FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Dezvăluiri EXPLOZIVE din vestiarul Stelei: "Reghe a ucis jucătorii cu antrenamente aberante! Habar nu are! De aia ne-a distrus Dinamo!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 iulie 2017 00:17

Gazeta Sporturilor de astăzi publică un interviu EXPLOZIV cu preparatorul fizic Matteo Spatafora.

  • Matteo Spatafora, fostul preparator fizic al steliștilor, îl face praf pe Reghecampf pentru modul în care a antrenat la FCSB;
  • Afirmațiile italianului sunt incredibile: "Reghe și-a ucis jucătorii punându-i să alerge lent și continuu, câte 9-10 kilometri, antrenament de maraton, nu de fotbal. Apoi efectuau cu orele repetări inutile la TRX. De-aia Dinamo ne-a omorât fizic în toate meciurile jucate contra lor".

Spatafora explică EXCLUSIV în ediția tipărită a Gazetei de astăzi de ce FCSB a fost prăbușită chiar de propriul antrenor!

- Cum ai caracteriza experiența pe care ai petrecut-o la Steaua?
- Cea mai rea dintre toate pe care le-am avut în cei 12 ani de profesionist şi care a avut legătură cu fotbalul. Perioada Steaua se poate rezuma foarte scurt așa: nicio colaborare cu antrenorul principal, nicio colaborare cu primul antrenor secund. Acesta din urmă era supărat pe toată lumea, nu vorbea niciodată cu nimeni. Îl auzeam o singură dată în zi, atunci când spunea "Bună dimineața". Chiar stau şi mă gândesc că altădată nu-i auzeam vocea.

- Cum au arătat primele antrenamente fizice în Olanda, în primul cantonament de acum un an?
- Păi, în fiecare dimineață, jucătorii erau puşi de antrenorul principal să alerge lent și continuu, câte 9-10 kilometri! Ei nu făceau practic o pregătire pentru fotbal, ci pentru maraton.

- Ai venit la Steaua după un preparator neamț. Cum a fost trecerea de la stilul german la cel italian?
- Stil german? Stil italian? Nu a existat nicio tranziție! Stilul german l-am studiat timp de trei ani foarte, foarte bine în cadrul Universității "Claude Bernard", din Lyon, iar stilul italian îl cunoșteam la fel de bine după cursurile pe care le-am absolvit la Coverciano. Trebuie să înțelegeți că aici, la Steaua, nu era vorba de niciun stil. Doar fotbaliști care trebuiau să meargă la cursuri de fitness cu orele și să facă tot cu orele repetări inutile la TRX. Au folosit totul ca pentru un concurs de fitness, mai lipsea ca jucătorii să facă Zumba.

- A cui a fost ideea cantonamentului din Antalya, de 10 zile, efectuat în octombrie 2016?
- Tot ce s-a întâmplat în perioada petrecută de mine la Steaua au fost decizii luate numai şi numai de antrenor. El credea că face totul pentru ca jucătorul să fie pregătit fizic. Acolo nu a fost munca mea fiindcă, e simplu, n-am fost lăsat.

- Spui că Steaua nu se pregătea ca pentru un sezon fotbalistic, există vreo echipă din Liga 1 care ți s-a părut bine pregătită fizic?
- Dinamo cu Ioan Andone antrenor. Au fost foarte buni împotriva noastră și ne-au omorât fizic în toate meciurile pe care le-am jucat contra lor!

Citește articolul integral în Gazeta Sporturilor de astăzi sau downloadează ziarul de pe platforma Gazeta Digitală, acolo unde sunt toate cele 4 pagini de declarații explozive ale omului din vestiarul Stelei!

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (66)
florar
florar  •  07 Iulie 2017, 10:51
Postat de legendavisinie pe 07 Iulie 2017, 10:48

Zilnic GSP se străduiește să inducă în eroare cititorii, afirmând că FC FCSB SA Mogoșoaia ar fi Steaua București.

Asa e!Cum ar putea fi fara binecuvantarea PSD?Sa dau exemple ...reusite?

bebe21
bebe21  •  07 Iulie 2017, 08:54

mariusica minte mica...iar te-ai trezit cu fata la perete saptejdoiule...iar taca taca la imprastiat de zoaie pe forum...?

mariuss72
mariuss72  •  07 Iulie 2017, 08:22
Postat de gigi_becali_4 pe 07 Iulie 2017, 06:59

Daaaaa , e nasol cu Reghe asta, a calificat Steaua in Champions League, in Europa League, a luat titlul in Romania, urat si aberant asta... de aia Dinamo nu a luat nici un titlu de 10 ani, nici o calificare in Champions League de 15 ani, pentru ca Dinamo joaca mai bine sa sta bine fizic, asta ne explica Spataflora :)))

Asta ai inteles tu din ce spune omul asta? Doamne, cit poti fi de prost!!! Dar la ce te poti astepta de la unul care-si spune "gigi becali"?

Vezi toate comentariile (66)
Comentează