FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // VIDEO EXCLUSIV Campanie alb-roșie » Cataramă le spune suporterilor exact ce vor să audă: „Stadion de 40.000 de locuri pentru Dinamo” ;)

Articol de - Publicat joi, 31 octombrie 2019 16:12

Viorel Cataramă, 64 de ani, candidat la alegerile prezidențialele din 10 noiembrie din partea Partidului Dreapta Liberală, e new-entry-ul de pe lista oamenilor de afaceri care au purtat discuții cu Ionuț Negoiță pentru preluarea clubului Dinamo.  

Azi, Cataramă a purtat o primă rundă de negocieri cu boss-ul de la RIN, politicianul oferind detalii despre întâlnirea cu Negoiță în exclusivitate pentru GSP.ro.  

Printre altele, Cataramă a atins subiectul stadionului din „Ștefan cel Mare”. Acesta e de părere că Dinamo nu mai trebuie să joace niciodată pe acest stadion.     

„Dinamo nu mai trebuie să joace niciun meci acolo. E un pericol pentru viața suporterilor, e o porcărie de stadion. Atât timp cât stadionul e în stadiul actual, Dinamo nu mai trebuit să joace acolo. Numai pe Arena Națională. Dacă vin eu, Dinamo nu va mai juca în «Groapă». E una dintre cele mai mari tâmpenii. Nu știu cine a fost implicat, n-am vorbit cu domnul Negoiță despre asta. Toată lumea pierde că nu e stadion în acest loc. 

În continuare, sunt de părere că e posibil să avem un stadion de 30-35-40.000 de locuri, un stadion modern, pe care Dinamo să joace în cupele europene”, a spus Viorel Cataramă.

Deși se afla inițial pe lista stadioanelor pentru EURO 2020, arena din „Ștefan cel Mare” nu a suferit nicio modificare din cauza problemelor legislative moștenite din perioada foștilor acționari. S-a vehiculat inclusiv ideea construirii unui nou stadion pe amplasamentul Velodromului, variantă care a dispărut însă pentru moment. 

Vezi și: 

VIDEO EXCLUSIV Viorel Cataramă îl „înțeapă” pe Gigi Becali: „Eu nu sunt ca el. Creditorii cluburilor au nenorocit fotbalul din România!”

VIDEO EXCLUSIV S-a înțeles deja cu Negoiță? Cataramă pare că e deja șeful la Dinamo: „Va fi primul club din România cotat la bursă!” + totul despre buget și obiective

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (28)
mosh_gerilla.1948
mosh_gerilla.1948  •  31 Octombrie 2019, 17:46

Ca să fie sigur că nu-l recunoaște lumea, anul ăsta, de Halloween, Bibirică s-a deghizat în absolvent de BAC !

standart
standart  •  31 Octombrie 2019, 17:32

Votati-l pe gogoman!

ovidiu.blatistu
ovidiu.blatistu  •  31 Octombrie 2019, 17:27
Postat de Daniel Irimescu pe 31 Octombrie 2019, 17:03

Ca il ia asta sau il ia altul EU am spus acum citeva ore ca negoitza va vinde clubul CIT de curind . Oricum omul a fost injura, jignit si amenintat de hastajijti dnamovisti care in plus sunt niste si demagogi. Ni de alta dar dinamo Re atit de multe sanse sa ajunga in play off acum cit are nationala sa ajunga la europene ! Macar una din ele sa reuseasca !

Mai ai poza cu lastunu din fata politehnicii?

Vezi toate comentariile (28)
Comentează