FOTBAL  »  Superliga  »  VIOLENȚĂ

EXCLUSIV Adrian Porumboiu, bătut la Suceava: „Mi-au tras-o, abia ne-au scos cu mașina până la Pașcani... Ce bătaie am luat!”

Adrian Porumboiu
Adrian Porumboiu

Articol de GSP - Publicat joi, 25 iunie 2020 08:00 / Actualizat joi, 25 iunie 2020 08:28

Adrian Porumboiu (69 de ani), fost arbitru internațional, a acceptat invitația lui Ovidiu Ioanițoaia de a participa la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”, în cadrul căreia a vorbit despre încercările pe care le-a avut în cariera de „central”. 

Acesta a povestit o bătaie pe care a încasat-o la un meci jucat la Suceava, în care era asistentul marelui Nicolae Rainea.

- Adi, spunea Crăciunescu la emisiune aici că a mâncat o bătaie mare la Anina.

- Și eu am luat una la Suceava... Și-acum trec pe lângă stadion. Era un meci cu Gloria Buzău, cu nea Nicu Rainea la centru. În minutul 89, la 0-0, au marcat gol gazdele, un atacant, și eu am ridicat steagul înainte să ajungă mingea la el. Nea Nicu a arătat centrul, eu am rămas cu steagul sus. El a avut încredere în mine și a anulat golul, dar ce bătaie a urmat... Ce bătaie am luat! Noroc că am avut steagul de m-am mai apărat.

- Nu te-a salvat nimeni?

- Și pe culoar până la vestiare ne-au tras-o... Ne-au scos cu mașina până la Pașcani. De acolo am luat un tren până la Focșani, apoi la Vaslui. Nea Nicu la Focșani, apoi la Galați. Pe la 1 noaptea a venit trenul. A, să vă zic una tare trăită când am ajuns la Pașcani, în gară. Un tip o bătea pe una. Eu cu nea Nicu să ne băgăm să salvăm femeia. A început o bătaie... Amândoi, el și femeia, s-au pus pe noi, să ne bată. Noi am vrut să-i împăcăm și ei ne-au bătut pe noi!

- A fost Nicu Rainea cel mai mare arbitru român?

- Indiscutabil. Apoi Igna e de mare, mare clasă. Igna avea o calitate mare și îl respect necondiționat. Când a fost șef la CCA le-a spus arbitrilor să arbitreze ca Porumboiu. Nu-i ajuta, nu-i dezavantaja! Un om de autoritate și îi port respect. A fost și om de mare onoare. Rainea, Igna și Crăciunescu. După rezultate ăsta e topul, da. Eu sunt oricum în primii cinci!

URMĂREȘTE AICI EMISIUNEA INTEGRALĂ CU ADRIAN PORUMBOIU

CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV Adrian Porumboiu continuă războiul cu Cristi Balaj: „Un tâlhar ca arbitru, executa comenzile CFR-ului! Era ușor de mânuit”

EXCLUSIV Ionuț Lupescu, acuzat că a ajutat Oțelul să câștige titlul: „Trebuie să spunem adevărul și murdăria! Luați meciurile și vedeți ce arbitri delega”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (5)
ertyuiop
ertyuiop  •  25 Iunie 2020, 12:26

"Corpodean bun arbitru"?!!!!! Asta a fost hotul, hotilor!

scorillo07
scorillo07  •  25 Iunie 2020, 10:25

"eu am ridicat steagul înainte să ajungă mingea la el". N-aş vrea să greşesc dar, după câte îmi amintesc, în acea perioadă, când Rainea era încă în activitate, nu era regula cu off-side în momentul pasei, ci doar când jucătorul atingea mingea.

3101575123247794
Alice Popa  •  25 Iunie 2020, 10:15

De la bataia aia i se trag tampeniile pe care le varsa in zilele noastre?!?

Vezi toate comentariile (5)
Comentează