FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Fanii lui Dinamo s-au săturat: „Ultima promisiune a lui Cortacero a EXPIRAT! Intră în scenă ProgramDDB” » Ce plan au „câinii”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 decembrie 2020 23:05 / Actualizat joi, 10 decembrie 2020 00:01

Fanii-acționari ai lui Dinamo anunță că au pus la cale un nou plan pentru a o salva din nou pe Dinamo, echipă care are mai probleme financiare.

După ce Pablo Cortacero nu a virat azi cele 1,5 milioane de euro promise, fanii din Peluza Cătălin Hîldan sunt gată treacă la fapte. Acționari în club, prin programul DDB, suporterii lui Dinamo au postat un comunicat în care anunță că plan au pentru perioadă următoare. Fanii spun că jucătorii ar fi gata să accepte reducerea salariilor și să nu depună memorii la FIFA. Mai mult, suporterii au virat azi 70.000 de lei către jucători, după victoria cu FC Argeș.

DINAMO. Comunicat Peluza Cătălin Hîldan

Ultima promisiune a lui Cortacero a expirat. Intră în scenă ProgramDDB! 

În urmă cu câteva zile, patronul spaniol le-a trimis mesaje jucătorilor pe whatsapp, spunându-le că miercuri intră banii. 1,5 milioane euro. Miercuri, adică azi. «Dacă nici acum nu vă trimit banii, să nu mă mai credeți niciodată. Este ultima mea promisiune». Avem de-a face cu o dublă promisiune. Prima e legată de bani și tocmai a expirat. A doua însă, sună foarte interesant:

«Este ultima mea promisiune». Asta e ușor de îndeplinit. Mai ales că e gratis. Este al 9-lea mesaj primit de jucători în ultimele două luni. Toate cu subiectul «Proxima semana».

Dacă acesta este ultimul mesaj, ultima promisiune, tot e un câștig.Ține-te de cuvânt, domnule Cortacero! Ai promis! Jucătorii nu merită să fie luați peste picior la nesfârșit! Ce spun jucătorii: «De la patron am primit numai mesaje cu vorbe goale. De la suporteri am primit toți banii din biletele virtuale. E o mare diferență». Timpul lui Pablo Cortacero s-a încheiat!

Iată care este planul nostru:

Membrii DDB sunt invitați să voteze pe Platforma www.programddb.ro în legătură cu PLANUL DE SALVARE pe care îl explicăm mai jos. (sesiunea de vot va începe mâine dimineață). Veți fi întrebați dacă sunteți de acord ca banii pe care îi avem în contul DDB și banii care se vor strânge prin vânzarea de bilete să fie folosiți pentru a salva Dinamo de la colapsul financiar.

Pe 25 noiembrie am înaintat o ofertă de împrumut care a fost refuzată de actualul acționar majoritar. Întrucât nu dorim ca banii membrilor sa fie gestionați de actuala conducere executivă, prin Alex Couto, vom face în așa fel încât alegem ca suma împrumutată să fie garantată cu prima tranșă eligibilă din drepturile tv.

Pentru evitarea colapsului este vital ca la sfârșitul lui decembrie să nu avem datorii către jucători. Nu îl ajutăm pe Cortacero prin acest împrumut. Niciun ban nu va ajunge la el sau la staff-ul lui. Este vorba de evitarea falimentului. Apoi ne vom ocupa și de cei ce ne-au adus în pragul falimentului. 

Iată pașii urmați până acum și pașii pe care îi vom parcurge de aici înainte:

1. DDB a plătit prime în valoare de 70.000 lei după meciul cu Viitorul.

2. Astăzi s-au plătit alți 70.000 lei ca prime pentru victoria de la Pitești. 

3. Jucătorii au fraternitazat cu suporterii.

4. De câteva zile se discută intens cu fiecare jucător în parte despre reducerile salariale.

5. Majoritatea jucătorilor au înțeles că depunerea memoriilor la FIFA ar însemna falimentul clubului și imposibilitatea de a primi banii din contract.

6. Jucătorii au acceptat să căutăm împreună soluții pentru a evita falimentul.

Noi vom face tot posibilul pentru stingerea litigiilor, iar ei vor face tot ce depinde de ei pentru a câștiga puncte în meciurile care urmează. DDB trebuie să repare ce au stricat alții. Și asta are un preț. Vino lângă noi să salvăm Dinamo! Înscrie-te în www.programddb.ro pentru că aceasta este singura soluție de salvare! Fiecare leu contează! Fiecare bilet cumpărat, fiecare sold out înseamnă salvarea lui Diamo.

VIDEO Iulian Tameș dezamăgit de situația de la Dinamo: „Mă doare când văd ce se întâmplă acum la Dinamo”

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Contra s-a plâns în Marca de Cortacero: „Tot proiectul se va distruge din cauza lui”

E IREAL ce se întâmplă la Dinamo! Pablo Cortacero chiar se ține de bancuri!

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (45)
149589680064099
Ruben Chis  •  10 Decembrie 2020, 07:13
Postat de andrei.f pe 10 Decembrie 2020, 05:12

Ddb se încurajează singură, jucătorii cu 30.000 euroi pe lună nu vor renunța în instanță la euroi. FALIMENTUL !

somn usor ,purtator de VESTA alb rosie!!!!!!!!

bandoleros
bandoleros  •  10 Decembrie 2020, 00:52

In ultimele 24 de ore cred ca am văzut zeci de postaci infiltrati susținând cauza lui Coltescu, probabil cei mai multi dintre ei fiind rude, prieteni, cunostinte sau chiar postaci plătiți. Pentru amatorii de fotbal dacă intradevar vor sa susțină o cauza aceea ar trebui sa fie cea a lui Dinamo. E valabil chiar și pentru susținătorii echipelor rivale și toți ceilalți ce nu simpatizează cu Dinamo. Fotbalul Romanesc deja numai contează in Europa, iar pe plan intern Liga 1 își pierde interesul pe zi ce trece. Chiar și aici pe GSP, dacă nu ar mai exista încă rivalitatea intre"FCSB care nu e Steaua" si Dinamo, la celelalte meciuri comentariile s-ar rezuma la un maximum de 20. Un prim pas concret la a susține cauza lui Dinamo ar fi ca suporterii echipelor rivale sa participe la vânzarea acelor bilete online. Am înțeles ca prețul unui bilet este de 5 lei, probabil echivalentul prețului la o pâine în România. E valabil chiar și pentru Randoom, si s'o spun pe "limba" lui, oare nu e de preferat sa dai 5 lei pentru a menține Dinamo in Liga 1 pentru a avea eventual de cine rade și pe cine terfeli? Asta dacă nu cumva preferi sa te spurci cu nălucile suporterilor de la Clinceni si Voluntari între o pauza si alta după ce te-ai tăvălit cu suporterii de la Sepsi si Hermannstadt.

2943430552376926
Laurentiu Pop  •  09 Decembrie 2020, 23:57

Deveniti din ce in ce mai penibili! Hai repede cu 50 de echipe in prima divizie poate asa sa ramaneti si voi!

Vezi toate comentariile (45)
Comentează