap!

creeperno115
creeperno115  •  24 Martie 2022, 22:40

Batem pe toti

Vezi toate comentariile (10)
Comentează