FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Încă un transfer, chiar înaintea derby-ului cu Rapid: semnează cu Dinamo, după ce va deveni liber de contract

Flavius Stoican / foto: GSP
Flavius Stoican / foto: GSP

Articol de - Publicat marti, 22 februarie 2022 21:35 / Actualizat marti, 22 februarie 2022 21:46

Dinamo e foarte aproape să mai bifeze un transfer, chiar înaintea derby-ului bucureștean cu Rapid de sâmbătă. „Câinii” îl vor lua de la Gaz Metan și pe Christian Irobiso (28 de ani), cel care, începând de miercuri, va deveni jucător liber de contract.

Roș-albii au transferat pe bandă rulantă în pauza competițională și nu s-au oprit nici după reluarea campionatului. Profitând de haosul de la Gaz Metan, Dinamo a bătut palma cu De Moura, Grădinaru și Vlad Morar și e pe cale să rezolve și transferul atacantului nigerian Irobiso.

Stoican are bătăi de cap! Un jucător important s-a accidentat cu doar 4 zile înainte de meciul cu Rapid
DINAMO
Stoican are bătăi de cap! Un jucător important s-a accidentat cu doar 4 zile înainte de meciul cu Rapid

Christian Irobiso va semna cu Dinamo

GSP.ro a aflat că Irobiso a devenit jucător liber de contract, decizia urmând să fie anunțată în cursul zilei de miercuri de Camera Națională de Soluționare a Litigiilor. Șefii lui Dinamo au deja un acord verbal cu fotbalistul, astfel că venirea sa în Ștefan cel Mare este iminentă.

Încă un transfer, chiar înaintea derby-ului cu Rapid: semnează cu Dinamo, după ce va deveni liber de contract
Christian Irobiso (în alb) / Sursă foto: Imago Images

Cotat la 250.000 de euro, Irobiso a jucat 23 de meciuri în acest sezon și are 2 goluri și 3 pase de gol în tricoul medieșenilor. 

Irobiso a jucat de-a lungul carierei pentru Paços de Ferreira, União da Madeira, Senica, Vysočina Jihlava, Farense, Cova da Piedade, Farensa, Varzim și Gaz Metan Mediaș.

Vlad Morar a refuzat Rapid și Farul pentru a semna cu Dinamo!

Vlad Morar, 28 de ani, este unul dintre cei trei jucători pe care Dinamo i-a transferat de la Gaz Metan săptămâna trecută. Atacantul a semnat un angajament cu „haita” până la vară, cu opțiune de a prelungi dacă echipa se va salva de la retrogradare. 

Ardeleanul a ales Dinamo în detrimentul Rapidului, adversara de sâmbătă, și Farului, un detaliu fiind și cel legat de simpatiile personale, ale lui și ale membrilor familiei sale, mândri că sunt „câini roșii”.

VIDEO Răzvan Grădinaru, declarații după ce a devenit fotbalistul lui Dinamo

Citește și alte știri despre Dinamo:

EXCLUSIV Marius Tomozei, primele declarații după operație: „Am avut ghinion. Edjouma e mai «dulău»” + Când i-au spus medicii că poate reveni pe teren

Flavius Stoican, după egalul cu o echipă de Liga 3: „E ceva ce mă întristează” + ce le promite suporterilor

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (18)
3685092074842027
Charii Cosy  •  23 Februarie 2022, 08:19
Postat de geanylasfierbinti pe 22 Februarie 2022, 22:26

Vor fi pe val cateva etape cu jucatorii de la gaz metan dar cand or sa vada băieții ca nu sunt platiti sa vezi atunci memorii depuse de catre jucatori si matanii facute de caini sa I pasuisca !!! Ei nu au fost in stare sa dea o amarata de masina de 12000 €

Dinamo e cu salariile la zi, e obligata prin legea insolventei, da tu mu stii nimic despre fofbal gigist clonat

1626497344230564
Nicolae Grecu  •  23 Februarie 2022, 07:20

Nu mai sunt câinii roșii ci ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

xxrapi
xxrapi  •  23 Februarie 2022, 06:39

Am vazut ca anul acesta Dinamo a avut/are contracte pentru 53 de jucatori. De unde bani pentru plata contractelor? Ca nu mai au sponsori; sa nu mi spuneti ca galeria... Probabil, ca de obicei, apar bani din vazduh, oameni din umbra,mult misticism si ,mai apoi ,veti vedea, Dinamo se va salva. Cu ajutorul "tutulor" : FRF ,LPF,Fisc, oameni angajati din presa (Prosport,Gazeta,Fanatik).Aferim! P.S. Ce fotbalist a fost Gojgaru...

Vezi toate comentariile (18)
Comentează