FOTBAL  »  Superliga  »  UTA - CSU CRAIOVA 1-0

Fanii Universității Craiova au izbucnit după un nou eșec! Reacții dure în lanț: „Strategie de fricoși! O să jucăm în play-out”

CSU Craiova a pierdut și cu UTA, scor 0-1 / foto: Alexandra Fechete +33   FOTO
CSU Craiova a pierdut și cu UTA, scor 0-1 / foto: Alexandra Fechete

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 august 2021 07:59 / Actualizat duminica, 15 august 2021 08:15

CSU Craiova a pierdut și cu UTA, scor 0-1, iar fanii olteni i-au criticat dur pe jucătorii lui Laurențiu Reghecampf la finalul partidei la Arad.

A fost de ajuns o nouă prestație dezamăgitoare a favoriților pentru ca pretențioșii fani ai Universității Craiova să iasă la atac. Pe pagina oficială a clubului, suporterii n-au menajat pe nimeni, aceștia exprimându-și nemulțumirea față de jocul echipei.

Cele mai dure reacții ale fanilor:

⇒ „Pana aduceți voi jucători o sa jucam in play out! Timpul trece, iar actualii jucători nu au mentalitate de învingători. Nu au agresivitate pozitiva in joc. Astăzi am pierdut meritat, sincer. Dăruirea celor de la Arad este de luat exemplu. Aceasta dăruire ne lipsește noua. Asta este. Poate la anul. Anul asta este compromis total. Măcar sa facem o echipa ptr la anul”.

⇒ „Strategie de fricosi, exact ca in acel 0-0 penibil cu Laci. Aveti zero personalitate, niste lesinati”

⇒ „Dacă am ajuns sa ne bata și Uta...ce mai e de zis? Iar luam campionatul și anul asta”

⇒ „N-are nicio treaba antrenorul , noua ne-ar mai trebui vreo 18-19 jucatori, dintre care mimimum 4-5 atacanti. Oricum, lucrurile au inceput sa se miste, au inceput sa plece "legumele" .Ar mai fi 5-6. In 2-3 etape sper sa nu-i mai vad in avioanele din deplasari!”

⇒ „Pigliacelli sa se ducă la Pescara, ca el de nivelul Serie C este. Era de aparat capul ala. Așteptăm transferurile promise”.

⇒ „Hai să-i aducem 11 jucători lui Reghecampf, poate așa ajunge și el antrenor. La ce jucăm, nu prindem primele 10 locuri. Li nu mai spuneți de jucători, că pe valoare avem echipă de primele 5 măcar”.

⇒ „Inca un campionat pierdut, pe ambitiile si prostiile lui Rotaru. Papura, Bergodi, Marinos, antrenori care au stricat echipa, au dat nas jucatorilor, nu au facut antrenamente...etc. Acum a adus alt antrenor. Astuia ii mai da si bani multi, si degeaba. Daca Reghe ramane si la anul, chiar daca ii aduce 5..6 jucatori, tot nu luam campionatul”.

Reghecampf: „Jucătorii trebuie să respecte culorile”

Laurențiu Reghecampf a vorbit după eșecul celor de la CSU Craiova, 0-1 la Arad, cu UTA. Craiova a pierdut încă un meci în deplasare în acest sezon, după înfrângerile de la FCSB și de la Laci. La finalul partidei de la Arad, antrenorul oltenilor s-a arătat dezamăgit de prestația elevilor săi.

„Nu am avut consistență în atac, nu am avut agresivitatea necesară. Vrem să ajungem în partea de de sus a clasamentului, dar trebuie să o facem pe teren, mai puțin în declarații. Nu vreau să stau să vorbesc acum după meci de problemele noastre medicale, de plecări. 

Știm ce probleme avem, le vom rezolva încet-încet. Jucătorii care sunt la echipă trebuie să intre pe teren, să joace, să respecte culorile clubului, au valoare. La altă reacție mă aștept, trebuie să joace fotbal, să aibă mai mult curaj când au anumite situații de a marca”, a afirmat Reghecampf. 

FOTO Cele mai tari imagini din meciul UTA - CSU Craiova 1-0

FOTO: Alexandra Fechete
FOTO: Alexandra Fechete
FOTO: Alexandra Fechete
FOTO: Alexandra Fechete
FOTO: Alexandra Fechete
+29 FOTO
  • Sursă foto: Alexandra Fechete

Citește și alte știri de actualitate: 

Universitatea Craiova a luat foc: „Jenantă prestația arbitrului!” » 3 faze reclamate de olteni

N-a mai suportat! Discurs-manifest după UTA - CSU Craiova: „Am dinții făcuți praf! Incredibil ce mi-a spus arbitrul”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (23)
1_0_1_0
1_0_1_0  •  15 August 2021, 19:59

Campiiiiooooniiiiii, campioooonniiiiiiii.... Ole-ole-oleeeeeee.... Nu?

observator_federal
observator_federal  •  15 August 2021, 18:04
Postat de stargate pe 15 August 2021, 16:34

asa este cand doresti raul aproapelui tau intr-un final se alege praful de tot

Da, și eu cred că GSP în ritmul ăsta va ajunge dependentă total de Gigi (a... dacă și Nea Dâncu înțelege rațiunile superioare care pot conduce la o colaborare principială și constructivă -cum alfel? - atunci bun venit în clubul prietenilor lui Ovidiu).

stargate
stargate  •  15 August 2021, 16:34
Postat de observator_federal pe 15 August 2021, 12:33

GSP, ați ajuns să faceți articole-compilații de mesaje din Social Media? Și nu le selectați și pe alea cu înjurături anonime? Asta a#a ca să nu vă reproșeze cumva cineva -Doamne ferește! - că aveți ceva "personal" cu Rotaru, Cârțu și ceilalți? Incalificabil!!

asa este cand doresti raul aproapelui tau intr-un final se alege praful de tot

Vezi toate comentariile (23)
Comentează