FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Mihai Pintilii, retrogradat » Acceptă noul rol impus de Becali la FCSB?

Mihai Pintilii a fost retrogradat înapoi ca secund la FCSB după venirea lui Elias Charalambous   // FOTO: Imago
Mihai Pintilii a fost retrogradat înapoi ca secund la FCSB după venirea lui Elias Charalambous  // FOTO: Imago

Articol de , - Publicat marti, 11 aprilie 2023 14:33 / Actualizat marti, 11 aprilie 2023 14:55

Gazeta Sporturilor a scris azi că Elias Charalambous (42 de ani)  l-a convins pe Becali să-i permită chiar să conducă el echipa în locul fostului „principal”, Mihai Pintilii (38 de ani), care nu deține nicio licență. 

Înainte ca Elias Charalambous să ajungă la FCSB, Pintilii a vorbit despre posibilitatea ca un alt tehnician să conducă echipa după perioada de o lună în care el a putut fi interimar: „Eu chiar m-aș bucura să vină cineva, să fie un antrenor principal de la care să pot învăța”.  

Fostul fotbalist de la FCSB a fost pus pe liber și de iubită » Miss Universe România i-a spus adio
DESPĂRȚIRE
Fostul fotbalist de la FCSB a fost pus pe liber și de iubită » Miss Universe România i-a spus adio

Mihai Pintilii a fost retrogradat înapoi ca secund la FCSB. Va accepta?

 El a avut însă o perioadă lungă în care a fost șeful staff-ului, ba ca interimar, ba sub acoperirea licenței pe care o avea Leo Strizu, iar acum a fost retrogradat înapoi ca secund. 

Pintilii nu poate ocupa în mod oficial nici postul de asistent, pentru că nu deține licența A, obligatorie pentru un secund. 

Astfel, rămâne de văzut dacă fostul mijlocaș va accepta noul său rol la echipa roș-albastră. 

Elias Charalambous: „Relația cu Mihai Pintilii e perfectă. Am nevoie de el” 

Elias Charalambous a vorbit despre relația cu Mihai Pintilii. 

„Relația cu Pintilii e perfectă. E o legendă a clubului. A jucat multe meciuri la națională și e foarte iubit de fani. E o persoană foarte importantă în club. V-am spus că el știe clubul foarte bine și am nevoie de ajutorul lui. Și de cel al celor din staff. Ei știu tot despre club. Relația noastră e excelentă.

Nu sunt multe lucruri de schimbat, echipa mergea foarte bine. Vreau să le mulțumesc tuturor celor din staff, m-au ajutat foarte mult ca să mă integrez în echipă. Sunt foarte fericit să-i am pe acești oameni în jurul meu.  Am nevoie de ajutorul lor. Nu pot face multe fără ei și luăm deciziile împreună. Ascult ideile tuturor celor din staff”, a spus Elias Charalambous. 

VIDEO Gigi Becali: „O să vadă Balint, în toamnă o să fim în grupele Champions League”

Citește și:

Dureri de cap la FCSB: Becali e nevoit să aleagă dintre jucătorii pe care tocmai i-a desființat

„Băi, domnule Balint, uite că îți spun ceva!” » Gigi Becali l-a copiat pe Cristi Borcea ca să-i dea replica fostului internațional al Stelei

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (9)
JohnStoner
JohnStoner  •  18 Aprilie 2023, 21:18

Ai fost vreodată victima unei escrocherii? Ți-ai pierdut portofelul sau banii din cauza hackerilor falși online? Vă implor să contactați acest hacker de încredere și expert în recuperare HACKER AUTENTAL. Am fost victima oamenilor falși care se prezentau drept opțiuni binare și investitori în bitcoin, am pierdut o sumă de 10.000 USD și 2 BTC din portofelul meu bitcoin din cauza acestor falsuri. A durat ceva timp până mi-am dat seama că sunt înșelătorii și asta m-a durut foarte mult. Apoi un prieten de-al meu a auzit despre asta și m-a recomandat lui GENUINE HACKER care m-a ajutat să recuperez tot ce am pierdut. Pentru mai multe informații, trimiteți un e-mail la [email protected] sau prin WhatsApp +1 (260) 218-3592...

Dobermannul
Dobermannul  •  12 Aprilie 2023, 11:44
Postat de bridges pe 11 Aprilie 2023, 15:25

Cum adica sa nu accepte? Pai unde sa plece? Tot fara licenta ar fi, fara scoala degeaba vrei si insisti, faci scandal si alte mizerii, NU se poate, luati-va gandul de la "portite", asta doar derbedeii fac, interlopii.

Exact doar ... https://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/titlul-castigat-de-cfr-sarbatorit-impreuna-cu-interlopi-periculosi-vasile-dincu-si-politisti-567358.html

Dobermannul
Dobermannul  •  12 Aprilie 2023, 09:57

Scormonim, scormonim poate o iesi scandal intre ei.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează