FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - FCU CRAIOVA 2-1

Marius Croitoru speră ca autoritățile locale să se implice la FC Botoșani: „Să vină cu două milioane de euro”

Marius Croitoru, antrenor FC Botoșani // foto: Imago Images
Marius Croitoru, antrenor FC Botoșani // foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat luni, 25 aprilie 2022 17:34 / Actualizat luni, 25 aprilie 2022 18:15

Marius Croitoru (41 de ani), antrenorul lui FC Botoșani, a comentat succesul cu FCU Craiova, 2-1, care i-a urcat pe moldoveni pe locul 2 în play-out.

„Ai emoții și când joci 11 contra 11 cu Craiova, este o echipă bună, cu jucători valoroși. În sezonul regulat ne-au luat 4 puncte, nu am putut câștiga împotriva lor. Când am rămas în 10 oameni (n.r. - Jaja a fost eliminat în minutul 70) normal că a intervenit o teamă. 

La orice gol tu cazi moral, iar ei vin cu avânt peste tine, simt că nu poți, că ești demoralizat de golul primit. Îi felicit pe băieți că au avut puterea să treacă peste șocul eliminării și să ducă meciul în siguranță la final”, a declarat Croitoru la Orange Sport. 

Mircea Lucescu ar putea pleca de la Dinamo Kiev » Antrenorul român, pe lista unei importante echipe europene! Nu e însă favorit
TURCIA
Mircea Lucescu ar putea pleca de la Dinamo Kiev » Antrenorul român, pe lista unei importante echipe europene! Nu e însă favorit

Marius Croitoru, după FC Botoșani - FCU Craiova: „Ne mai trebuie 7 puncte”

Cu 3 etape înainte de finalul play-out-ului, FC Botoșani ocupă locul 2, cu 35 de puncte, două peste Sepsi OSK. Marius Croitoru speră la 7 puncte din ultimele 3 meciuri, cu CS Mioveni, Dinamo, respectiv Academica Clinceni.

„Obiectivul nostru este acela de a ne clasa pe unul dintre primele două locuri, pentru a avea șansa de a juca barajul. În acest moment ne mai trebuie 7 puncte, cu care matematic am fi la baraj. Orice rezultat pozitiv la Mioveni ne-ar aduce mai aproape de clasarea pe locurile de baraj”, a declarat antrenorul moldovenilor. 

Marius Croitoru: „Aș fi total de acord ca o primărie sau un primar să ne dea două milioane de euro”

Marius Croitoru a abordat și situația financiară a echipei în cadrul flash-interviului. Antrenorul lui FC Botoșani speră ca autoritățile locale să se implice pentru susținerea clubului, astfel încât să nu se mai recurgă la vânzarea jucătorilor de bază:

„Știam unde vin, care este principalul obiectiv al clubului, pe lângă acela de a face performanță, este nevoia de a scoate jucători în față, de a-i promova și de a-i aduce la o formă bună, ca apoi să fie valorificați. 

Venim dintr-un oraș, dintr-o zonă a țării în care nu avem situația altor cluburi. Trebuie să ne autofinanțăm, ne gospodărim așa cum știm, cum putem. 

Dacă ar veni o primărie sau un primar care să ne dea două milioane de euro, pentru a nu mai fi nevoiți să vindem jucători, aș fi total de acord. La un club de Liga 1 cheltuielile sunt foarte, foarte mari, mai sunt angajați, 7-8-10 grupe de copii și juniori pe lângă echipa de Liga 1”. 

Am avut multe ocazii de gol, dar nu am înscris. Am avut două, trei ocazii clare. În repriza a doua, am făcut câteva greșeli, dar per total a fost un meci bun.

- Nicolo Napoli, antrenor FCU Craiova

Nu are importanță câte cartonașe galbene am. Îmi pare rău de un singur galben, pe care nu trebuia să-l iau. Cel de la Constanța, din cauza căruia am stat acasă cu FC Argeș (n.r. - în etapa 30, 2-1 pentru FC Argeș). 

Dacă aș fi fost pe bancă, situația ar fi fost alta, probabil cu mine pe bancă acel ultim meci din sezonul regulat nu ar fi decurs așa cum s-a întâmplat. Este singurul lucru pe care mi-l reproșez din scurta mea carieră de până acum.

- Marius Croitoru, antrenor FC Botoșani

Mai multe știri din Liga 1: 

Arbitrul Cătălin Popa n-a văzut un penalty evident în FC Botoșani - FCU Craiova

Steaua și-a pregătit deja strategia anti-Becali » Cum vrea să blocheze stadionul pentru FCSB - CFR Cluj

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (14)
ucluj2011
ucluj2011  •  26 Aprilie 2022, 09:03

Ce obraznic ești băi Croitorule!!! De ce săî vă dea primăria bani bă!!! Asta ar trebui să fie ILEGAL cum este și în cazul Stelei care nu poate fi sponsorizată de un Minister dacă vrea să intre în Liga I. Sau să nu fie ilegal pentru nimeni. De ce să primiți voi și Voluntari și Clinceni și mai mult de jumătate din echipele de Liga I bani de la Primărie , și de ce să nu primească atunci și Dinamo , Rapid , FCSB , Craiova... Sunteți niște trișori și niște falsuri de echipe. Voi nu sunteți echipă de Liga I , voi sunteți , ca și alte 7-8 echipe din Liga I , ÎN CEL MAI BUN CAZ echipe de Liga a-2-a.

1156319061081989
Puyu Ionut  •  25 Aprilie 2022, 22:58

Tot județul Botoșani nu face 2 milioane de euro !!! De unde și pana unde se crede asta mare antrenor care nici licența n-are ??

aurelguga
aurelguga  •  25 Aprilie 2022, 22:48

Foamea-i cat casa la BT si voi vreti bani in fotbal. Daca se retrage Iftimie si voi sunteti direct faliment.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează