FOTBAL  »  Superliga  »  LICENȚĂ

EXCLUSIV Gazeta a aflat decizia Comisiei de Apel » Ce se întâmplă cu Hermannstadt și Turris, echipele care nu au primit licența pentru Liga 1

FOTO: Facebook @hermannstadt
FOTO: Facebook @hermannstadt

Articol de - Publicat miercuri, 24 iunie 2020 18:01 / Actualizat miercuri, 24 iunie 2020 18:31

Astăzi s-a întrunit Comisia de Apel pentru licențierea cluburilor din sezonul viitor de Liga 1. Aceasta a luat în discuție cazurile Hermannstadt și Turris Turnu Măgurele.

Din informațiile Gazetei, Hermannstadt și Turris vor primi licența pentru sezonul următor de Liga 1. Cluburile au venit cu acte doveditoare și au susținut cauza, iar răspunsul a fost unul favorabil. Anunțul oficial urmează să fie făcut vineri. 

Divizionare secundă va trebui să plătească însă o amendă din cauza problemelor cu calificarea antrenorilor de la grupele de copii și juniori. 

VIDEO / Scandal cât casa! Hermannstadt nu a primit licența pentru sezonul următor de Liga 1!

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1:

Gigi Becali anunță revenirea unui renegat în primul „11”: „Va fi titular în Cupă!” » Pronosticul pentru Derby de România

Dinamo, fără un jucător de bază în meciul cu FCSB! Decizia luată de INMS

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (10)
robotman
robotman  •  24 Iunie 2020, 18:21

eu v-am spus de saptamana trecuta ca sibiul o sa ia licenta pentru sezonul viitor. pacat ca aia de la viitorul fac jocurile lui vitan barzeswti si au sters pe jos cu iasi si sibiu chit ca nu aveau nevoie de punctele respective. si de pierdeau ambele meciuri tot erau pe primul loc in playout.

waves
waves  •  24 Iunie 2020, 18:47
Postat de vasyxxx pe 24 Iunie 2020, 18:41

Mai omule cine esti tu de tot pronunti cuvintele vitan barzeswti, cred ca tu atata sti, fotbal nu sti nimic , eu te urmaresc de mult timp , tu esti un instigator pe chatul asta, lucru care ti lea mai spus multi colegi pe chat = Q zi buna.

Este prostalaul site ului fostul random jijistul ,a ajuns rasul cititorilor de presa sportivă,se fac deja bancuri cu el!????????????

johnwick_chapter3
johnwick_chapter3  •  24 Iunie 2020, 18:57
Postat de waves pe 24 Iunie 2020, 18:47

Este prostalaul site ului fostul random jijistul ,a ajuns rasul cititorilor de presa sportivă,se fac deja bancuri cu el!????????????

Că voi, talpariniștii, care lălăiți aceeași manea zi de zi, îți fi mai buni

Vezi toate comentariile (10)
Comentează