FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Dumitru Dragomir se implică din nou în disputa FCSB - CSA Steaua: „Talpan e ca râia. Asta e Steaua, să fie foarte clar”

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 februarie 2020 11:58

Dumitru Dragomir (73 de ani), fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, comentează la fiecare apariție televizată conflictul dintre FCSB-ul lui Gigi Becali și CSA Steaua.

Dragomir n-a ratat nici azi ocazia de a-și exprima opinia cu privire la bătăliile juridice interminabile dintre Florin Talpan, juristul CSA Steaua, și Gigi Becali, finanțatorul FCSB. 

„Pentru mine, asta este Steaua. Știu cum Păunescu a luat corect echipa, la fel cum a luat-o și Becali. Asta este Steaua, să fie foarte clar. Am tot spus-o la televizor”, a spus Dragomir, la Pro X.

Dumitru Dragomir: „Talpan e ca râia, îmi place de el”

Ulterior, Dragomir i-a făcut o scurtă caracterizare lui Florin Talpan, omul care a câștigat în instanță numele și marca Steaua „Talpan e ca râia, îmi place de el. Așa trebuie să fie un jurist. L-aș lua avocat dacă așa avea nevoie”, a mai spus Dragomir, care și-a exprimat și marea sa dorință pentru viitorul apropiat: „Vreau să văd un meci Steaua - FCSB!”

VIDEO // Presiunile politice din perioada lui Dumitru Dragomir: „Dacă Steaua nu câștigă cu Dinamo, zbori din partid și din țară!”

Vezi și: 

Dumitru Dragomir îl sfătuiește pe Gigi Becali s-o destabilizeze pe Dinamo: „Cumpără-l până nu-l vede altcineva și vei lua titlul 3 ani la rând!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (46)
pugliesi
pugliesi  •  07 Februarie 2020, 13:32

Moderatorii sunt la datorie. Sterg tot ce este impotriva lui Talpan. Incredibil ce mizerie.

valeri.gazzaev.the.great
valeri.gazzaev.the.great  •  07 Februarie 2020, 13:38

Dragomir e un militian fara caracter. Aici putem fi de acord cu totii. Faptul ca el e de partea clonei fc fcsb functioneaza in favoarea noastra. Talpan si-a facut treaba si o sa si-o faca in continuare. El nu a cerut notorietate, televiziunile au venit dupa el. Omul a mers in instanta si a castigat spetele, asa cum era normal. Csa Steaua are palmaresul conform ultimelor decizii. Lipseste hotararea finala, dar ea nu are cum sa nu vina. Odata ce o vom avea, vom dispune imediat dezafilierea fcsb ului de la liga. Jiji va incerca o marsavie, o fuziune cu voluntari/clinceni sau care ramane in liga 1, pentru a-si muta jucatorii acolo. Fotbalistii au contract cu fc becali, nu e nimic de comentat aici. Sa vedem insa cati vor mai sustine clona daca aceasta face o fuziune cu o grupare ilfoveana. Va fi distractiv. Dar sa nu pierdem esentialul.....Steaua e Steaua, va juca cu tribunele pline pe Ghencea, si va avea suportul neconditionat al stelistilor.

hazdrubal22
hazdrubal22  •  07 Februarie 2020, 13:17
Postat de pugliesi pe 07 Februarie 2020, 13:14

***

Pleacă bă prostalaule.

Vezi toate comentariile (46)
Comentează