FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

Fanii Craiovei se revoltă! Atac la Rotaru și Papură: „Să înceteze să se joace de-a Gigi Becali! Merităm un antrenor, nu un breloc și o marionetă”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 ianuarie 2021 09:12 / Actualizat miercuri, 27 ianuarie 2021 10:22

Egalul cu FC Voluntari, 1-1, i-a înfuriat pe suporterii CS Universității Craiova, iar aceștia îi atacă pe finanțatorul Mihai Rotaru și pe antrenorul Corneliu Papură.

Cele șase meciuri consecutive fără victorie în Liga 1 (cinci egaluri și un eșec) și îndepărtarea de rivalele FCSB și CFR Cluj nasc tensiuni la Craiova.  Fanii din Peluza Nord au emis un comunicat în care îl critică în termeni duri pe Mihai Rotaru și îi cer acestuia să-l demită pe Corneliu Papură.

Peluza Nord Craiova: „Merităm un investitor care să știe care e rolul lui în club”

„Problema e la birouri, la Malmo, nu în Luncă! Peluza Nord îl atenționează pe Mihai Rotaru ca la Craiova nu mai e acceptată mediocritatea și că pe suporterii Științei nu îi încântă cu nimic micile sau marile lui tunuri din vânzări de jucători. Suporterii Universității Craiova merită mult mai mult, merită performanță și o echipă care să lupte pentru obiective demne de istoria acestui club.

Noi merităm un investitor care să știe care e rolul lui în club, un antrenor cu personalitate, experiență și calitate, care sa nu stea drepți sau sa fie doar un breloc al finanțatorului.

Îl somăm pe Mihai Rotaru să numească un antrenor demn de Universitatea Craiova și să înceteze să se joace de-a Gigi Becali cu marionetele și sifoanele Corneliu Papură și Cornel Blejan, pentru ca la Craiova nu merge”, se arată în comunicatul oltenilor.

Am avut meciul în mână în prima repriză. În partea a doua terenul a fost greu și pentru o echipă care vrea să construiască e complicat.E frustrant când ai ocazii și nu înscrii. Așa e la fotbal. Nu-ți iese mereu. Atâta vreme cât macini în gol e zrustrant. Dar trebuie să te mobilizezi. Am arătat un potențial bun.Cred că după prima victorie situația o să se regleze 
– Corneliu Papură, antrenor CSU Craiova   

VIDEO Răzvan Burleanu: „Ne dorim ca la meciul cu Germania să avem fani în tribună, până la 30% din capacitate"

Citește mai multe știri despre Craiova: 

Ce transfer face Mihai Rotaru » Un fost jucător de la Lazio este aproape de CS Universitatea Craiova

Ce face patronul Mihai Rotaru în timp ce Craiova se chinuie în Liga 1

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (16)
133956157512819
Ilie Tarnoveanu  •  27 Ianuarie 2021, 12:45

Odata am zis ca M.Rotaru are origini de prin Moldova. Probabil am gresit ,dar asta pentru ca era legat de SIF Moldova, ca sora lui era tot pe acolo, ca are mosii pe la Braila(are adevarat si-n Oltenia), ca era prieten cu Hrebenciucii si Andrici si ca multi cu dosare pe la DNA. Acum ca a fost clasat cu ce a facut la ANRP (minunata noastra justitie aplicata si la Proprietatea, Microsoft, EADS, Bechtel, si multe alte potlogarii romano-straine) ,probabil in asteptrea sentintei a fugit in Maldive, acum ca s-a linistit sa bage bani mai multi in jucatori, antrenori si transferuri. Sunt adevarat si „plecaturi”(cheltuieli) la echipa ,dar si venituri din jucatori vanduti. E timpul sa vina „plecaturi” de jucatori si venituri de jucatori, dar si antrenor de nivelul footbalului din Craiova cu staf tehnic la nivel european. E timpul ca multi jucatori sa plece fiind plafonati datorita antrenamentelor slabe si „gadilatul” cand gresesc. Hai Universitatea ,nu mor caii cand vor FCSB si CFR!

ucv1948
ucv1948  •  27 Ianuarie 2021, 12:30
Postat de Aurel Stana pe 27 Ianuarie 2021, 12:08

vreti alt investitor ma pufneste rasul cat de *** santeti, pai daca pleaca asta HASTA LA VISTA mai vine tataie din groapa sa investeasca in *** asta politica,bai da voua nu va e rusine deloc ati facut Craiova de rasul lumii in randul ultrasilor santeti singuri dupa tot globul care v-ati parasit echipa la greu. va inteleg intr-un fel orasul vostru a fost mereu comunist , asta nu este echipa adevarata stiinta a murit in 2011 dar trebuie sa va raportati si voi existentele la ceva Olgute, pesedei, echipe fantoma facute la comanda sa va duceti la sfarsit de saptamana sa urlati ca *** HAI STIINTA

Marea majoritate a echipelor de fotbal din Romania au trecut prin ce a trecut si Craiova. Poate spune cineva cu siguranta ca Fc Argesi , Petrolul , Chindia , Farul , Csm Resita , UTA , Univ Cluj , Rapid , Otelul , Gloria Buzau , Poli Iasi etc , mai au continuitate sportiva de la infiintare pana in prezent ? Nu ! ! Pt ca toate aceste echipe au fost falimentate la un moment dat de proprii patroni pt ca aveau datorii la stat si au inceput pe o societate noua , de la zero. . . . Avem cate doua echipe Steaua , Dinamo , Poli Tim , Craiova. Sunt 3 echipe Rapid si Progresul Buc... . La un moment dat existau 6 marci pt Petrolul Ploiesti la primaria Ploiesti. . . . De ce se vb doar de Craiova cand toate marile branduri fotbalistice din Romania au trecut sau sunt in situatia Craiovei ?

remarque
remarque  •  27 Ianuarie 2021, 11:42
Postat de Radu Dor pe 27 Ianuarie 2021, 11:00

Ăștia nu baga un leu la echipa, dar au numai pretenții!

pai daca au leu pe sigla?

Vezi toate comentariile (16)
Comentează