FOTBAL  »  Superliga  »  SUPORTERI

Există și a treia variantă! O parte a fanilor Stelei a ales pe cine va susține » Nici FCSB, nici CSA!

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 aprilie 2017 18:20

Peluza Sud a Stelei a ales să meargă alături de CSA în Liga a 4-a sau a 5-a, în timp ce "Nordul" a fost neutru până acum.

O parte a suporterilor din Peluza Nord s-a săturat să stea departe de stadion și a ales ca începând de sâmbătă să meargă la meciurile lui Juventus Colentina, anunță TV Digi Sport.

Unul dintre motivele pentru care steliștii au ales să meargă la formația care trage la promovare este antrenorul echipei, Daniel Oprița, fostul jucător al roș-albaștrilor.

Astfel, FCSB va fi susținută în continuare de Peluza Roș-Albastră, galerie formată după ce la finalul lui 2015 suporterii formației lui Reghecampf au ales să nu mai vină lângă echipă, din cauza scandalului dintre Becali și Armată.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (62)
mushu23
mushu23  •  07 Aprilie 2017, 20:14

de ce suporterii Stelei sustin echipa lui Oprita? Daca Fcsb nu e Steaua inseamna ca nici nu a fost vreodata din 2003 incoace. Rezulta ca Oprita nu a jucat la Steaua ci doar la o echipa oarecare infiintata in 2003, logic nu?Ba mai mult, Oprita a jucat la Dinamo! Atunci de ce sustii echipa unui fost Dinamovist? Dragi suporteri ai peluzei nord, Mihaita Nesu este Stelist sau Fcsbist? Atunci ,cu scuzele de rigoare, voi ori nu aveti cap sa ganditi rational ori ipocrizia si ura fata de alte persoane v-au convins sa abandonati echipa asta ! Daca considerati ca Oprita, Radoi, Dica, Ghionea, Paraschiv, Goian, Marin, Nesu, Nicolita sunt stelisti inseamna ca FCSB e Steaua, fiindca este aceeasi echipa ca ceea din 2005-2006 iar Talpan considera ca Steaua a existat pana in 2003. In consecinta cei de mai sus sunt doar cativa jucatori care au jucat la o echipa anonima. De ce ii iubiti si sustineti acum? Oamenilor sustineti echipa pe care o aveti in suflet si pe care o considerati voi adevarata Steaua si la care au jucat fotbalistii iubiti. Nu ceea ce va spune un jurist anonim

grandetorito
grandetorito  •  07 Aprilie 2017, 19:23

Ce tantalai! :))) Formatia croata "NK Istra 1961" e in cautare de suporteri. Poate Peluza Nord vrea sa faca deplasarea in orasul echipei ca sa vada cum stau lucrurile.

moshu_shukaru
moshu_shukaru  •  07 Aprilie 2017, 19:58

Scandalul ăsta m-a derutat de tot. Nici nu mai știu ce hârtie igienică să-mi comand, din aceea pe care e tipărită vechea emblemă sau, dimpotrivă, actuala ? Până se lămuresc lucrurile, voi folosi una cu ambele embleme. Una tipărită pe față, cealaltă pe verso.

Vezi toate comentariile (62)
Comentează