FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL

EXCLUSIV E gata: Budescu și-a luat la revedere de la colegi și a plecat de la Farul!

Articol de - Publicat vineri, 19 aprilie 2024 12:10 / Actualizat vineri, 19 aprilie 2024 12:44

Mijlocașul Constantin Budescu (35 de ani) a plecat de la Farul Constanța și nu va mai evolua pentru campioană în acest sezon.

Aventura lui Constantin Budescu la Farul Constanța s-a încheiat după nici 8 luni. Tras pe linie moartă în acest an, veteranul de 35 ani nu va mai juca în acest sezon, chiar dacă au mai rămas 6 etape până la finalul play-off-ului Superligii.

„El e, mă?”  » Imagini fabuloase cu Dorinel Munteanu imediat după calificarea în finala Cupei României Betano
OȚELUL - U CLUJ 2-1
„El e, mă?” » Imagini fabuloase cu Dorinel Munteanu imediat după calificarea în finala Cupei României Betano

Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța

De altfel, decarul nu făcuse parte din lotul constănțenilor la ultimele două jocuri, Gică Hagi anunțând că este accidentat.

Budi și-a luat la revedere de la colegii săi în această săptămână și a plecat la Ploiești pentru a-și rezolva unele probleme personale. Contractul lui cu formația de pe Litoral expiră la finalul campionatului și nu va mai fi prelungit, iar managerul tehnic al Farului a anunțat că se va baza pe jucătorii tineri în lupta pentru locul 2.

Bun la Farul doar anul trecut

E gata: Budescu și-a luat la revedere de la colegi și a plecat de la Farul!
Constantin Budescu / FOTO: Imago

Adus la începutul lunii august a anului trecut la Constanța, fostul internațional și-a pus amprenta rapid asupra evoluțiilor alb-albaștrilor. A contribuit la revenirea în clasamentul Superligii, trecându-și în cont 6 goluri și 7 pase decisive. În plus, a ajutat echipa pe plan european, înscriind de două ori și servindu-și decisiv în trei rânduri coechipierii în preliminariile Conference League.

În finalul sezonului regulat a dispărut din formula de start, apoi a bifat doar 7 minute în cele patru etape din play-off, în duelul cu FCSB. Motivele pentru care Gică Hagi nu a mai apelat la serviciile sale au fost evoluțiile slabe din teren și lipsa de implicare de la antrenamente.

Mai mult, în ultima perioadă s-a remarcat prin aparițiile extrafotbalistice pe rețele sociale. S-a filmat cântând în mașină sau făcând pe DJ-ul și a șocat după ce s-a vopsit blond.

10 echipea bifat mijlocașul în vârstă de 35 de ani de-a lungul carierei

28 de meciuria adunat Constantin Budescu în acest sezon al Superligii, 3 pentru Petrolul Ploiești și 25 pentru Farul Constanța

Match Quiz FCSB - Rapid

Ești expert în Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul FCSB - Rapid și câștigă premiile puse în joc!

Citește și:

A intervenit Becali? Istvan Kovacs, delegare-ȘOC, după ce a arbitrat Barcelona - PSG » Nu a mai fost trimis la FCSB - Rapid
DELEGARE
A intervenit Becali? Istvan Kovacs, delegare-ȘOC, după ce a arbitrat Barcelona - PSG » Nu a mai fost trimis la FCSB - Rapid
Gheorghe Hagi a admis la conferință: „M-ai prins în ofsaid! Am și momente ca astea”
FARUL
Gheorghe Hagi a admis la conferință: „M-ai prins în ofsaid! Am și momente ca astea”

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (18)
mosh_gerilla.1948
mosh_gerilla.1948  •  19 Aprilie 2024, 18:26
Postat de VanBasten2000 pe 19 Aprilie 2024, 16:37

Si-a luat adio si de la fotbal.

Acum poate (în sfârșit) să mănânce sarmale pe săturate!

Gratian68
Gratian68  •  19 Aprilie 2024, 17:59

Doar un conservator dus la exttem, adica Gh Hagi, a mai crezut , ca un jucator ca Budescu il.poate ajuta....in fotbalul modern, nu mai exista acel jucator care sta in centrul terenului, si alearga doar 4 km/meci, in speranta ca va da o pasa geniala...doar un antrenor care NU VREA SA VADA evolitia fotbalului, face jocul ecjipei pe un jucator pe asa un jucator...Pe vremea lui Dobrin, ar fi fost genial..acum cand se alearga 10 km/meci , cu pressing avansat, agresiv...un jucator ca Budi te poate ajuta eventual pe final de.meci...cand "sclipirra magica" a unui jucator, e ultima.solutie...

Todor
Todor  •  19 Aprilie 2024, 17:51

Jucători precum Budescu sînt sarea și piperul în orice sport. Mai abitir în fotbalul din ziua de azi ce-i mai sec decît o inteligența artificială. Jos pălăria dacă i-a stors de bani și, mai ales, că nu s-a lăsat călcat în picioare. Pe Budescu l-aș lăsa să se antreneze cum vrea, cînd vrea, unde vrea.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează