FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL

I-a cășunat și pe InStat » Gică Hagi s-a plâns la conferință: „Domnilor, nu vă uitați la meciuri?”

Gică Hagi
Gică Hagi

Articol de - Publicat vineri, 21 octombrie 2022 10:25 / Actualizat vineri, 21 octombrie 2022 11:20

Gică Hagi (57) a „taxat” firma de monitorizare InStat la conferința de presă dinaintea meciului cu Rapid. „Regele” e deranjat de indexul echipei sale, lider autoritar în Liga 1, însă abia pe locul 5 în topul companiei de statistică.

Mereu atent la detalii, Gică Hagi s-a arătat deranjat la conferința de presă de indexul InStat pe care Farul îl are în acest sezon. Lider autoritar în Liga 1, clubul constănțean e abia al 5-lea în clasamentul indexului realizat de celebra firmă de monitorizare a meciurilor. 

Cu index 214, Farul e depășită de CFR, Rapid, dar și de Universitatea Craiova și FCSB, cluburi pe care le devansează clar în clasament.

Steven Gerrard, demis în miez de noapte de la Aston Villa! Două nume uriașe pe lista de înlocuitori
ANGLIA
Steven Gerrard, demis în miez de noapte de la Aston Villa! Două nume uriașe pe lista de înlocuitori

Lui Gică Hagi i-a cășunat pe InStat: „Să dea răspunsurile cei care fac lucrurile acolo”

În acest moment, FCSB și Farul sunt despărțite în Liga 1 de 16 puncte, ce-i drept și cu două meciuri mai puțin pentru formația lui Nicolae Dică. Și în cazul în care ar câștiga acele restanțe, rămân totuși 10 puncte între cele două formații, cu mențiunea că meciul direct a fost câștigat ușor de „marinari”, 3-1

Tot 3-1 în favoarea echipei lui Hagi a fost și în disputa cu CFR Cluj. Totuși, ambele au un index mai mare decât Farul. 

„În campionat suntem pe primul loc, dar la InStat suntem pe 10, pe 15. E incredibil. Nu știu... Cei care fac lucrurile acolo trebuie să găsească răspunsurile. Nu am cuvinte”, a spus Hagi la conferință, exagerând totuși în privința poziției.

Și poziția lui Artean l-a supărat pe Gică Hagi

Hagi n-a ezitat să-i taxeze pe cei de la InStat și din cauza poziției lui Artean: „Domnilor, e trecut extremă dreaptă acolo. Nu vă uitați la meciuri? Băieții ăia nu se uită pe ce post joacă Artean? A jucat si fundaș central. Joacă mijlocaș, dar îl băgăm acolo, în partea dreaptă, ca să nu fie între primii. 

Și el, și Grameni au pase de gol de la începutul campionatului. Nu știu nici indexul pe ce criterii se face. Cum își permite Farul să fie în față?”, a continuat Hagi, pe un ton ironic.

Ce a spus Gică Hagi despre derby-ul cu Rapid:

Nu mă surprinde parcursul Rapidului, mă surprinde parcursul Farului, care este unul excelent. Nimeni nu credea că Farul va ajunge aici. E meritul jucătorilor, al staff-ului, cu toate că nu suntem clubul cu cei mai mulți bani

Am avut șansă în vară, am creat un lot competitiv, care are însă un singur defect. Jucătorii nu au fost în condițiile lor cele mai bune fizice. Dacă erau bine fizic, nu ajungeau să joace pentru Farul. Obiectivul nostru e să câștigăm fiecare meci în parte. Noi nu ne uităm pe ce loc suntem, chiar dacă e oxigen și respirăm bine, vor urma multe lupte, trebuie să fim concentrați și montați

Va fi un meci foarte frumos, echipele sunt în formă. E un meci foarte important, în care sunt 3 puncte puse în joc și nimic mai mult. În meciurile mari trebuie să ai grijă la orice detaliu, atât ofensiv, cât și defensiv. Noi sperăm să ne impunem, să ne facem jocul nostru, să dictăm ritmul și să luăm cele 3 puncte

Topul index-ului InStat pentru echipele din Liga 1: 

  1. CFR Cluj 219 
  2. FCSB 216 
  3. Rapid 216 
  4. Universitatea Craiova 215 
  5. Farul 214 
  6. Sepsi 213 
  7. FCU Craiova 207 
  8. Hermannstadt 207

Cifre excelente pentru Farul: 

  • 27 de goluri marcate, cu 6 peste Sepsi (21) și 7 peste CFR Cluj, următoarele clasate 
  • 42% din șansele de gol create au fost transformate 
  • 10 goluri primite, a doua apărare din L1 după Rapid 
  • o singură înfrângere, lider absolut și din acest punct de vedere 
  • 33 de puncte, cu 16 peste FCSB, 14 peste Sepsi și 12 peste Craiova 
  • 196 de șuturi trimise către poartă 
  • 95 de pase filtrante, lider absolut, cu 9 peste FCSB și Sepsi și la mare distanță de locul 4, ocupat de Argeș (69) 
  • 390 de driblinguri, locul 2 după Botoșani, cu 409, dar cu un procentaj mai bun 
  • 199 de mingi recuperate în jumătatea adversă, locul 1 detașat în Liga 1, peste FCSB și Universitatea, care sunt la mare distanță pe locurile 2 și 3, cu 155 și 145 de mingi recuperate

Mai multe știri din Liga 1: 

Déjà-vu roș-albastru » În timp ce FCSB juca la Arad în Cupa României, titularii erau antrenați de „principalul de avarie”

„Gafeurul-șef”, trimis de CCA la derby-ul Rapid - Farul » A făcut praf meciul de etapa trecută

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (34)
grigs1981
grigs1981  •  22 Octombrie 2022, 12:12

Hagi nu mai este "regele"fotbalului romanesc,a devenit "inchizitia"fotbalului romanesc!

gojgaru
gojgaru  •  22 Octombrie 2022, 00:53
Postat de gepeto pe 21 Octombrie 2022, 15:20

Ai daca are dreptate? Instat e o firma, cu angajati si colaboratori romani. Compara varul din ro cu cel din strainatate. Dam in judecata varul? Sau dam afara pe cei ce il folosesc si punem profesionisti?

Stai foarte prost cu simtul umorului .

Hcm27
Hcm27  •  21 Octombrie 2022, 21:40
Postat de klauz pe 21 Octombrie 2022, 17:41

Tipule, te invarti pe loc ca un titirez... hagi NU A JUCAT la Real, NU A JUCAT la Barca, a fost un atarnator care abia a prins banca si aia nu tot timpul, ci - decisiv - a fost dat afara de la fiecare. Daca era bun, ramanea. Si se impunea. Nu a fost bun, i s-a dat eject. Vezi pe unde erau in Europa Real si Barca pe atunci, nu erau mari puteri ca acum. Pana si in Serie B a fost un nimeni.

Bun,neamțule,ramai la părerea ta.Ti-o respect,dar nu ti-o împărtășesc!Hagi,alături de Dobrin,Balaci și M.Raducanu,rămân cei mai buni fotbaliști ai României,cu mențiunea ca ceilalți nu au beneficiat de facilitățile asa zisei revoluții.Ca performanțe sportive,Hagi este cel mai bun,the best!

Vezi toate comentariile (34)
Comentează