FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

CFR Cluj, în discuții cu o echipă de tradiție din Franța pentru transferul unei vedete » Cât sunt dispuși să achite francezii

CFR Cluj discută cu francezii de la Girondins de Bordeaux transferul extremei stânga kosovare Ermal Krasniqi (24 de ani).
Foto: Imago
CFR Cluj discută cu francezii de la Girondins de Bordeaux transferul extremei stânga kosovare Ermal Krasniqi (24 de ani). Foto: Imago

Articol de , - Publicat marti, 01 august 2023 13:50 / Actualizat marti, 01 august 2023 14:19

CFR Cluj discută cu francezii de la Girondins de Bordeaux transferul extremei stânga kosovare Ermal Krasniqi (24 de ani). 

Girondins de Bordeaux a ratat promovarea în Ligue 1 în ultima etapă din stagiunea trecută, iar acum caută întăriri pentru a ajunge în primul eșalon al fotbalului francez după o pauză de doi ani. 

Sursele Gazetei Sporturilor informează că există în acest moment discuții pentru un transfer al lui Ermal Krasniqi, în schimbul sumei de două milioane de euro. Despre interesul lui Girondins de Bordeaux pentru Ermal Krasniqi au scris și cei de la Prosport. 

Anunțul momentului pentru fanii FCSB » Azi se pun în vânzare biletele pentru partida din Ghencea cu CFR Cluj
FCSB - CFR CLUJ
Anunțul momentului pentru fanii FCSB » Azi se pun în vânzare biletele pentru partida din Ghencea cu CFR Cluj

Ermal Krasniqi, fotbalistul de la CFR Cluj, dorit de Girondins de Bordeaux

Dacă vor reuși să-l vândă pe Ermal Krasniqi la Girondins de Bordeaux, „feroviarii” ar urma să obțină un profit considerabil.

Ardelenii l-au transferat pe Ermal Krasniqi în luna ianuarie a acestui an din țara natală, de la FC Ballkani. Trupa din Gruia a achitat suma de 200.000 de euro în schimbul internaționalului kosovar. 

În tricoul lui CFR Cluj, Ermal Krasniqi a adunat 28 de apariții, a marcat 5 goluri și a pasat decisiv în două rânduri. În acest sezon, extrema din Kosovo a strâns 4 partide în tricoul vișiniilor, în Superliga și Conference League, fără a avea însă vreo realizare. 

Citește și: 

Seară românească de ură și flegme

A plecat de la Rapid și negociază cu altă echipă din Superligă: „Am discutat cu el. Aștept un răspuns”

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (1)
Clujean
Clujean  •  01 August 2023, 15:38

Fugind sa îl dea ! Poate pun și 20 % la un transfer și e supertranzactie !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează