FOTBAL  »  Superliga  »  UNIVERSITATEA CRAIOVA

EXCLUSIV // VIDEO Bosniacul care vorbește perfect românește: „M-am îndrăgostit de această țară din prima zi”

Elvir Koljic_Instagram
Elvir Koljic_Instagram

Articol de - Publicat sambata, 20 ianuarie 2024 00:28 / Actualizat sambata, 20 ianuarie 2024 09:55

Elvir Koljic, 28 de ani, a povestit suporterilor Universității Craiova ce sentimente îl încearcă trăind în România din august 2018.

Elvir Koljic, 28 de ani, a ajuns la Craiova în august 2018. A ajuns unul dintre cei mai vechi fotbaliști din lotul Universității. Are familie în Bănie, atacantul bosniac vorbește foarte bine limba română și va mai continua mult timp în România.

Contractul se derulează până în vara 2025, a fost reînnoit în 2020, pe cinci ani. Elvir este respectat de către conducere și suporteri, doar un transfer extern ar putea să-l miște din Cetatea Băniei. 

În România merge doar ca să se relaxeze și în alte orașe, la munte, la mare, în București, în rest ar fi foarte greu să plece din Craiova pentru vreo rivală. Și nu doar fiindcă are tatuat un mare leu, pe antebrațul stâng, simbolul clubului și al urbei.

800de mii de euro este cota lui Elvir Koljic pe transfermarkt

CORESPONDENȚĂ DIN ANTALYA Bosniacul Elvir Koljic ar putea juca împotriva României în primul meci de la Euro, dar surprinde: „Prioritatea este titlul la Craiova”
UNIVERSITATEA CRAIOVA
CORESPONDENȚĂ DIN ANTALYA Bosniacul Elvir Koljic ar putea juca împotriva României în primul meci de la Euro, dar surprinde: „Prioritatea este titlul la Craiova”

Undeva în Balcani, Elvir Koljic a reacționat: „Viața din România e la fel ca-n Bosnia"

„Cum este viața ta în Craiova?", a fost chestionat bosniacul născut la Valladolid, în Spania, în cadrul unui interviu pentru Gazeta Sporturilor. Koljic a replicat cu calmul său specific:.

„Sunt de cinci ani, vorbesc și română, nu chiar oltenește. M-am obișnuit, trece timpul repede. Viața trece cu antrenamente, ca orice sportiv, cu prieteni, cu prietena, cu copil acum, eu cred că decurge firesc.

Viața de la Craiova, din România, este la fel ca în Bosnia. N-am avut nicio problemă. M-am îndrăgostit de România imediat cum am venit, din prima zi. Românii m-au primit toți bine, așa cred că va fi în continuare, sper. Craiova e oraș frumos, mâncarea e ca la noi, în Bosnia".

4selecții a adunat Koljic pentru naționala Bosniei

No, no, totul este OK până acum, nu este ceva care să-mi displacă. N-am avut nicio problemă, n-am de ce să mă plâng. E traficul care e, dar s-au dezvoltat și străzile, autostrăzile
- Elvir Koljic, atacant Universitatea Craiova

Orașele preferate din România ale lui Elvir Koljic

Bosniacul înalt de 1,94 de metri a mărturisit că a vizitat mai multe locuri din România.

„Da, da, am văzut mai multe orașe, am fost o zi, două. Îmi plac București, Cluj, Constanța cu marea, Craiova, logic. În privința mâncărurilor, e OK, sunt mulțumit, îți dai seama. Oricum, e la fel ca în Bosnia, e cam același stil", a mai declarat atacantul.

Ratarea transferului la Dinamo Kiev nu m-a afectat atât de tare, durerea a fost din cauza accidentării, a operației. Mă bucur că am revenit de fiecare dată. A ținut de Dumnezeu, a trebuit să se întâmple
- Elvir Koljic, atacant Universitatea Craiova

133de meciuri a strâns Koljic pentru juveți, 39 de goluri și 17 assist-uri

Citește și alte știri:

N-a mai dat gol de 27 de meciuri, dar e gata de partida cu Dinamo! Alexandru Ișfan a explicat de ce a ales Petrolul: „Au fost mai multe variante”

EXCLUSIV // VIDEO N-a reușit în Belgia, dar spune că: „m-am întors bărbat de acolo”! Fotbalistul de națională care visează să revină în Occident: „Eram imatur, am avut și 7-8 rupturi”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
superdaniel72
superdaniel72  •  20 Ianuarie 2024, 20:16

Respect, Elvir Koljic, si SUCCES! MAXIM!

parachioara5
parachioara5  •  20 Ianuarie 2024, 17:10

...da...este un jucator foarte bun ar fi trebuit sa scrieti un articol mai amplu despre el ...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează