FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - VIITORUL 3-2

DINAMO - VIITORUL 3-2 // Slavko Perovic dezvăluire omul-cheie din spatele revenirii sale: „M-a ajutat foarte mult!”» Care e starea lui actuală de sănătate

Articol de GSP - Publicat luni, 28 octombrie 2019 20:11

Atacantul sârb Slakvo Perovic, 30 de ani, a fost titular pentru prima dată în victoria lui Dinamo cu Viitorul, 3-2, marcând primul gol al meciului. 

Perovic a vorbit despre problemele din ultima perioadă, apărute după ce medicii i-au spus că are o afcțiune cardiacă și i-au interzis să mai facă efort. 

„A fost o perioadă dificilă pentru mine. Nu am avut un început bun la Dinamo! Nu am găsit soluții aproape două luni. Nu știu exact ce s-a întâmplat! Nu m-am gândit să renunț la fotbal. Am forțat lucrurile cât am putut, ca să se rezolve problema. Am vrut să rămân la Dinamo.

Nu am nimic. Sunt sănătos! Am doar cardiopatie, ca 80% dintre jucatori. Antrenorul Uhrin a vrut să rezolvăm problema și îi sunt recunoscător. M-a ajutat foarte mult! A crezut în mine și mi-a dat o șansă! ”, a declarat Slavko Perovic la Pro X.

3 meciuriare Perovic la Dinamo, reușind un gol

„E un gol foarte important pentru mine, după o perioadă dificilă. Am vorbit și înainte de meci în vestiar despre revenirea mea tocmai cu Viitorul. (n.r. cu Viitorul, în tur, a debutat la Dinamo) Poate e mai mult decât o coincidență"
Slavko Perovic

DINAMO - VIITORUL 3-2 // Slavko Perovic dezvăluire omul-cheie din spatele revenirii sale: „M-a ajutat foarte mult!”» Care e starea lui actuală de sănătate

Citește și:  

EXCLUSIV Umilința maximă: Ionuț Negoiță s-a împrumutat de la Nicolae Badea! 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga

Lovit în cap cu un recipient din aluminiu, Novak Djokovic nu a participat la conferința de presă și a avut nevoie de îngrijiri medicale » Ce a provocat incidentul


Comentarii (4)
4000deoi
4000deoi  •  29 Octombrie 2019, 06:49

Dinamo a umilit 75 de minute pe viitorul la modul dureros! Golurile viitorului au fost mincinoase si date cu muuuult noroc. Porcesc!

4000deoi
4000deoi  •  29 Octombrie 2019, 06:47

A jucat senzational pentru un om cu ekg cu probleme! Nicinu jucator de la viitorul nu a jucat nici macar la jumatate cat perovici.

486296171535958
Nelu Stanciu  •  28 Octombrie 2019, 21:09

Alo, securistu conspirat, ficaţii mă dor de la 10 august, când mi-ai rupt şi-o coastă, numai că realitatea e că scorul general a rămas tot 7 la 3 pentru Viitorul care se află într-o altă ZONĂ a clasamentului, la un număr de puncte mult mai mare, decât poţi tu să numeri pe degete.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează