FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Rednic a hotărât să taxeze cea mai mică greșeală a ”câinilor” » Măsurile luate de antrenor

Foto: Raed Krishan
Foto: Raed Krishan

Articol de - Publicat sambata, 27 octombrie 2018 09:00

Rușinosul loc 12 din clasament l-a enervat la culme pe Mircea Rednic care, împreună cu președintele Alexandru David, a hotărât să îi pedepseasă pe jucători pentru orice abatere. Cei doi le-au transmis fotbaliștilor că de acum înainte se va ține cont la sânge de regulamentul de ordine interioară și orice act de indisciplină va fi taxat financiar.

Acest lucru nu s-a mai întâmplat în "haită" de mai mult de doi ani. Asta deși roș-albii au avut mai multe pățanii de genul bețiilor de la Piatra Neamț și în avionul de întoarcere al echipei naționale U21.

De fiecare dată, conducerea a închis ochii și, chiar dacă i-a amenințat pe jucători cu amenzi, într-un final s-a renunțat la penalizări. Pe lângă amenzi, managementul a hotărât de mai multă vreme să nu mai plătească la zi salariile până când echipa nu va fi din nou pe loc de play-off.

2
salarii restante vor avea dinamoviștii pe 15 noiembrie

500 €e amenda pentru o întârziere la antrenament. A doua abatere e taxată dublu

"Cu Mircea nu mai mișcă nimeni în front la Dinamo acum. Și așa e normal să fie! Fotbaliștii români nu fac treabă cu vorba bună"
Cornel Țălnar, fost antrenor Dinamo

"Dinamo și-a făcut un obicei din a plăti salariile cu precizie nemțească. Jucătorii se înșală dacă vor crede că lucrurile vor continua așa. În momentul în care își vor recupera restanțele fotbalistice, vom fi și noi la zi cu salariile"
Alexandru David, președinte Dinamo

Vezi și: Ioan Andone, după ce Rednic a declanșat curățenia la Dinamo: "Îmi pun niște semne de întrebare"

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (6)
cpt.ahab
cpt.ahab  •  27 Octombrie 2018, 09:45

Da, da, a sosit o nouă tranșă de pește. Care trebuie învelit.

106644143639493
Nelu Teleaga  •  27 Octombrie 2018, 09:03

NU ARE IMPORTANTA CINE ADUCE JUCATORII LA DINAMO IMPORTANT ESTE SA ADUCA JUCATORI ADEVARATI. PENTRU ASTA NU CINE VINDE ESTE GRESIT CI ACELA CE CUMPARA. PENTRU A CUMPARA TREBUIESC O "CEATA" DE PROFESIONISTI CARE CUNOSC FOTBAL. JUCATORII ADUSI AU FOST O *** *** SI S-A VAZUT. CU MICI EXCEPTII PESTE 90 LA SUTA AU FOST TOTAL PARALELI. BUNI DE ALTE LIGI. NU ESTE NORMAL SA DISTRUGI O LINIE DE MIJOC CU PALICI SI BOSNIACUL ALA CA SA FACI CE? SALOMAO ESTE UN JUCATOR FOARTE BUN DAR TREBUIE PUS IN VALOAREA DE O LINIE MEDIANA FOARTE BUNA. FUNDASII LATERALI NU MAI FAC INCURSIUNI ASA CUM FACEA FILIP. RAU SAU BUN PLECAREA SI A LUI FILIP A LASAT UN GOL IMENS. POATE CA ROMARIO TREBUIA TINUT. ESTE GREU CE SE VA INTIMPLA PENTRU CA CEI ADUSI TREBUIE SA INTRE IN PIINE SA SE RODEZE SA SE SINCRONIZEZE. PENTRU TOATE ASTEA SI NEGOITA ARE O VINA URIASA. DECE TRBUIA SA PLECE AFRICANUL NU AM INTELES. BANII DE DAT LUI BADEA? DAR FRATELE LUI SI EL SINT MILIONARI CHIAR NU PUTEAU SA FACA UN EFORT? NU POTI SA FI SI FRUMOS SI DEVREME ACASA... IMI PARE RAU DAR NEGOITA ARE UN "MERIT" DE A FI APLECAT URECHEA LA TOTI PAPAGALII. POATE CA INTREBAT DINU AVEA SA PRIMEASCA MULT MAI MULTE RASPUNSURI PERTINENTE SAU MARIUS NICOLAE NICIDECUM NISTE PAPAGALI CARE AU ADUS DOAR JUCATORI DE MINA A TREIA CU MICI EXCEPTII. FAPTUL CA ANA MARIA PRODAN IESE DIN JOC MA BUCUR PENTRU CA ESTE O PARALELA CU FOTBALUL NU ARE NIMIC IN CAPUL ALA. SINT CONVINS CA REDNIC SI CU FATA LUI VOR ADUCE JUCATORII

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

arsenie.bk
arsenie.bk  •  27 Octombrie 2018, 08:55

Probabil vrea sa-i stranga Luanei bani de posete si pantofi din amenzile astea

Vezi toate comentariile (6)
Comentează