FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL

Hagi apelează din nou la Becali! Farul vrea să transfere încă un jucător de la FCSB

Articol de - Publicat marti, 16 ianuarie 2024 08:07 / Actualizat marti, 16 ianuarie 2024 08:41

Farul a bifat două transferuri, dar Gică Hagi mai are un obiectiv pe care sper să-l îndeplinească în zilele viitoare: fundașul central Denis Haruț (24 de ani).

După ce l-a adus pe mijlocașul Ronaldo Deaconu (26 de ani) și pe fundașul stânga Cristi Ganea (31 de ani), Gică Hagi se interesează acum de un alt jucător care nu este în vederile lui Gigi Becali: Denis Haruț.

Hagi insistă la Becali! Farul îl vrea pe Denis Haruț de la FCSB

Haruț, care poate juca în centrul sau în dreapta defensivei, a început sezonul ca titular la FCSB, alături de Dawa, dar și-a pierdut locul în echipă pe parcurs. Iar Gică Hagi vrea să profite și să-l aducă la Farul, sub formă de împrumut. Iar „Regele” speră ca mutarea să se facă zilele viitoare, anunță ctsport.ro.

Crescut de Poli Timișoara, Haruț a mai jucat la FC Botoșani înainte ca FCSB să-l transfere, în februarie 2021, pentru 660.000 de euro. În total, la echipa roș-albastră a adunat 55 de partide.

Farul nu e este singura echipă din Superligă care îl vrea pe Denis Haruț. Pe urmele acestuia este și Poli Iași, acolo unde este dorit de fostul său antrenor, Leo Grozavu.

Hagi apelează din nou la Becali! Farul vrea să transfere încă un jucător de la FCSB
Denis Haruț // FOTO: Imago
  • În acest sezon, Haruț a început ca titular primele meciuri din Superligă și din preliminariile Conference League, alături de Joyskim Dawa. Ulterior, după ce Vlad Chiricheș și Ngezana au fost la capacitate maximă, Haruț a trecut pe bancă. Și a mai jucat doar în Cupă și sporadic în Superligă. Începând cu etapa a 11-a, el a fost rezervă neutilizată până în etapa a 21-a (3-1 cu Poli Iași), când a intrat în prima repriză după accidentarea lui Ngezana.
  • La FCSB, pe postul de fundaș dreapta Haruț îi are concurenți pe Alexandru Pantea, Nana Antwi și Valentin Crețu, iar ca fundaș central luptă cu Joyskim Dawa, Vlad Chiricheș și Siyabonga Ngezana.
  • Farul îi are pentru poziția de fundaș central pe Mihai Popescu, Kevin Boli, Ionuț Larie, Diego Queiros și Gustavo Marins, iar soluțiile pentru fundașul dreapta sunt: Damien Dussaut și Dan Sîrbu

400.000 de euroe cota lui Denis Haruț, potrivit transfermarkt

VIDEO Gigi Becali râde de FRF și a anunțat cum va juca FCSB: „Asta e echipa! Să ne dăm nana”

Citește mai multe știri din Superligă:

Zâmbetul ce s-a născut din durere! Luis Phelipe, fotbalistul care trăiește clipa la FCSB
FCSB
Zâmbetul ce s-a născut din durere! Luis Phelipe, fotbalistul care trăiește clipa la FCSB
Andrei Burcă n-o vede pe FCSB campioană: „Nu sunt atât de multe puncte”
CFR CLUJ
Andrei Burcă n-o vede pe FCSB campioană: „Nu sunt atât de multe puncte”

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (5)
REMEMBER87
REMEMBER87  •  16 Ianuarie 2024, 11:15

Harut este prima rezerva pt postul de Fundas Central ! Nu poate fi transferat ! E o prostie ....sau inca o eroare Marca Gigi ! Omul face tot ce poate sa prinda locul 2 ....!

agiler
agiler  •  16 Ianuarie 2024, 11:08
Postat de doar_dinamo_bucuresti. pe 16 Ianuarie 2024, 09:10

e bine asa, afara cu Harut si Compagno, o sa vina accidentari si suspendari dar improvizeaza pipereanul chiar daca raman in lot 12 jucatori si restul juniori, important e locul 2, o sa inteleaga gigistii

Încerci să ne explici cum va retrograda Dinamo pentru a doua oară.

vio9o301960
vio9o301960  •  16 Ianuarie 2024, 10:59

E corect asa!E randul lui Becali!Daca nu s-ar mai baga astia de la Cluj, sunt convins ca un an ar lua campionatul,Hagi,iar urmatorul an Becali!Si tot asa!Fain,nu?

Vezi toate comentariile (5)
Comentează