FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL - OȚELUL 2-1

„Ia uite-l, bă, p-ăsta! De ce l-ai luat la interviu?!” » Dorinel Munteanu a făcut circ: s-a apucat să-l certe pe reporter, apoi „a luat foc” când a auzit ultima întrebare

Articol de - Publicat duminica, 05 mai 2024 18:21 / Actualizat duminica, 05 mai 2024 19:13

Dorinel Munteanu (55 de ani) a fost un car de nervi la finalul eșecului suferit de echipa lui, Oțelul Galați, scor 1-2, pe terenul Petrolului Ploiești.

Dorinel Munteanu a venit pus pe ceartă dinainte ca interviul propriu-zis să înceapă, după Petrolul - Oțelul.

Când credea probabil că nu e filmat, antrenorul Oțelului Galați l-a certat, pe un ton superior, pe reporter, pentru că l-a chemat pe portarul Eduard Pap la interviul de la finalul partidei, conform unei înregistrări difuzate pe contul de Facebook de televiziunea Orange Sport.

Dorinel Munteanu, arogant cu reporterul înainte ca interviul să înceapă, după Petrolul - Oțelul 2-1

Munteanu a considerat că jurnalistul nu are dreptul să aleagă cui să îi ia interviu, deoarece nu este „specialist” în fotbal.

Dorinel Munteanu: „De ce l-ai luat pe Pap? Că a greșit la primul gol? Să ne întrebe, bă, și pe noi de-acum! (n.r. către ofițerul de presă al Oțelului) Sunt la cheremul lor jucătorii mei? Ia uite-l, bă, pe ăsta, îl ia pe Pap!

Reporter: Chiar vreau să vorbim despre asta.

Dorinel Munteanu: Nu mai am ce să discut. Ce specialist ești tu să îl iei pe Pap?

Reporter: Sunt reporter. Nu știu cum ce am greșit?

Dorinel Munteanu: Nu ai greșit cu nimica, sunteți...

Apoi, când interviul a început, „Neamțul” a anunțat că urmează să dea afară mai mulți jucători, nemulțumit fiind de atitudinea acestora, pe care o consideră nepotrivită pentru a face performanță.

Istorie în Liga Campionilor la handbal feminin! Echipa fostului antrenor de la CSM București și Vâlcea s-a calificat pentru prima dată în Final Four
Liga Campionilor
Istorie în Liga Campionilor la handbal feminin! Echipa fostului antrenor de la CSM București și Vâlcea s-a calificat pentru prima dată în Final Four

Dorinel Munteanu, un car de nervi după Petrolul Ploiești – Oțelul Galați 2-1

La final, întrebat cum va aborda finalul campionatului după eșecul de pe „Ilie Oană”, Dorinel Munteanu și-a descărcat iar nervii pe reporterul de la flash-interviu.

I-a spus că i-a adresat o întrebare „stupidă” și a presupus că jurnalistul a vrut să insinueze că Oțelul nu va alinia cea mai bună echipă în meciul cu Botoșani, crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare, în contextul în care gălățenii au programată peste câteva zile finala Cupei României Betano.

„Concluzia este că rezultatul ne dezavantajează. Sunt dezamăgit de unii dintre jucătorii mei, care de două-trei săptămâni nu mi-au înțeles mesajul. Voi discuta cu ei mâine dacă le dau liber sau ce trebuie să facă. Nu te poți prezenta în asemenea hal, dacă vrei să faci performanță.

Am reușit să egalăm pe un fond foarte bun, dar a fost acea intervenție nefericită a lui Neagu. Sunt supărat nu pentru că am pierdut, ci pentru că le-am spus să fie concentrați.

Întrebarea este stupidă! Cum să abordăm finalul? Ca la fiecare meci cu maximă seriozitate. Să faceți speculații de fiecare dată că e ultimul meci...”, a fost reacția lui Dorinel Munteanu, la finalul partidei Petrolul Ploiești – Oțelul Galați, scor 2-1, la Fotbal European de pe Digi Sport 1.

Petrolul s-a salvat matematic de la retrogradare

Petrolul a câștigat cu Oțelul, scor 2-1, în etapa #8 din play-out. Golurile partidei au fost marcate de Gheorghe Grozav (11’ penalty) și Berisha (81’) pentru „lupii galbeni” și de Frederic Maciel (40’) pentru gălățeni.

Ploieștenii s-au salvat matematic de la retrogradare. Lupta pentru salvare rămâne o afacere între 5 echipe până în ultima rundă (care va avea loc pe 12 mai): Voluntari, FCU Craiova, Botoșani, Dinamo și Poli Iași.

VIDEO „Dorinel Munteanu e ironizat de ăia care vor să vină o oră la stadion și să plece acasă” » Pițurcă: „Eu făceam trei antrenamente la Craiova, după erau meritele lui Bergodi...”

Citește și:

Fotbalistul Petrolului a surprins la flash-interviu, după victorie: „Eu nu m-am bucurat la golurile noastre”
PETROLUL - Oțelul 2-1
Fotbalistul Petrolului a surprins la flash-interviu, după victorie: „Eu nu m-am bucurat la golurile noastre”
Petrolul, a 5-a echipă salvată matematic de la retrogradare, după 2-1 cu Oțelul » Cum arată clasamentul din play-out + notele GSP
PETROLUL - OȚELUL
Petrolul, a 5-a echipă salvată matematic de la retrogradare, după 2-1 cu Oțelul » Cum arată clasamentul din play-out + notele GSP

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (25)
portardelegenda
portardelegenda  •  06 Mai 2024, 16:59

Rezultate si atât . Educatie zero , comportament de mârlet care si trateaza jucatorii ca pe iobagi. Contează doar EL. De asta nu cred in Dorinel ca poate face treaba cu o echipă mare. Fiindcă acolo mai există si jucători cu personalitate care ți o vor trage Dorinele. Din câte stiu n ai inventat nici apa caldă nici gaura la covrig. Dar te comporți.de parcă asta ai făcut . Ancelotti e mai mare decât Dorinel si nu derapează niciodată pe arătura. Si asta pentru are UN RESPESCT PROFUND ȘI ADEVĂRAT PENTRU PROPRII JUCĂTORI . De aici si rezultatele sale

ThomasVorbe
ThomasVorbe  •  06 Mai 2024, 16:18

Daca Dorinel Munteanu a avut un comportament grobian, atunci majoritatea jurnalistilor din sport sunt pasibili de a fi caracterizati la fel. Mai ales jurnalistul de la DigiSport care i-a pus intrebarea referitoare la modul cum Otelul va aborda urmatorul meci, in mod repetat, intr-un mod care ne aduce aminte de procuratura sovietica. Este foarte buna libertatea presei, dar intr-o lume civilizata unde exista bun simt. Este foarte bine ca un jurnalist sa fie incisiv, dar cand este vorba de un interes public, nu de dorinta de a genera un scandal banal pentru a face un ban in plus ori de a impresiona un sef aservit firmelor de pariuri.

Doru.S
Doru.S  •  06 Mai 2024, 08:32

Bravo Dorinel! L-ai pus la punct pe filfizon!

Vezi toate comentariile (25)
Comentează