FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Rednic, dezvăluiri despre cumpărarea lui Dinamo: „A luat un club din Belgia și vrea să bage bani în România”

Mircea Rednic
Mircea Rednic

Articol de , - Publicat miercuri, 23 ianuarie 2019 15:45

Într-un interviu pentru Gazeta Sporturilor, Mircea Rednic, antrenorul lui Dinamo, a vorbit despre posibilitatea de a investi la Dinamo și a dat detalii despre cei care vor să cumpere clubul.

- Mai sunteți interesat să cumpărați acțiunile?
- Despre asta nu aș vrea să ofer detalii acum. Am fost interesat și sunt în continuare. Atunci când lucrurile vor fi clare, voi fi acolo. Să fie totul clar și eu nu mă voi da la o parte!

- Din punct de vedere juridic să fie clar?
- Exact, și juridic. Din toate punctele de vedere.

- Mai e de actualitate propunerea pe care ați făcut-o când ați revenit, de a aduce un străin ca patron în locul lui Negoiță?
- E de actualitate, am avut multe discuții, am fost întrebat despre Dinamo. O persoană cu care mă cunosc foarte bine tocmai a cumpărat un club din Belgia. E o formație din liga a doua, o echipă cu nume. Persoana asta a plătit 3 sau 4 milioane de euro ca să preia clubul, deci nu a ajuns la sumele de care ar fi nevoie la Dinamo, asta e adevărat. Dar e interesată să investească și într-un club din România.

- Care e opinia străinilor despre o investiție la Dinamo? Cum gândesc?
- Nu e ușor, când vin aici pun întrebări: "Ce infrastructură ai? Ce stadion ai?". Eu sper să se construiască stadionul nou, mă doare când văd că la alte arene au început lucrările, la noi am auzit că vor începe în primăvară. Până nu văd, stau cu inima strânsă. E important stadionul pentru atmosferă, pentru fani.

- Ar veni mai mulți spectatori pe o arenă nouă? Sau, mai degrabă, rezultatele îi atrag pe oameni în tribune?
- Eu știu ce înseamnă să fii suporter al lui Dinamo, dacă le oferi condiții bune fanii ar veni să susțină echipa indiferent de locul din clasament. Sunt convins că văd sacrificiile financiare care se fac, sper ca în timp să mai soluționăm din dorințele lor.

Citește și:

Mircea Rednic pune cuțitele pe masă la Dinamo: „Dați-mi 8 milioane de euro și garantez titlul!” + de ce patron spune: „Noi eram prieteni. Cum ne prindeam, cum ne țepuiam!”

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (3)
sebastian_ionut
sebastian_ionut  •  23 Ianuarie 2019, 21:49

iti respect parerea chiar daca m-ai jignit.eu am fost sincer.te rog sa consulti orice avocat si sa-i spui ce ti-am scris.si vei vedea ca raspunsul e acelasi.nu are legatura cu ce echipa tinem fiecare.8

508174286261303
Wlm Shkspr  •  23 Ianuarie 2019, 18:15
Postat de sebastian_ionut pe 23 Ianuarie 2019, 16:10

nu vrea nimeni Dinamo acum,ptr ca au un dosar penal pe rol privind iesirea din insolventa.cand o.sa se termine cu asta atunci vor veni si investitorii.

*** fc5bistii blatiști despre altii!? Tocmai ei care nu trebuiau sa existe!? Suntem in plin *** gigist??? FFc5b-penalty trebuia sa fie in liga a 5-a si burleanu inchis pentru *** ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sebastian_ionut
sebastian_ionut  •  23 Ianuarie 2019, 16:10

nu vrea nimeni Dinamo acum,ptr ca au un dosar penal pe rol privind iesirea din insolventa.cand o.sa se termine cu asta atunci vor veni si investitorii.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează