FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FCSB 2-1

Eroul dinamoviștilor îi ironizează pe steliști: "Acum putem să le arătăm tabela, cum au făcut-o și ei" » Ce spune de lupta la titlu

Foto: Alex Nicodim
Foto: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat luni, 01 mai 2017 22:52

Sergiu Hanca, marcatorul celor două goluri ale lui Dinamo din derby, a vorbit despre victoria dramatică obținută de echipa sa în fața lui FCSB, 2-1.

"Nu mai contează golurile trecute reușite în fața rivalilor, cel mai mult contează golurile din seara asta. Mă bucur că am înscris și că am obținut cele trei puncte.

Am crezut în noi până la sfârșit , de când sunt la Dinamo nu am trăit așa atmosferă. Ne-am mobilizat mult și până la urmă am reușit să câștigăm. 

Putem să le arătăm și noi tabela, cum și ei ne-au arătat-o în meciul tur. Ar trebui ca rivalii să tremure pentru locul 2, pentru că ne apropiem.

Presiunea a fost pe adversari, nu la noi.

Ne gândim la meciul cu CFR, este foarte aproape și putem să ne apropiem de locul doi în cazul unei victorii", a declarat Sergiu Hanca, la TV Dolce Sport.

Dinamo  a învins-o dramatic pe FCSB, 2-1, iar "câinii" speră din nou la titlu (AICI AI DETALII DESPRE PARTIDĂ)

Final incendiar de sezon! Program + calcule » Dinamo intră în forță în lupta la titlu

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (15)
hanmocar
hanmocar  •  02 Mai 2017, 11:12

Faceti spondiloza cervicala privind in sus dupa STEAUA , *** ! popa laurentiu fie cu voi !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mickey13
mickey13  •  02 Mai 2017, 10:33

Sincer, mi-ar fi jena, dupa un astfel de meci, sa arati tabela. Ma rog, au libertatea s-o faca. Au castigat, pe drept, pe nedrept, dar au facut-o. Ce m-a frapat foarte tare a fost atitudinea lui Contra. Oricat de bun ar fi ca antrenor, niciodata nu poate fi selectionerul Romaniei. Pur si simplu, in timpul meciului e un mascarici! E mai rau decat Ninel, iar asta cu greu se poate depasi. La orice faza el avea ceva de reprosat, de urlat... Meciul l-au castigat din minutul 1: a fost clar indemnul acestuia: rupeti-l pe Alibec, ceea ce s-a si intamplat in min 1 (sau 12-13). Cand au vazut baietii ca Hotegan nu fluiera prea des, au inceput cu faulturi grosolane, cica de joc... Acum, ca suporter stelist, nu-mi ramane decat sa sper. Dar nu la titlu! Ala-i castigat 99% de Viitorul, sa fim seriosi, cine o sa se mai bata cu Viitorul? Sper ca Viitorul sa ia titlul, dinamo sa termine pe 2, iar Steaua pe 3. Explicatia e f simpla: Ambele se vor face de ras in preliminarii, Nentori si KR Reykyavyk asteapta la cotitura sa mai castige si ei niste meciuri in Europa. Locul 2 sau 3 imi sunt indiferente, tot zero barat sunt pt achizitiile lui Jiji. Si, sa nu-l uit pe Razboinicul Luminii, nu vreau ca Steaua sa mearga-n Liga sa se umple asta de bani fara a-i reinvesti. Europa League e mai ok, iei si bani si poti face si meciuri ok in compania unor echipe mai slab valorice. In concluzie, sper ca la final, clasamentul sa arate asa: Viitorul, dinamo, Steaua.

1629280413960765
Ioana Maria  •  02 Mai 2017, 09:31
Postat de Marian Radu pe 02 Mai 2017, 00:39

Aratati-l pe arbitru, nu tabela......asta-i bucuria ...la hotie....

esti un *** mare de tot

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează