FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ - DINAMO

EXCLUSIV Vin ultrașii » Descindere la Săftica a suporterilor dinamoviști

Articol de - Publicat miercuri, 01 mai 2024 11:46 / Actualizat miercuri, 01 mai 2024 12:05

Antrenorul Zeljko Kopic și jucătorii dinamoviști au fost anunțați în legătură cu o descindere a ultrașilor „câinilor” în cantonamentul de la Săftica înaintea partidei cruciale din Ardeal cu U Cluj, de sâmbătă, ora 20:00

Dinamo are meci sâmbătă, la ora 20:00, contra lui U Cluj pe stadionul de pe malul Someșului. O întâlnire între „frați", cele două galerii arătându-și mereu simpatia reciprocă. Totuși, un duel ce dă frisoane „câinilor".

Zeljko Kopic s-a destăinuit pentru GSP.ro înaintea meciului crucial cu U Cluj: „Ei nu ar trebui să mai fie parte din club!”
DINAMO
Zeljko Kopic s-a destăinuit pentru GSP.ro înaintea meciului crucial cu U Cluj: „Ei nu ar trebui să mai fie parte din club!”

Dinamo a fost retrogradată de U Cluj în urma barajului de acum doi ani. „Șepcile roșii" au trimis formația din Capitală în eșalonul secund, după 2-0 și 1-1. În prezent, „haita" este pe loc retrogradabil, nu mai depinde doar de propriile rezultate, mai are meci cu U Cluj și cu UTA pentru a mai putea spera. Fie și la un loc de baraj, sinonim cu salvarea, în acest moment, pentru suporteri.

4puncte a obținut U Cluj în dubla confruntare cu Dinamo în sezonul regulat

Ultrașii lui Dinamo așteptați la Săftica pentru un nou boost de energie oferit echipei

Echipa pregătește meciul la Săftica, Zeljko Kopic a încercat să trimită un mesaj de forță jucătorilor și fanilor înaintea partidei cruciale (detalii aici, într-un interviu acordat în exclusivitate GSP.ro), iar Andrei Nicolescu a încropit un mesaj pe Facebook în care și-a expus punctul de vedere.

Fanii? Încearcă să-și găsească noi resurse de optimism, după ce s-au pierdut iluzii pe bandă rulantă cu fiecare punct pierdut în prelungirile play-out-ului.

Conform informațiilor GSP, confirmate și de cei de la Săftica, un grup de ultrași este așteptat în cantonamentul echipei pentru o discuție cu fotbaliștii! „Am auzit că vor veni și ne vor sprijini prin cuvintele lor", au transmis cei de la Săftica.

După injuriile și apostrofările suporterilor de la finalul partidei cu FC Voluntari (1-1), ultrașii vor să dea acum un plus de energie fotbaliștilor, în tentativa de a învinge la Cluj Napoca, pentru 3 puncte esențiale, necesare, pentru a continua să creadă în evitarea directă a retrogradării.

De la „Vă rupem picioarele!" și „Rușine să vă fie!", ultrașii vor să dea un impuls echipei lui Kopic, așa cum s-a mai întâmplat și în alte episoade din acest sezon. Ultima oară înaintea victoriei de la Constanța, 2-0 cu Farul, în februarie 2024.

6puncte a adunat Dinamo în play-out în 7 etape, victorie cu Iași, remize cu Petrolul, cu FCU Craiova și cu Voluntari

U Cluj - Dinamo, revedere cu Nistor, cu Gorcea, cu Tescan

Întâlnirea dintre U Cluj și Dinamo aduce în prim plan dueluri interesante pe teren:

- Doi jucători care au refuzat Dinamo în iarnă vor fi adversarii "câinilor" sâmbătă, probabil, din primul minut: aripa stângă Roger și extrema Roguljic au declinat propunerea de a semna cu "haita" și au ales U Cluj.

- Doi foști dinamoviști se numără în prezent printre fotbaliștii importanți ai lui U Cluj: Dan Nistor (12 goluri, 10 assist-uri, în 34 de etape) și Daniel Popa (10 goluri, 5 assist-uri, în 35 de meciuri)

- Doi jucători au mai rămas la U Cluj din echipa care retrograda Dinamo în mai 2022: portarul Gorcea și atacantul Tescan, ultimul autorul unui eurogol în Ștefan cel Mare. În "haită" au mai rămas din acea dublă Moura, Patriche și Bani.

DINAMO - FC VOLUNTARI 1-1. Răzvan Patriche, fără cuvinte în fața fanilor alb-roșii » Aplaudat la final pentru că a venit să vorbească cu suporterii

Citește și alte știri:

EXCLUSIV Zeljko Kopic s-a destăinuit pentru GSP.ro înaintea meciului crucial cu U Cluj: „Ei nu ar trebui să mai fie parte din club!”

EXCLUSIV Salvatorul Botoșaniului de la Ploiești întrevede miracolul: „Mare lucru, este wow!” » Cum îl descrie pe Bogdan Andone

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (3)
Ss21
Ss21  •  01 Mai 2024, 15:13

Cum asa, nobila echipa Dinamo are baza de pregatire in satul Saftica iar rivalii in sectorul 4 din Bucuresti?!

aress123
aress123  •  01 Mai 2024, 14:30

Astia au ramas cu conditii de antrenament de anii 70. Piesa de rezistenta e gratarul pe care frig aripioare...cand au.

therealreddog33
therealreddog33  •  01 Mai 2024, 13:13

Iar vin "motivatorii" lui Bucurică, băieții ăia cu tricoul negru pleznind peste burtă, cu 2 clase mai mult ca trenul. Ce pot să spună ăștia jucătorilor, că ei nici limba română nu o stăpânesc cum trebuie? "Hai bă, jucați și voi ceva, că vă rupem picioarele, să moară mama". Cocalarism la maxim!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează