FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ - SEPSI 0-1

update Lincar ar putea părăsi U Cluj după înfrângerea cu Sepsi: „Să aduc eu bani de acasă ca să plec?”. Cine e favorit să-l înlocuiască

Erik Lincar, antrenor U Cluj/ foto Imago Images
Erik Lincar, antrenor U Cluj/ foto Imago Images

Articol de GSP - Publicat luni, 22 august 2022 20:36 / Actualizat marti, 23 august 2022 00:03

Erik Lincar, antrenorul lui U Cluj, a vorbit despre înfrângerea cu Sepsi, 0-1, în etapa #6 din Superliga, și despre o posibilă plecare de la echipă.

UPDATE 23:45 Lincar ar putea rezilia marți

Lincar ar putea ajunge marți la un acord cu oficialii lui U Cluj pentru reziliere. Leo Grozavu e favorit să preia echipa.

Știrea inițială:

Din informațiile GSP.ro, Lincar a fost avertizat de conducere că va fi demis în cazul unei înfrângeri cu Sepsi. El mai are un an de contract și un salariu de 10.000 de euro pe lună. În aceste condiții, Erik Lincar nu ar vrea să plece de la echipa ardeleană.

U Cluj - Sepsi, oprit din cauza scandărilor xenofobe! Două bannere instigatoare au inflamat spiritele: „Echipele hortyste, eliminate de pe-a fotbalului hartă”
U CLUJ - SEPSI
U Cluj - Sepsi, oprit din cauza scandărilor xenofobe! Două bannere instigatoare au inflamat spiritele: „Echipele hortyste, eliminate de pe-a fotbalului hartă”

Declarațiile lui Erik Lincar, după U Cluj - Sepsi 0-1

„Până la primirea golului, am reușit să-i ducem pe cei de la Sepsi în jocul pe care ni l-am dorit. Nu i-am lăsat să își etaleze calitățile tehnice și să-și creeze ocazii de gol

În momentul de față, nici nu știu ce să spun. E clar că și jucătorii sunt destul de jos din punct de vedere mental. E a patra înfrângere și speram și eu că odată cu revenirea acasă va veni și prima victorie. 

Oricum, au muncit mult, au alergat, doar că în fotbal trebuie să profiți de toate situațiile pe care le ai”, a spus Erik Lincar despre meciul cu Sepsi, potrivit Digi Sport. 

Apoi, tehnicianul ardelenilor a a abordat subiectul unei posibile demiteri de cârma „șepcilor roșii”: „Chiar nu am avut nicio discuție cu nimeni. Până la urmă, eu mai am de primit bani de la clubul acesta, pentru performanța pe care am făcut-o.

Să aduc eu bani de acasă ca să plec? Asta ar fi ultima. Trebuie să fiu foarte conștient că în ultimele patru etape am pierdut. Din păcate, nu ne-a ieșit nici azi. Ok, poate e nevoie de o schimbare, nu contest, de o altă energie”.

Citește și alte știri din Liga 1:

Alex Chipciu nu își poate explica înfrângerea lui U Cluj cu Sepsi: „Poate ar trebui să stăm pe linia porții și să ne rugăm” + „Cred că suntem blestemați”

Bergodi, după scandările xenofobe de la U Cluj - Sepsi: „I-am spus secundului meu că meciul ăsta nu se termină pe teren”

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga

Lovit în cap cu un recipient din aluminiu, Novak Djokovic nu a participat la conferința de presă și a avut nevoie de îngrijiri medicale » Ce a provocat incidentul


Comentarii (6)
marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  24 August 2022, 08:57

Plătiți primele de promovare, nu rămâneți datori echipei și antrenorului pentru ca are efect asupra performantelor. Haide U !

vivi.napoca1_
vivi.napoca1_  •  22 August 2022, 22:34

Linkar ,știi cum este ,ca la gimnastica într- un f pornești din nota inferioara , câștigul este pentru ,amărâți sa zic asa ,Voi cam nu știu. de ce nota sunteți, cu toate scuzele voastre ,dar ideea este actuala ,sunteți depășiți de situație,!? Și atunci !?

marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  22 August 2022, 21:35

Lincar .... Azi ati vrut sa luati puncte ca Petrolul si nu v-a iesit. Mai frumos ati jucat primele etape pana la acest meci..... Sper sa mergi pana in iarna cel putin... dar sa joci jocul din primele etape. Haide U !

Vezi toate comentariile (6)
Comentează