FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Duckadam și Dumitrescu îl trag de urechi pe Alex Ioniță: "Un puști obraznic care a jignit generațiile de la Voinescu la Lăcătuș"

Articol de GSP - Publicat joi, 15 iunie 2017 21:05

Interviul lui Alex Ioniță II pentru GSP, în care spune că nu înțelege cum pot oamenii să țină cu FCSB, i-a deranjat pe Helmuth Duckadam și Ilie Dumitrescu, care îl trag de urechi pe mijlocașul Astrei. 

"Dacă se simte jignit, să fie sănătos. Toate generațiile Stelei, de la Voinescu la Lăcătuș, se simt jignite că un puști obraznic poate să spună astfel de lucruri. Steaua a fost 5-6 ani de zile una dintre cele mai bune echipe din Europa.

Eu i-am transmis că în fiecare dimineață ar trebui să îi pupe picioarele lui Șumudică, pentru că, fără el, ar fi fost și acum prin Liga a 4-a, pe la Rapid", a declarat Helmuth Duckadam la TV Digi Sport. 

CE A ZIS ILIE DUMITRESCU:

"Orice jucător, din orice colț din România își dorea să ajungă la Steaua. Nici nu puteai să intri în vestiar la Steaua, la Dinamo sau la Craiova.

Ioniță nu a fost inspirat când a făcut această declarație. Îi dau un sfat: nu trebuie să se remarce cu genul ăsta de declarații, ci să intre pe teren, să facă diferența și să dea gol.

Șumudică e un alt personaj, poate a împrumutat ceva de la el. Șumi a ieșit cu un scop cu astfel de lucruri în presă, dar Ioniță nu trebuie. În Anglia nu există așa ceva, să vorbești despre legende", a spus Ilie Dumitrescu.

Citește și: Alexandru Ioniță II: "Cum pot oamenii să țină cu Steaua cunoscând trecutul echipei?!"

Citește și ce a scris Duckadam pe Facebook: Duckadam și-a pierdut cumpătul! Atac devastator la adresa unui fotbalist din Liga 1: "Un puști obraznic și de o nesimțire nemaîntâlnită! Are probleme la «mansardă»"

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (28)
1258802267479225
Marian Ghergus  •  15 Iunie 2017, 23:27

A jignit pe Ana Pauher si Bodnaras care au infiintat steaua impreuna cu armata rusa......a jignit familia ceausescu care a calcat totul in picioare pentru a castiga steaua....a jignit blaturile si abuzurile echipei infiintata de comunisti.....brichetele si valizele infratorului oier becali.......!!!!

mircea1957
mircea1957  •  15 Iunie 2017, 23:20
Postat de khal_37 pe 15 Iunie 2017, 22:36

Si eu am dreptul la o opinie...rapid singurul club comunist din Romania, singurul club sustinut de *** si singurul club care nu A REALIZAT NIMIC pana la desfiintare!

Asta-i comentariu de frustrat. Sigur ca ai dreptul la opinie. dar esti varza cu ceea ce se numeste cultura fotbalistica si cultura in general. Crezi tu, sau vrei sa crezi ca nu a realizat nimic. in afara de palmaresul care-l are, este prima echipa romaneasca calificata intr-o finala de cupa europeana. a, scuze, pe timpul acela nu exista FCSB si nici tancurile sovietice care i-au infintat.

zarqa
zarqa  •  15 Iunie 2017, 22:04

D-le Helmuth Dukadam (fiu de dac), FCSB nu este Steaua, adică CSA Steaua lui Voinescu, Tudorel Stoica, Belodedici sau Ilie Dumitrescu, când era tânăr și frumos. Copilul a zis despre FCSB-ul lui Gigi Becali. Nu a zis nimic despre ”Steaua” București. Alex Ioniță II este un tânăr fotbalist așa cum erai și d-ta la vîrsta lui. Deosebirea este (între voi) că el are coloană vertebrală iar d-ta nu ai. El nu vrea să fie sclav iar d-ta chiar ești, sclav pe moșia unui cioban. Nu ai coloană cum nu (mai) are nici Radu Naum (DiGiSport) ce vă ridică mingea la fileu ptr-ca voi să-l proslăviți pe Gigi și a lui turmă. Atenție, copilul (A.Ioniță) nu este obraznic.

Vezi toate comentariile (28)
Comentează