FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

UPDATE Retragerile continuă » Câți membri cotizanți mai sunt azi în programul DDB

DDB a coborât sub 15.000 de membri
DDB a coborât sub 15.000 de membri

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 decembrie 2021 15:56 / Actualizat vineri, 24 decembrie 2021 16:13

Înlocuirea lui Mircea Rednic (59 de ani) cu Flavius Stoican (45) ca antrenor principal al lui Dinamo i-a nemulțumit serios pe fanii echipei. Câteva sute dintre susținătorii „câinilor roșii” s-au retras din DDB în zilele care au urmat anunțului făcut de conducerea clubului. 

Demiterea lui Mircea Rednic și numirea lui Flavius Stoican pe poziția de „principal”, decizii luate de administratorul special Iuliu Mureșan, nu rămân fără urmări. Un număr important de suporteri ai lui Dinamo au decis să se retragă din DDB, programul socios care a sprijinit financiar clubul în ultimul an și jumătate. 

După Rednic, pleacă de la Dinamo și preferații lui » 5 intră la negocieri să rezilieze + 5 transferuri plănuite de Stoican în locul lor
DINAMO
După Rednic, pleacă de la Dinamo și preferații lui » 5 intră la negocieri să rezilieze + 5 transferuri plănuite de Stoican în locul lor

Numărul membrilor cotizanți din DDB continuă să scadă 

În cele aproximativ 3 zile scurse de la rocada Rednic - Stoican de pe banca tehnică, în jur de 600 de fani ai lui Dinamo au renunțat la statutul de membri cotizanți DDB.

Dacă înainte de demiterea lui Rednic numărul membrilor DDB se ridica la aproximativ 15.500, între timp totalul membrilor cotizanți a scăzut la 14.911!

Așadar, Dinamo pierde sprijinul financiar a aproximativ 600 de persoane.

Ce vrem să înțeleagă toți cei care s-au retras este faptul că fiecare retragere din program înseamnă un umăr mai puțin pe care se poate sprijini clubul!

- Comunicat DDB 

Mesaj amenințător al fanilor lui Dinamo: „Să umilești una din gloriile acestui club ESTE CEVA DE NEACCEPTAT”

De altfel, suporterii lui Dinamo au fost extrem de vocali împotriva deciziei luate de conducerea clubului. Vizați de suporteri au fost nu doar conducătorii, cărora li s-a reproșat că nu l-au susținut cu adevărat pe Rednic, cât și jucătorii, acuzați că au complotat pentru demiterea „Puriului”.

DDB Italia, de exemplu, a publicat un mesaj dur:

REDNIC A FOST JUDECAT PENTRU NIȘTE MECIURI în care greviștii au jucat cu gândul să scape de antrenor. Interesant este că singurul meci câștigat a fost cel în care nu au jucat liderii de sindicat. Conflictul era pe viață și pe moarte. 

Puciștii erau dispuși să sacrifice orice. Inclusiv meciuri. Nu mai aveau nimic de pierdut, mai ales că urma să fie dați afară. Singura lor șansă de a continua la Dinamo era îndepărtarea lui Rednic. 

Din păcate, greviștii au primit muniție din partea unor persoane cheie, care le-au transmis că războiul lor va avea succes. Aceleași persoane care nu au ieșit niciodată să-l apere cu adevărat pe antrenor. Au dat doar niște semnale false de susținere, sub presiunea suporterilor care erau într-o majoritate covârșitoare de partea antrenorului. 

NU POȚI SĂ DECLARI PUBLIC CĂ REDNIC ARE SUSȚINERE TOTALĂ și apoi să-l execuți printr-un comunicat sec pe o pagină. Poți fi nemulțumit de antrenorul Rednic. Și noi avem unele lucruri să-i reproșăm. Dar să n-ai nicio legătură cu Dinamo și să umilești una din gloriile acestui club ESTE CEVA DE NEACCEPTAT!

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

DDB, primul comunicat după „sacrificarea” lui Rednic: „Nu noi l-am demis, rolul nostru e altul” + cum comentează valul de retrageri din proiect

Flavius Stoican a început treaba la Dinamo » Discuție de 3 ore cu suporterii: „Îmi asum tot: cine nu-și dă interesul, va fi spectator!”

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (33)
pinguinul_japonez
pinguinul_japonez  •  25 Decembrie 2021, 17:08

Sper sa se ajunga cat mai curand la 1491 cotizanti, chiar si asa ar fi multe gaste plouate care cotizeaza !

sdoru
sdoru  •  24 Decembrie 2021, 22:45
Postat de mosvasile pe 24 Decembrie 2021, 17:54

Cum sa se mai faca alegeri mai nene, e in insolventa?!Mai cititi si voi Legea insolventei si nu mai puneti botul la diversiunile GSP-ului,notoriu site becalist!Iar in insolventa-prima masura luata de judecatorul sindic este sa i se ridice dreptul de administrare si sa numeasca un administrator judiciar-in cazul lui Dinamo pe Zavaleanu,iar ca reprezentant al actionarilor, pe un administrator special-in cazul lui Dinamo, pe Muresan!

Mos Vasile încurci furnica cu greierul!!!! Alegerile în DDB se pot face oricând!!!! Ce treaba are DDB ca societatea Dinamo este în insolventa!!! Fii mai atent dataviitoate!!!

sdoru
sdoru  •  24 Decembrie 2021, 22:41
Postat de mosvasile pe 24 Decembrie 2021, 17:58

L-au umilit rezultatele bre!Adica...0,5 puncte pe meci!Iar la Farul-unde nu mai tinea cu„poezia”aia cu lotul slab-a obtinut...o,8% puncte pe meci!Sa va traiasca!

Dacă ai fi atent ai observa ca la Farul Hagi a vândut vreo 5 titulari când a venit Rednic!!! Iar la Dinamo Rednic a antrenat un lot făcut de Mureșan!!! Ca apoi Mureșan și pseudo jucătorii să-l saboteze pe Rednic și implicit Dinamo!!!

Vezi toate comentariile (33)
Comentează