FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // Ultimele detalii despre implicarea lui Viorel Cataramă: urmează o întâlnire de gradul ZERO!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 octombrie 2019 12:25

Viorel Cataramă (64 de ani), unul dintre candidații la președinția României, și-a anunțat intențiile de a cumpăra 50,1% din pachetul de acțiuni deținut de Ionuț Negoiță la Dinamo.

După ce a înaintat o ofertă pe Facebook către Negoiță, Cataramă se pregătește să facă următorul pas. Conform Pro X, politicianul urmează să se întâlnească joi cu Ionuț Negoiță pentru a vorbi în amănunt despre posibilitatea preluării clubului din „Ștefan cel Mare”.

Sursele GSP spun că întâlnirea va avea loc la ora 13:00.

Ce a declarat marți Viorel Cataramă:

„Am pregătit 500.000 de euro pentru garantarea tranzacției. Nu îl forţez pe domnul Negoiţă. Am făcut act de declaraţia oficială a dumnealui și am făcut oferta prin intermediul Facebook.  

Este o ofertă foarte tentantă şi cred că este o afacere foarte bună. Sunt om de afaceri. Deocamdată am pregătită acea garanţie pentru semnarea contractului în acele condiţii anunţate.  

Planul este pe termen imediat, mediu şi lung pentru ca acest club de mare tradiţie să lupte pentru titlu şi campionat şi să se califice în cupele europene. Îl iau în calcul şi pe Mircea Lucescu, dacă vrea să se implice. Ar fi un sprijin extraordinar, cu experienţa pe care o are.  

Eu, de mic copil, am fost dinamovist. Am crescut la Bacău, acolo exista o echipă-fanion Dinamo Bacău. Am apreciat şi alte echipe româneşti, cu performanţe în cupele europene, ca Rapid, Steaua sau FCSB, dar Dinamo mi-a fost mereu aproape de suflet”
Viorel Cataramă, pentru Prosport

Averea lui Cataramă

Conform Agerpres, omul de afaceri are 20 de terenuri, două case, două apartamente, un spațiu comercial și un cavou. Mai deține o barcă cu motor, dar și bijuterii în valoare de peste 3 milioane de euro. 

Cataramă mai are 7 conturi și fonduri de investiții de 253.725 de lei, 20.800 dolari, 15.000 euro și 115.027 CHF, scrie sursa citată.

Negoiță: „Vând pachetul majoritar cu un leu”

Vezi și: 

DINAMO // Viorel Cataramă, ofertă concretă sau momeală pentru voturi? „Am pregătit garanția de 500.000 de euro. Îl vreau pe Lucescu alături de mine”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (6)
cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  30 Octombrie 2019, 18:33
Postat de Florin Voica pe 30 Octombrie 2019, 15:14

Bai *** asta era stelist pina în măduva oaselor mergea la Steaua și la meciurile ei dragi suporteri Dinamoviști și dușmani de o viata asta e mai *** ca Negoiță va pune vb lui hitru cela pe olx cumpărări mai echipa voi suporterii măcar avem despre ce sa vb din trecut și da ții liber la scator ala au peste

Poa'sa vina si GG Becali!Care e patronul fcsb-cu toate ca e dinamovist de mic-a fost si junior la Dinamo!Numai sa vina cineva!De ce nu vine Lucescu?De ce nu vine Tiriac?De ce nu vin securistii?

259278848199258
Ardelean Notorietate Cosmin  •  30 Octombrie 2019, 16:48

DINAMO CAMPIOANA!

382236259374637
Florin Voica  •  30 Octombrie 2019, 15:14

Bai *** asta era stelist pina în măduva oaselor mergea la Steaua și la meciurile ei dragi suporteri Dinamoviști și dușmani de o viata asta e mai *** ca Negoiță va pune vb lui hitru cela pe olx cumpărări mai echipa voi suporterii măcar avem despre ce sa vb din trecut și da ții liber la scator ala au peste

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează