FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV E foame de bani la Dinamo » Ionuț Negoiță este disperat să "scape" de 3 titulari

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 iulie 2017 15:05

După un sezon excelent al lui Dinamo, în care echipa a terminat pe locul 3 și a câștigat Cupa Ligii, echipa alb-roșie s-ar putea despărți de cei mai importanți jucători.

Potrivit surselor GSP.RO, Ionuț Negoiță este disperat să "scape" în această vară de Filip, de Nemec și de Hanca, cei mai buni "câini" în sezonul trecut. Finanțatorul vrea să profite de pe urma celor trei pentru a-și umple conturile, așa cum a făcut și în cazurile lui Mevlja și Rotariu, când a încasat 700.000 de euro respectiv 1,2 milioane de euro.

Astfel, în conturile "câinilor" ar putea intra aproximativ 3 milioane de euro  din vânzarea celor trei titulari.

  • Adam Nemec, 31 de ani, este un atacant slovac cotat la 1 milion de euro. Mai are contract un an și a marcat 13 goluri în 32 de meciuri.
  • Steliano Filip, 23 de ani, este un fundaș stânga și este căpitanul echipei. Este la Dinamo din 2012 și are o cotă de 1,4 milioane de euro.
  • Sergiu Hanca, mijlocaș ofensiv de 25 de ani, a fost cel mai bun dinamovist în sezonul trecut. Este cotat la 2 milioane de euro, dar are o clauză de reziliere de 800.000 de euro

Citește și: EXCLUSIV Azi vine oferta! Steliano Filip pleacă de la Dinamo în câteva zile

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (170)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  26 Iulie 2017, 16:29

.)) e foame mare de scandal la gsp, domnilor. faceti o confuzie. nevinovata, desigur.) Dinamo isi vede de treaba, cu sau fara voia dumneavoastra, cancanisti mici si obraznici ce sunteti. ca o remarca, pe care o tot expun de vreo 12 ani de cand am mai scris pe site Ș alaturi de multi șnapani care au muls futbolul romanesc pana l-au sleit complet si acum arata ca o capra in coma, presa, televiunile, gazetarii, au un rol egal la acest proces distructiv. in orice tara puternica, media ar fi investigat serios, ar fi insistat sa descopere cauzele adevarate pentru care cluburi campioane dispar mereu. in romania s-a facut caterinca, imbarligare, s-a contribuit la hăhăială, cand un penescu jefuia fc arges, cand simota facea ce facea, cand siman facea ce facea, cand sechelariu facea ce facea, cand pinalty spunea pe fata ce face, cand dragomir, borcea si verii becalii se tot autodenuntau si nimeni nu lua masuri, dimpotriva, le ridicau osanale la Tv si prin presa. ati lovit sistematic fotbalul romanesc, fara discriminare, ati atacat la baza valorile si performantele obtinute de generatii intregi, cu sacrificii, dar si cu munca si pasiune, nu aveti scrupule, mintiti, inselati, insultati, fabulati si santajati la greu. asa traieste presa capitalista, de acord. dar asta nu inseamna ca va pasa de sport, atunci cand faceti tot ce puteti sa distrugeti Simboluri precum Steaua sau Dinamo. mascaricilor.

becalidinamovit
becalidinamovit  •  26 Iulie 2017, 16:58
Postat de grandetorito pe 26 Iulie 2017, 16:50

Nici nu compara nimeni cele doua echipe, stai linistit. Ar fi jignitor pentru suflarea ros-ablastra sa punem la acelasi nivel FCSB si parlita de dinamo. Voi sunteti niste NIMENI in fotbalul mondial de cel putin 5 ani de zile... Nu zic 10 ani ca sa nu va doara inima si mai tare.

vrei un nr de telefon la care iti raspunde UMILINTA data de Dinamo ?3-1;3-1;4-1;2-1 //anul asta se schimba prefixul stai in joc de glezne ..

gicab
gicab  •  26 Iulie 2017, 16:55

După doua minciuni in campionat și una cu plzen va veni momentul adevărului la plzen... un nou MC dar fără coregrafia cu vestute

Vezi toate comentariile (170)
Comentează