FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Dragomir l-a făcut praf pe Deac: „L-a luat valul. E vorba de educație”

Dumitru Dragomir // foto: GSP
Dumitru Dragomir // foto: GSP

Articol de - Publicat joi, 23 noiembrie 2023 17:35 / Actualizat joi, 23 noiembrie 2023 18:31

Dumitru Dragomir, fostul președinte LPF, s-a supărat pe Ciprian Deac, după ce mijlocașul de la CFR Cluj și-a criticat tatăl în public.

De unde a pornit totul? Ioan Deac, tatăl lui Ciprian, a oferit un interviu în care l-a atacat pe Andrea Mandorlini pentru faptul că nu îl folosește suficient de mult pe veteranul de la CFR Cluj. Mijlocașul ofensiv a dezmințit imediat declarațiile tatălui, într-un interviu pentru contul de YouTube al CFR-ului.

A venit verdictul după recurs » Când revine Țicu pe teren
PETROLUL
A venit verdictul după recurs » Când revine Țicu pe teren

Dragomir: „Pe Deac l-a luat valul. M-a supărat”

„A vrut să se pună bine cu clubul. L-a luat valul, nu cred că e un tip needucat. E vorba de educație. Numai de educație, dacă n-ai educație, n-ai nici dragoste. De părinți.  Pentru părinte cel mai sfânt e copilul lui.

E pe ultima sută, trage de el să mai câștige câțiva bani. El a crezut că asta nu-l supără pe taică-su, dar m-a supărat pe mine. Eu care sunt un familist ieșit din comun. El niciodată să nu fie supărat pe tatăl lui, indiferent ce se întâmplă. Tatăl lui îi vrea doar binele”, a declarat Dragomir, potrivit Fanatik.

Ioan Deac: „E jenant ca în casa ta să vină cineva să te umilească”

„Clubul CFR este familia lui Ciprian, este casa lui. E jenant ca în casa ta să vină cineva să te umilească. E deranjant că nu există comunicare, Mandorlini trebuia să vină cu argumente pentru că nu-l folosește pe Ciprian”, declarase Ioan Deac, potrivit sursei menționate.

Ulterior, Ciprian a oferit un interviu în care a dezmințit ce declarase tatăl lui: „Voiam să îmi cer scuze pentru cele întâmplate. Pe de-o parte îl înțeleg și pe tatăl meu, e subiectiv și fiecare tată de fotbalist își dorește ca fiul lui să joace cât mai mult, dar nu pot accepta asemenea lucruri. 

Dacă avea ceva de zis trebuia să vorbească direct cu mine, nu cu presa. Eu nu m-am băgat în niciun conflict, fug de ele, nu îmi place scandalul.

Am vorbit și cu antrenorul, era normal, cred că nimănui nu-i place să vadă asemenea articole. Îl înțeleg perfect și pe dânsul, dar cred că cel mai rău am ieșit eu din această poveste. Am aproape 40 de ani și nu am nevoie de avocați, să vorbească cineva în numele meu”.

Citește și:

Povestea din spatele unei fotografii ANTOLOGICE, publicate în premieră de GSP » Amintirile copilului de mingi, care a ajuns o legendă
INEDIT
Povestea din spatele unei fotografii ANTOLOGICE, publicate în premieră de GSP » Amintirile copilului de mingi, care a ajuns o legendă
E cea mai mare diferență între Dinamo și FCSB din istorie
DINAMO - FCSB
E cea mai mare diferență între Dinamo și FCSB din istorie

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (5)
istet10
istet10  •  23 Noiembrie 2023, 22:47
Postat de Moshu pe 23 Noiembrie 2023, 18:20

Da este perfect adevarat,este vorba despre educatie si Dragomir nu poate intelege pt ca el... e autodidact in ale educatiei ! Pacat de nea mitica, a ajuns la o virsta la care crede el ca le stie pe toate ! Deac are dreptate si ala batrinu' al lui trebuia sa-si vada de ale lui si sa nu se amestece in treburile lui Ciprian ! Nu este vreun maare specialist in fotbal,doar pt ca-i tatal lui Ciprian !

Nu de fotbal e vorba. Nici cat de priceput e unul sau altul in ale fotbalului.

tivireli
tivireli  •  23 Noiembrie 2023, 21:31

Mitică are dreptate. Intre părinți si copii, nu trebuie să existe animozități, indiferent de ce spune fiecare. Iar cand tata are o varstă, fiul de 40 de ani trebuie să fie foarte respectuos cu el, și să nu-l dezică. Pentru că oricum toți cei din jur ii spun mereu că este bătrân, și să nu se mai bage, măcar copilul lui să nu-l considere așa. Deci juniorul a greșit. Tata este cel mai iubitor față de copilul său.

laur_gr
laur_gr  •  23 Noiembrie 2023, 20:55

Eu nu vad cu ce l-a jignit Deac pe tatal lui. Nu a fost de acord cu el, dar s-a exprimat civilizat fara sa vorbeasca urat.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează