FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Situație dramatică la Dinamo! Clubul, sufocat de datorii: „Jucătorii mă sună să mă întrebe dacă eu am încasat banii de la Cortacero”

Pablo Cortacero, acționar majoritar Dinamo
Pablo Cortacero, acționar majoritar Dinamo

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 noiembrie 2020 10:53 / Actualizat duminica, 22 noiembrie 2020 11:13

Valentin Lazăr (31 de ani), fost jucător la Dinamo în două rânduri, a comentat situația financiară precară prin care trec alb-roșii sub noua conducere.

Noii șefi ai clubului trebuie să stingă urgent mai multe datorii pe care Dinamo le-a strâns, însă banii promiși de aceștia întârzie să apară, lucru care ar putea duce la depunctare sau chiar excluderea din competiții - detalii AICI.

Una dintre datorii este către Vali Lazăr, care a plecat de la Dinamo în această vară, după ce contractul i-a expirat, și a mers în Qatar, la Al Shahania, echipă de liga a doua. 

Vali Lazăr: „Vorbesc cu Puljic, e dezamăgit”

„Vorbesc cu Puljic săptămână de săptămână. E dezamăgit, a crezut că se vor rezolva problemele astea în momentul în care a venit noua conducere, dar cred eu că restanțele salariale sunt chiar mai mari acum, mai mult de 3 luni de zile. Majoritatea jucătorilor care au plecat mă sună să mă întrebe dacă eu am încasat banii, pentru că ei se judecă și au procese pe rol

Eu am făcut doar o notificare, ei au 10 zile să îmi spună ce se va întâmpla cu suma de bani pe care o am de primit. Aștept să îmi dea avocatul un răspuns. Din câte știu, dacă nu plătesc până la finalul lunii vor fi depunctați și nu cred că vor lua licența sezonul viitor. Eu le-am făcut doar o notificare, pe baza licenței. Restul jucătorilor au procesele pe rol de câteva luni”, a declarat Lazăr la emisiunea „DigiSport Matinal”. 

Îmi doresc ca Dinamo să nu intre în faliment. Dacă acești spanioli vor accepta să dea clubul, probabil suporterii îl vor prelua și vor găsi oameni de mult mai mare calitate decât cei care sunt acum

Toți jucătorii care nu și-au luat salariile de 6 luni se vor judeca pentru banii ăștia și vor pleca. Nu vor juca un an de zile fără bani. Vor reveni la condițiile de dinainte, cu 5-6 mii de euro pe lună cum a fost în perioada insolvenței cu domnul Negoiță.

Vali Lazăr, ex-Dinamo

VIDEO. Radu Birlică, director de marketing la Dinamo: „Dacă intrăm în insolvență, ne așteaptă falimentul!”

Citește mai multe știri despre Dinamo:

OFICIAL MAI a făcut anunțul așteptat de toți dinamoviștii: „Am demarat procedurile pentru construirea unei noi arene”

Capcană pentru jucători » Ce se ascunde în spatele planului salvator al clubului și ce înseamnă, de fapt, o nouă insolvență

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (12)
mehighms
mehighms  •  23 Noiembrie 2020, 07:55
Postat de creeperno pe 22 Noiembrie 2020, 22:34

Zilele urmatoare o sa intre banii

ma postacule.. tu asta scrii zilnic , pe toate articolele. doamne cat esti de pr.st

creeperno
creeperno  •  22 Noiembrie 2020, 22:34

Zilele urmatoare o sa intre banii

endeavour
endeavour  •  22 Noiembrie 2020, 19:55
Postat de andrei.f pe 22 Noiembrie 2020, 13:02

Doar pe dinam0 bucurești o paște, nu retrogradarea ci, mult mai grav, falimentul !

blatistii mondiali fc5bisti vorbesc??

Vezi toate comentariile (12)
Comentează