FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CFR CLUJ

Ironii în serie ale lui Dumitru Dragomir, înaintea derby-ului FCSB - CFR Cluj: „Antrenorului Gigi Becali îi va fi greu să-l păcălească pe Petrescu”

Dumitru Dragomir
Dumitru Dragomir

Articol de GSP - Publicat joi, 15 decembrie 2022 12:50 / Actualizat joi, 15 decembrie 2022 18:23

Dumitru Dragomir (76 de ani), fostul șef al LPF, a prefațat derby-ul dintre FCSB și CFR Cluj, meci restant din etapa a noua a Superligii. 

  • Partida FCSB - CFR Cluj se joacă în această seară, de la ora 20:00, liveTEXT pe GSP.ro și tranmisă la TV pe Digi Sport 1, Prima Sport 1 și Orange Sport 1

„Corleone” a spus că, în opinia lui, Andrea Compagno și Darius Olaru vor evolua în partida contra clujenilor, chiar dacă cei doi s-au ciocnit violent în meciul Chindia - FCSB. De asemenea, Dumitru Dragomir a făcut și o ironie, declarând că „antrenorii Gigi Becali și Dan Petrescu” le vor oferi spectatorilor o partidă frumoasă în această seară. 

Dumitru Dragomir, aproape de o revenire de senzație în fotbal: „Ieri trebuia să semnăm actele” + Ce l-a făcut să se răzgândească
REVENIRE
Dumitru Dragomir, aproape de o revenire de senzație în fotbal: „Ieri trebuia să semnăm actele” + Ce l-a făcut să se răzgândească

Dumitru Dragomir: „Părerea mea e că Olaru și Compagno vor juca”

„Părerea mea e că Olaru și Compagno vor juca. Nu joacă doar dacă au interdicții din punct de vedere medical, ceea ce nu cred. Atunci s-ar putea să nu joace. 

Olaru este o pierdere, are capacitate mare de efort. Aleargă mult. Compagno nu e nicio pierdere. Nici nu o atinge Compagno cu CFR”, a declarat Dumitru Dragomir, la Pro Arena. 

Dumitru Dragomir: „Cred că e greu ca Gigi Becali să câștige în fața lui Petrescu”

„Cred că e greu ca Gigi Becali să câștige în fața lui Petrescu. Cei doi antrenori, Becali și Petrescu, vor face ca meciul să fie unul frumos, dar nu cred că Petrescu va pierde. 

Nu e nicio pierdere Târnovanu. Vlad este un portar foarte bun. Dacă Vlad apără bine azi, mai stă și Târnovanu și așteaptă”, a mai punctat „Oracolul din Bălcești”.

Match Quiz FCSB - CFR
Plasează gratuit predicțiile tale pe meciul FCSB - CFR și poți câștiga 1.200 de lei cash! Premii totale de 4.000 de lei.

VIDEO. Comentariile lui Dumitru Dragomir după România - Slovenia 1-2: „Trei sferturi din jucători nu știu să facă preluări”

Citește și:

Pițurcă anunță prăbușirea FCSB-ului: „E o situație penibilă!”

Nae Constantin a pierdut derby-ul cu Rapid, dar are probleme mai mari la Petrolul: „E ultima soluție! Se va face și pasul ăsta!”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (6)
ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  15 Decembrie 2022, 19:42

...cum sa fie obiectiv acest dinamovist cand comenteaza de fcsb ?...numai prostii spune...

Hcm27
Hcm27  •  15 Decembrie 2022, 19:25

Măi,domnilor ziariști,n-am nimic cu Nea Mitica, decat că a dezafiliat Universitatea Craiova.Binenteles ca n-a facut-o de capul lui,a facut-o la "îndemn"politic.Oricum,în oglindă cu Gino,pe timpul lui echipele românești mai "mișcau" pe frontul european.Dar dacă ați avea voi ***,de ce nu mergeți voi la Domnul General Gabriel Oprea,sa-i luați un interviu , sa ne spună el cum a făcut de l-a deposedat pe Becali de marca Steaua.Poate va spune și ar fii mai interesant decât un interviu cu Nea Mitică.Poate vă invită Domnul Oprea în sufrageria lui celebra,unde au stat și Coldea și Kovesi și au pus "țara la cale" și aflați căte ceva

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

John_Doe
John_Doe  •  15 Decembrie 2022, 18:03
Postat de steaua.libera pe 15 Decembrie 2022, 17:45

Visez la o presă fără articole despre ce-a zis milițianul ăsta fără funcție, Sandu, stoica și jiji. Mai e mult până atunci?

Cat timp dai click pe articol și postezi comentarii, nu știu de ce te miri ca se publică astfel de articole! Pe scurt și pe înțelesul tău, orice articol ce conține poze, informații sau măcar o aluzie la Steaua (FCSB pentru tine), are succesul garantat

Vezi toate comentariile (6)
Comentează