FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - HERMANNSTADT

FOTO Fază complicată în Universitatea Craiova - Hermannstadt » Penalty dictat cu VAR după o analiză de 3 minute

Reghecampf, nervos pe „centralul” Coza / FOTO: Captură TV @Orange Sport
Reghecampf, nervos pe „centralul” Coza / FOTO: Captură TV @Orange Sport

Articol de - Publicat vineri, 04 august 2023 22:11 / Actualizat vineri, 04 august 2023 22:28

CS Universitatea Craiova a deschis scorul în minutul 16 al meciului cu FC Hermannstadt, printr-un penalty transformat de Andrei Ivan. Faza a fost analizată mai bine de trei minute în camera VAR.

Revenirea lui Reghecampf pe banca Universității Craiova a adus un plus de entuziasm în jocul oltenilor. La fel ca în primele 3 runde, „motorul” a fost Alexandru Mitriță. 

Universitatea Craiova, penalty dictat cu VAR în duelul cu Hermannstadt

În minutul 11, Mitriță a avansat până la marginea suprafeței de pedeapsă a celor de la FC Hermannstadt. Mino Sota și Valerică Găman l-au flancat. Mijlocașul nipon a reușit să devieze mingea, dar invervenția colegului din defensivă a fost greșită. 

Fază complicată în Universitatea Craiova - Hermannstadt » Penalty dictat cu VAR după o analiză de 3 minute
FOTO: Captură TV @Orange Sport 1

Găman, venit la Sibiu chiar de la Universitatea, a intervenit întârziat și l-a călcat pe Mitriță. „Centralul” Ionuț Coza nu a observat inițial infracțiunea, chiar i-a arătat cartonaș galben lui Reghecampf pentru proteste. 

Fază complicată în Universitatea Craiova - Hermannstadt » Penalty dictat cu VAR după o analiză de 3 minute
FOTO: Captură TV @Digi Sport 1

Coza a fost atenționat de Bogdan Dumitrache, oficialul din camera VAR. După o analiză de aproape 4 minute, oltenii au obținut penalty-ul dorit. Andrei Ivan a transformat fără emoții pentru 1-0. 

 

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Mircea Rednic, lecție deschisă pentru jucătorul schimbat după 34 de minute: „La prima minge, a vrut să facă asta”

Probleme pentru FCSB » 2 jucători s-au accidentat în duelul cu CSKA 1948: „Cel mai prost teren pe care am jucat vreodată!”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (14)
AdrianUCV1948
AdrianUCV1948  •  05 August 2023, 22:19
Postat de atthur pe 05 August 2023, 07:26

Nu e fault! Japonezul dă CLAR in minge deci mitrita nu mai are "obiectul muncii" cand e călcat sau nu(că nu e clar in nici o reluare) de bolovanul ăla de gaman.Si cum ăsta a fost singurul gol,se poate vorbi de o "vicierede rezultat",vorba bancului: "tot cu,tot pentru" psdcraiolguta....!!!...

Tu nici nu stii ce inseamna viciere de rezultat, esti pe langa fotbal, prietene, imi dau seama de treaba asta prin faptul ca spui ca "Mitrita nu mai avea obiectul muncii", pai ba, "specialistule", daca mingea nu a parasit suprafata de joc se poate dicta penalty la oricare jucator faultat in careu, dar asa e cand nu urmaresti sportul asta :))))))

bogdan_m
bogdan_m  •  05 August 2023, 15:07

Cred ca e un penalty foarte clar. Chiar dacă atinge mingea, japonezul îl împiedică pe Mitrita, care este și călcat pe celalalt picior de Găman. Problema e ca s-a dat cu VAR, arbitrul, care era foarte bine plasat, facandu-se ca ploua. A mai fost un penalty clar la Markovici (când a ratat Mitrita singur cu portarul) dar vad ca jurnaliștii scriu doar ce le convine. Era o faza care trebuia măcar amintita pentru ca faultul la Marko e evident...

barabant72
barabant72  •  05 August 2023, 13:27

Mitrita a incercat o actiune fara vreo sansa de reusita incercand sa treaca prin fundasi ,nu printre ei .El a fost sigur ca in acel duel se va ciocni de adversari si se va tranti in careu .Arbitru de centru a interpretat corect faza ,observand ca Mitrita forteaza faultul .Ce s-a intamplat in camera VAR nu se stie si centralul a cedat .Lovitura de pedeapsa acordata eronat .

Vezi toate comentariile (14)
Comentează