FOTBAL  »  Superliga  »  DEZVĂLUIRI

EXCLUSIV Revoluție la CFR Cluj: Mureșan mazilit de noul boss care vine în club! » Schimbări radicale la toate nivelurile

Simon Maurer
Simon Maurer

Articol de GSP - Publicat joi, 24 mai 2018 00:00

Ediția tipărită de joi a Gazetei Sporturilor dezvăluie că la campioana CFR Cluj sunt preconizate mutări spectaculoase în următoarea perioadă. 

Cea mai importantă ar putea fi reprezentată de sosirea la club a omului de afaceri Simon Maurer! Unul dintre cei mai puternici dezvoltatori imobiliari din țară, bărbatul de 51 de ani este dorit la CFR Cluj de către Neluțu Varga, patronul campionilor.

Sas la origini, Maurer are afaceri în același domeniu cu Varga. Maurer a început să-și clădească propriul imperiu imobiliar tocmai în Cluj Napoca, după care s-a extins în toată Transilvania, în special în Brașov și în Sibiu.

Acum, revine în orașul capitală a Ardealului pentru a controla piața imobiliară alături de Varga. Iar acesta din urmă dorește să-l atragă financiar la echipa lui.

"Maurer va reveni în Cluj pentru a construi mii de apartamente pe terenurile lui Neluțu. Și Varga vrea să-l aducă la club, mai ales că va crește nivelul salarial. Se va ajunge din nou la salarii de 20.000-25.000 de euro pe lună pentru mulți dintre jucători, se dorește aducerea a 5 fotbaliști de clasă pentru a se forța accederea în grupele Champions League și câștigarea unui nou titlu de campioni. Există o informație, care circulă în mediile de afaceri din Brașov, că numai în acest oraș ar fi vândut apartamente în toți acești ani de 350 de milioane de euro", precizează sursele GSP. 

Maurer ar plănui schimbări spectaculoase la toate nivelurile și și-a ales deja echipa cu care vrea să lucreze. Află din Gazeta de joi (ediția tipărită - la chioșc, ediția digitală - AICI) cine ar urma  să-i înlocuiască pe Mureșan și pe Dan Petrescu la CFR Cluj.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (63)
paul801
paul801  •  24 Mai 2018, 01:00

totul se rezuma la G$P la eternul ''s-ar putea''

bvsr
bvsr  •  24 Mai 2018, 07:58

Vrajeli peste vrajeli. Maurer este patronului noii echipe a Brasovului, AS SR Brasov, infiintata de suporteri apoi preluata de el, care promoveaza in L3 anu asta.

catalin_cj
catalin_cj  •  24 Mai 2018, 07:46
Postat de Alexandru Chis pe 24 Mai 2018, 07:23

Pe modelul "Gigi", si la Cluj teama de suspendare doi ani a echipei a condus la indepartarea lui Iuliu Muresan, cel mai toxic individ din fotbalul romanesc din ultimul sfert de veac. Dupa el si Mara va fi out, astfel incat incet, incet, CFR incearca sa-si fardeze imaginea.

Pentru voi un om care are discurs decent și nu ataca pe nimeni este toxic? Putini oameni din fotbalul romanesc au rezistat atâta la o echipa cu toate atacurile îndreptate asupra lui. Bănuiesc ca v-ar plăcea un om cu coloana și corect ca Becali și la cfr. Deocamdată domnul Mureșan a fost garanția ca la cfr lucrurile merg într-o direcție bună. Toxici sunt Becali Borcea Iancu și mm Stoica oameni dovediți în insta ta și cu ani de pușcărie în spate care în mod normal nu mai au ce sa caute în fotbal.

Vezi toate comentariile (63)
Comentează