Articol de - Publicat luni, 06 noiembrie 2023 10:13 / Actualizat luni, 06 noiembrie 2023 12:52

Diogo Rodrigues, 24 de ani, le dă energie suporterilor arădeni pentru confruntarea cu Dinamo, de la ora 18:00, la Oradea, și a mărturisit că încă mai visează la naționala Portugaliei, chiar dacă în țara sa a evoluat doar în eșalonul inferior, motivat acum de Liga 1 cu UTA

UTA are 6 etape la rând fără eșec în Liga 1, cinci remize și o victorie în Bănie cu FCU Craiova, așteaptă cu optimism duelul de diseară, de la ora 18:00, cu Dinamo, vecina de clasament din zona retrogradării. ”Câinii” au 8 partide consecutive fără victorie în campionat, ultimul succes a fost la jumătatea lunii august, la Voluntari.

UTA a îngropat-o pe Dinamo » Meciul a fost decis în prelungiri, din penalty!
UTA - DINAMO
UTA a îngropat-o pe Dinamo » Meciul a fost decis în prelungiri, din penalty!

Diogo Rodriguez, despre miza meciului cu Dinamo: „Trebuie să recuperăm punctele pe care le-am pierdut în primele meciuri. Va fi un derby”

Niciun jucător al arădenilor nu concepe altceva decât victoria la Oradea, stadionul de exil al ”textiliștilor”. Lusitanul Diogo Rodrigues, 24 de ani, a evidențiat la conferința de presă importanța partidei cu Dinamo, mai ales că a luat cuvântul după antrenorul său, Mircea Rednic.

„Știu că va fi un derby. Și când am fost să mă tund am auzit lucruri despre Dinamo, Rapid și alte cluburi pe care le întâlnim în campionat, știu că sunt rivalele noastre. E un meci important, dar toate sunt importante, pentru că trebuie să recuperăm punctele pe care le-am pierdut în primele meciuri”, a adăugat Rodrigues.

Nu suntem pe locul pe care ne dorim, dar cu siguranță vom mai urca în clasament. Cred că în ultimele cinci meciuri am jucat mai bine.

- Diogo Rodrigues, fundaș UTA

Viața din România a portughezului: „Sunt oameni buni”

Portughezul este din vară la Arad, a povestit cum s-a adaptat la viața din România.

”Îmi place aici în România, e o experiență bună, prima pentru mine în afara Portugaliei. Cât despre echipă, cred că e cea mai bună la care am jucat, mă simt bine alături de coechipieri. Sunt oameni buni și suntem concentrați pe obiectivele pe care le avem.

13meciuri a bifat portughezul în tricoul arădenilor

Până acum, totul este perfect. doar că în acest moment nu suntem pe locul pe care ne dorim, dar cu siguranță vom mai urca în clasament”, a comentat fotbalistul.

Dintre echipele la care am jucat, UTA are cei mai mulți fani, în Portugalia nu avem atât de mulți oameni care iubesc fotbalul. Îmi e dor de stadionul și atmosfera de pe stadionul nostru de la Arad.

- Diogo Rodrigues, fundaș UTA

Pentru toți portughezii, Cristiano Ronaldo este idolul. Fundașul meu preferat este João Cancelo. E dificil să ajung la echipa națională, pentru că Portugalia are foarte mulți fotbaliști extraordinari. E un vis de-al meu din copilărie. Poate într-o zi voi reuși să ajung acolo.

- Diogo Rodrigues, fundaș UTA

VIDEO Mircea Rednic: „Nu puteam să concurăm cu FCSB pentru Rotariu”

Citește și alte știri:

Mircea Rednic are trei probleme înaintea meciului UTA - Dinamo, una foarte mare! „Eu încă am să le reproșez unele lucruri celor de acolo”

EXCLUSIV Sorin Cârțu, viața din afara fotbalului la Craiova: „Filme, rugby, Jordan, ”Fauda” și România care stă doar la coadă la Schengen”. Ce vedete a numit ”mironosițe”

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului