FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - SEPSI 0-0

VIDEO EXCLUSIV Verdict sumbru: „Fanii lui Dinamo pot ține echipa până la finalul campionatului. Apoi, se alege praful!”

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 februarie 2021 09:30 / Actualizat duminica, 14 februarie 2021 10:05

După Dinamo - Sepsi 0-0, Dumitru Dragomir a analizat situația formației roș-albe, care are probleme financiare din cauza neplății datoriilor de către Pablo Cortacero, cel care a luat clubul de la Ionuț Negoiță. 

Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal a avut o intervenție la GSP Live și este de părere că eforturile fanilor pot să ține echipa pe linia de plutire doar până la finalul acestui sezon.

VIDEO Dumitru Dragomir la GSP LIVE: „Fanii lui Dinamo mai pot ține echipa în viață până la finalul campionatului. Apoi se alege praful!”

„Sunt de felicitat jucătorii că evoluează gratis. Să joci pe terenurile astea, unde te poți accidenta pe viață, și să nu iei nimic... Ce fel de conducători sunt la Dinamo? Doamne, Doamne... Când vin spaniolii în România, ar trebui luați la rost de oficialități. Cred că de frică nu se mai întorc, i-ar alerga fanii prin tot Bucureștiul.

Dacă nu vine un om potent financiar, ca Țiriac sau Badea, care să bagă 30-40 de milioane, operațiunea e moartă. Până la finalul campionatului, fanii țin echipa. După aceea se alege praful. Datoriile se adună, cele vechi nu s-au stins... E greu. La Dinamo, doar câțiva fani produc bani, prin vânzare de bilete”, a spus Dumitru Dragomir la GSP LIVE.

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Lupu, atac fără precedent către un dinamovist după meciul cu Sepsi: „Dacă îi pune cineva un perete în față, s-ar putea să avem surpriza să dea cu capul în el”

Ionel Gane a dezvăluit ce i-a spus arbitrului Chivulete: „Până la urmă mi-a dat mie” + Primele informații despre Nemec

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (31)
nelu_faget
nelu_faget  •  14 Februarie 2021, 10:10

Praful s-a ales demult, dar dîdîbiștii se încăpățânează ca prostălăii să finanțeze un club falit

cornelconasu
cornelconasu  •  14 Februarie 2021, 11:43

”Penalulul de Băilești”, cel care a fost artizanul distrugeriii fotbalului românesc, promotorul mitei a șantajului și a aranjamentelor ...dă verdict ??!!! Cel care a fost complice când s-a furat Steaua și a acoperit mereu cu ilegalități fcsb, a uneltit cu toate mijloacele la distrugerea lui Dinamo, a mazilit Universitatea Craiova, Rapid, Poli Timișoara... De unde și până undescursura asta becalistă își dă cu părerea despre Dinamo ?!

robertmoro
robertmoro  •  14 Februarie 2021, 11:20

Pe nenea mitica îl înțelegem . Este frustrat și are o mare problemă cu suporterii echipei Dinamo . Este un om în etate , care vorbește fără noimă și încearcă de fiecare dată să pară interesant și inteligent dar doar încearcă . Dacă a scăpat de închisoare de-a lungul ultimilor 20 de ani se datorează doar mediului infracțional din justiția Română . Presa îl bagă în seamă el debitează prostii .

Vezi toate comentariile (31)
Comentează