FOTBAL  »  Superliga  »  SCANDAL

EXCLUSIV Un oficial intervine în scandalul sfârșitului de campionat dintre Steaua și Viitorul: "Ibarrola e obraznic, aşa justifică banii luaţi FCSB-ului"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 iunie 2017 16:29

În exclusivitate pentru Gazeta Sporturilor, Cristi Bivolaru, directorul general al Viitorului, îi răspunde avocatului angajat de Becali, spaniolul Jorge Ibarrola.

Societatea de avocatură a avocatului spaniol, angajată de Becali pentru procesul cu FRF și LPF, atrage atenția într-o scrisoare trimisă Tribunalului: "E greu de crezut că Viitorul ignoră importanța clasamentului în perspectiva tragerii la sorți. Clubul se opune procedurii rapide de judecare pentru a nu fi privat de avantajul pe care îl deține! E o mișcare urâtă, calculată și oportunistă!".

"Știm ce susţine, că avem şi noi dosarul! Ne-a impresionat extrem de neplăcut tonul folosit acolo. Mă exprim aşa ca să nu spun că domnul Ibarrola e chiar obraznic. Ne-a deranjat şi pe noi, dar şi pe avocatul nostru. S-a folosit un ton total nepotrivit.

Apărătorul nostru chiar a avut într-o primă fază intenţia de a-i răspunde în scris. Probabil că domnul Ibarrola crede că aceasta e o modalitate de a pune presiune pe cei care vor judeca. Cred că el vrea, de fapt, să-şi justifice banii pe care îi ia de la FCSB!", a declarat în exclusivitate pentru GSP, Cristi Bivolaru.

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (19)
timm
timm  •  21 Iunie 2017, 20:20
Postat de Alexandru Chis pe 21 Iunie 2017, 17:06

Cat despre obraznicie, Bivolarule, ar trebui sa taci! Sa imi aduc aminte de ceea ce ai declarat la Digi Sport? Ceea ce ai spus tu atuci consideri ca este "parfum de eleganta"? Te contrazici singur, sustinand ca nu doriti sa tergiversati lucrurile si ca v-ar interesa, chipurile, concluziile acestui proces dar le vreti... mai la toamna! Cat despre Academie, in curand veti intra in faliment pentru ca nimeni nu va mai cumpara jucatori care nu castiga meciurile corect, pe teren, ci prin fel de fel de manevre de culise. Te-ai uitat vreodata in oglinda sa-ti vezi chipul real atinci cand clamezi ca altul este obraznic? Probabil ca sunt reminiscente de pe vremea lui Mircea Sandu cand taiai si spanzurai pe la FRF. Esti un argat care trebuie sa-ti bine meriti simbria de individ necinstit si, mai ales, lipsit de fair play, ca "stimatul Rege Hagi" care, asa cum a declarat, ii ura pe fostii sai colegi de echipe din Turcia pentru simplul fapt ca nu reusea niciodata sa-i dribleze. Ei bine, asa urasti tu pe toti cei care va sta impotriva, chiar daca au dreptate!

Cat de prostalau poti sa fi?

fcsb.86
fcsb.86  •  21 Iunie 2017, 17:35
Postat de right_wing_resistance_romania pe 21 Iunie 2017, 17:15

cu cine a facut viitorul blaturi? cu FCSB care nu i-a batut?

Sa nu vorbim despre blaturi si Viitorul in acelasi cuvant. Din pacate atunci cand au inceput blaturile, sau scuza-ma .. (omeniile) intre Viitorul si FCSB au intrat in "oala" cu aranjamente, care e adanca rau. Anul asta sa fim seriosi, putine echipa si-au aparat corect sansele cu ei, lucru de inteles, ba chiar omenesc sa fie o rautate la adresa ciobanului si a echipei lui din partea tuturor, pe merit desigur, ca la cat de *** a facut si a spus Becali, clar nimeni nu il are la inima. Oricum, circ total, Hagi trebuia de la inceput sa nu fie implicat in aranjamentele alea, fie ca ramanea in liga1 sau retrograda, nu cred ca era vreo rusine pentru un club care isi propune an de an sa vanda jucatori, culmea... anul in care au castigat campionatul nu vand nimic .. de ce? Pentru ca nici macar un jucator nu a confirmat total la o echipa unde a fost transferat... ori au fost dati afara, ori sunt cat de cat ok, dar departe de ceea ce a fost cumparat, ca marfa ma refer, desigur. Cat despre vanzarile alea intre Viitorul si FCSB pe niste sume impresionante, naiba stie ce o fi defapt la mijloc.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

352061698522614
Mihai Tudose  •  21 Iunie 2017, 22:06

Ai dreptate , e noaptea mintii.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează