FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - FC ARGEȘ 1-0

Neagoe, după victoria din penalty cu FC Argeș: „E foarte greu. Nici marile echipe din Europa nu reușesc”

Eugen Neagoe
Eugen Neagoe

Articol de - Publicat miercuri, 01 martie 2023 21:17 / Actualizat miercuri, 01 martie 2023 21:35

Eugen Neagoe (55 de ani), antrenorul Universității Craiova, a analizat victoria la limită cu FC Argeș, 1-0, cu unicul gol înscris de Andrei Ivan din penalty.

Cu mai mulți absenți ca urmare a accidentărilor, Eugen Neagoe a aliniat o formulă de start tânără contra piteștenilor.

Fără mai mulți oameni de bază, Craiova a tras tare pentru victorie, a înscris o singură dată, dintr-un penalty dictat în urma unui henț curios al lui Costinel Tofan.

MM Stoica, uluit de ce a văzut în CSU Craiova - FC Argeș: „E foarte gravă o astfel de eroare”
CSU CRAIOVA - FC ARGEȘ 1-0
MM Stoica, uluit de ce a văzut în CSU Craiova - FC Argeș: „E foarte gravă o astfel de eroare”

Eugen Neagoe, după Universitatea Craiova - FC Argeș: „Dominare totală în repriza a doua”

„Nici nu are importanță cum s-a marcat golul, e o victorie meritată, clară, fără niciun dubiu. Am avut șase jucători sub 21 de ani, n-am avut niciun jucător de peste 30 de ani. A ajuns cel mai în vârstă Vătăjelu (n.r. 29 de ani), veteranul echipei.

Am forțat, am jucat și cu doi atacanți, am încercat să mai marcăm, am avut ocazii, dar, din păcate, nu am reușit să marcăm golul doi. Puteam să marcăm și cred că reflecta realitatea din teren.

A fost o dominare totală în repriza a doua, băieții merită felicitări pentru atitudine, pentru determinare, pentru ce au arătat în repriza a doua”, a precizat Neagoe după meci, citat de digisport.ro.

Eugen Neagoe: „Suporterii au dreptate”

Ulterior, Neagoe a admis că jocul echipei nu a fost la nivelul scontat cel puțin în prima parte.

„Nu am încercat niciodată să găsesc scuze când am avut reprize mai modeste. Ne lipsește foarte mult Nicușor Bancu, un jucător nu important, ci foarte important pentru echipa noastră, este liderul acestei echipe.

Ne lipsește Mihai Căpățână, ne lipsește Ștefan Baiaram, Raul Silva nu a fost nici în lot, pentru că acuza o stare de oboseală. Sunt decizii pe care le luăm și pe care ni le asumăm.

Suporterii au dreptate să ceară mai mult, sunt obișnuiți cu fotbal de calitate și cred că am practicat un fotbal de calitate în repriza a doua. Mi-aș dori să o facem 90 de minute, dar este destul de greu, nici echipele foarte mari din Europa nu reușesc să ducă ritmul 90 de minute”, a afirmat antrenorul alb-albaștrilor.

Acum ne gândim la următorul joc, de la Ploiești, va fi un meci dificil, în compania unei echipe bune, cu jucători buni, Grozav, Budescu, Papp, cel care a plecat de la noi. Din păcate, acolo e terenul așa cum este, dar nu trebuie să stăm cu gândul la teren, trebuie să jucăm cât mai bine

- Eugen Neagoe, antrenor CSU Craiova

VIDEO cu faza care a decis CSU Craiova - FC Argeș

Tot din Liga 1: 

„Demisia!” » Galeria piteșteană s-a războit cu Marius Croitoru în Bănie + Reacția vestiarului: „Ne este teamă”
CSU CRAIOVA - FC ARGEȘ 1-0
„Demisia!” » Galeria piteșteană s-a războit cu Marius Croitoru în Bănie + Reacția vestiarului: „Ne este teamă”
Râdea și arbitrul! Gafa dubioasă prin care căpitanul lui Croitoru a decis duelul dintre Universitatea Craiova și FC Argeș: „Mi-am bătut joc de echipă”
CSU CRAIOVA - FC ARGEȘ 1-0
Râdea și arbitrul! Gafa dubioasă prin care căpitanul lui Croitoru a decis duelul dintre Universitatea Craiova și FC Argeș: „Mi-am bătut joc de echipă”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (8)
CostiCorabu
CostiCorabu  •  02 Martie 2023, 13:10

Toata lumea vede ca ne trebuie un conducator de joc, un lider la mijlocul terenului . Chiar nu vede nimeni?! Am mai spus si repet,fara Bancu, echipa asta nu are suflet. Jucam rau , chiar daca avem jucatori bunicei, ne trebuie antrenor care sa stie sa-i capaciteze , sa faca o tactica de joc. Mi-a placut Badelj, are personalitate. Ngong, printre putinii care poate scoate om din joc, a inceput sa-i fie frica sa dribleze. Isfan, o mare dezamagire. Asta e, mergem mai departe.

sorinvision
sorinvision  •  02 Martie 2023, 12:18

1. Echipa nu joaca nimic. Aici este o problema de antrenor, fara viziune, fara pregatire fizica, fara relatii de joc si multe alte lipsuri. Craiova o palarie mult prea mare pentru Eugen Neagoe. 2. Hentul lui Tofan face parte din pretul de transfer al lui Isfan? :)...suntem PENIBILI!!!

ipsilante
ipsilante  •  02 Martie 2023, 12:01

Victorie cu 1-0, din 11m, bravo! 11 jucatori care joaca impreuna, dar nu ca o echipa, au invins greu, cu mult noroc, o muribunda, pe FC Arges. Victorie nemeritata pentru Stiinta, infrangere nemeritata pentru FC Arges! L-am ascultat pe Neagoe dupa meci. Chiar si in reluare... Sunt convins ca nu am asistat la acelasi meci. Eu am vazut fotbal putin si modest. Stiinta, fara acel 11m, nu ar fi marcat nici in 100 de ani! O prima repriza execrabila, un joc, pe ansamblu, de liga a 3-a. Suturi pe poarta? Ce sunt alea? Nici o conceptie de joc, fara vlaga, fara ambitie, cei 11, pareau niste straini, care s-au intilnit atunci, pe teren, pentru prima data si incropesc, timid, o miuta. De unde: ambitie, viteza de joc, presing agresiv, ocazii? Poate ne explica Neagoe TACTICA, pentru ca din tribune se vede o permanenta debandada. Mai rau ca acum nu am aratat niciodata. Demoralizant!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează