FOTBAL  »  Superliga  »  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV Pancu se întoarce la Iași! Povești colosale: „Am băut ceva ce n-am mai băut niciodată” » Replica genială a lui Ioanițoaia: „Apă?!” :))

Articol de - Publicat vineri, 07 august 2020 11:48 / Actualizat vineri, 07 august 2020 13:45

Daniel Pancu, 42 de ani, unul dintre cei importanți jucători din istoria Rapidului, a acceptat invitația de a participa la „Prietenii lui Ovidiu”, emisiune moderată de Ovidiu Ioanițoaia, în fiecare miercuri, de la ora 20:00, pe GSP.RO.

Acesta a dezvăluit cum a rămas fără carnet după ce-a fost oprit de poliție la Iași și detaliază petrecerea noctură de la Londra, unde a petrecut cu Adrian Mutu până dimineață, după ce Beșiktaș câștigase cu 2-0 pe terenul lui Chelsea într-un meci din grupele Ligii Campionilor.

- Pancone, tu ai avut un incident cu mașina la Iași.
- M-a oprit poliția pentru că eram pe sens interzis, dar care era pus de foarte puțină vreme. Consumasem alcool. A fost un lucru bun pentru mine ce mi s-a întâmplat! Nu era normal ce făceam. Nu era normal să consumi alcool și să te sui la volan.

- Dar...
- De atunci le spun tuturor prietenilor mei că dacă beau jumătate de pahar cu bere, eu nu mă mai urc la volan! Și mai am prieteni care spun că au băut două pahare de vin și nu se întâmplă nimic. Nu! Sfatul meu pentru toți a fost de atunci să nu se suie băuți la volan. Din 2008 nu am băut ceva și apoi să conduc.

- Parcă ai avut necazuri mari.
- Am avut cinci luni de suspendare. Un proces care a durat mult, foarte mult. Eu nu am condus patru ani și jumătate. Dar mi-am meritat această pedeapsă și vă spun că pentru mine chiar a fost un lucru bun! În perioada aia am mers cu mașinile microcar, care erau legale. După jumătate de an s-a dat lege și s-au interzis.

"No, no, no. Cum? Cum să nu beau?!"

- Legenda spune că ești un tip petrecăreț.
- Da.

- Spui că din 2008 nu mai bei nimic...
- No, no, no. Cum? Cum să nu beau?! La volan nu mai beau.

- Deci mai merge?
- Păi, cum să nu! E și indicat. Au fost o mulțime de zvonuri adevărate, au fost multe petreceri, dar niciodată amestecate cu fotbalul. Mie îmi plac grătarele, dar ziua. N-am pierdut nopți la viața mea. Foarte puține nopți pierdute. Asta mă învățau antrenorii: să mai fac și excese dacă simțeam, dar să nu pierd nopțile. Fotbaliștii care au pierdut nopțile n-au avut viață sportivă lungă. Sportivii în general.

"Eram foarte amețit! Șampanie cu suc de căpșune..."

- Care-i povestea cu Mutu de la Londra?
- Ha, ha, ha! Meciul s-a terminat pe la 10, am mâncat cu echipa la hotel, apoi nea Mircea ne-a dat liber să ieșim în club până pe la 3. Am ieșit cu Mutu și cu câțiva jucători de la Chelsea. O oră, două, trei. S-a făcut ora trei, am avut intenția să plec, dar am zis să mai rămân. Era o victorie foarte importantă din istoria lui Beșiktaș și a doua zi eram liberi... Am plătit eu tot, nu Mutu. Ceilalți jucători erau staruri de nivel mondial și se relaxau după joc. Mi-am zis: "Dacă ăștia stau și se relaxează după un meci pierdut, eu de ce să nu stau după o victorie?!".

- Și ce-ați băut atunci?
- Ceva ce n-am mai băut în viața mea.

- Apă? Ha, ha, ha!
- Am băut jumătate de pahar de șampanie cu jumătate de suc de căpșune. Eram și foarte obosit de la meci, dar după trei păhărele d-alea nu-mi venea să cred... Eram foarte amețit! Șampanie cu suc de căpșune... Din trei păhărele eram... Mutu era mai antrenat ca mine. Ha, ha, ha!

- Și când te-ai trezit, a trebuit să te întorci în Turcia.
- De la Londra la Istanbul am ajuns a doua zi după meci, mi-am luat bilet de avion. Echipa plecase cu charterul, eu mi-am plătit biletul, dar nu asta era problema. Problema era că mi-aduc aminte că voiam să dorm în alea 4 ore și nu puteam că toată lumea din avion voia poze cu mine. Nu mă lăsau să mă odihnesc.

CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV Episod genial dezvăluit de Florin Prunea: „Era cu paharul de whisky în față. Mi-a dat 30.000 de dolari la pungă și m-a dat afară!”

EXCLUSIV Momentul care-i putea schimba viața lui Helmut Duckadam: „Dacă rămâneam în America mă făceam grădinar”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (5)
106739287242862
Victor Kandalakis  •  07 August 2020, 21:48

Salut Pancone! Sa sti ca nu exista interdictie sa bei alcool la volan... totul este sa nu conduci masina dupa ce ai baut!!!!! Acum inteleg de ce ai baut tu sampanie cu suc de capsune si ascultai muzica din Cecenia,,, ..la doar cateva sute de metri de Kremlin!!!

rapidist57
rapidist57  •  07 August 2020, 19:01
Postat de bodrin pe 07 August 2020, 17:15

Are, acest betivan, tupeul sa vina la Iasi?

Daca dai pe dinafara de desteptaciune spune tu un singur fotbalist care nu bea de sparge?

bodrin
bodrin  •  07 August 2020, 17:15

Are, acest betivan, tupeul sa vina la Iasi?

Vezi toate comentariile (5)
Comentează