FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Derby-ul cu Dinamo a fost ultimul pe banca FCSB pentru Laurențiu Reghecampf? Decizia a fost luată în urmă cu câteva minute!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 mai 2017 15:47

FCSB a pierdut în prelungiri meciul cu Dinamo de luni seară de pe Arena Națională, 1-2, iar Laurențiu Reghecampf a fost eliminat de "centralul" Ovidiu Hațegan, la semnalizarea asistentului Octavian Șovre.

Antrenorul de 41 de ani a fost prezent astăzi în fața Comisiei de Disciplină, dar decizia se va da abia vineri după ce vor fi analizate mai multe probe pe care părțile implicate le vor prezenta.

Reghe poate să primească o etapă de suspendare și să lipsească la meciul cu Astra de luni seară de la Giurgiu sau chiar două și să piardă și meciul cu CSU Craiova din ultima etapă.

Laurenţiu Reghecampf, a declarat luni seară, după meciul cu Dinamo că arbitrul asistent Octavian Şovre l-a înjurat "ca la uşa cortului" pe unul dintre membrii stafului său:

"Am pierdut acest meci din cauza unor greşeli foarte mari. Din ce am văzut eu, Haţegan era la zece metri, dar penaltiul l-a dictat Şovre. Nouă nu ni s-au dat astfel de penaltiuri. Se lucrează foarte bine împotriva noastră.

Şi când am fost eliminat Şovre s-a simţit jignit, dar el îmi înjură ca la uşa cortului asistentul. Eu doar am întrebat, dar arbitrii sunt foarte sensibili, nu se poate vorbi cu ei".

Laurențiu Reghecampf are mai multe oferte din zona Golfului și ar putea părăsi echipa la finalul acestui sezon. Tehnicianul este gata să dea curs unei propuneri mult mai interesante din punct de vedere financiar. 

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (6)
p.rares
p.rares  •  03 Mai 2017, 17:42

Trebuia sa fie dat afara at at el cat si pa.caliciul de MM.Asta nu este antrenor,la ce jucatori a avut trebuia sa fim campioni cu luni in urma.

tandd
tandd  •  03 Mai 2017, 16:52

din 4 comentarii niciunu nu-i duce lipsa lui reghe.....dupa meciul dinamo-steaua solddat (previzibil ca abia s-au invatat cu bataia) c--0 noua infragere se pare ca jeluitorii de servici aldea nea palnie,randoom si in ca vreo cativa au cam disparut de pe site.Pare ca *** ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dinamo_fan
dinamo_fan  •  03 Mai 2017, 16:43

inca 2 etape si Reghe poate intra n istoria ligii 1 cu cel mai mare chix dat de o echipa mai potenta financiar decat toate celelalte la un loc...care a bagat 6.5 milioane in transferuri si care a fost eliminata din EL de o echipa de divizia B elvetiana, a fost eliminata in cupa Romaniei de o echipa de divizia B romaneasca, a fost umilit in derby cu 4 infrangeri in ultimele 5 meciuri si al 5lea meci castigat doar cu ajutorul arbitrilor iar la titlu se bate cu o echipa de juniori a lui Hagi si cu o echipa proaspat iesita din insolventa ca Dinamo care au bagat in total 0 lei si 0 bani in transferuri. sigur va pica recordul absolut de penibilitate.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează