FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

Pace între Craiove! Anunț în direct: „Fac un apel public!” » Mititelu Jr. și-a schimbat discursul

Fanii celor de la FC U Craiova sărbătorind promovarea în Liga 1 / FOTO: facebook.com/FCUniversitateaOFFICIAL
Fanii celor de la FC U Craiova sărbătorind promovarea în Liga 1 / FOTO: facebook.com/FCUniversitateaOFFICIAL

Articol de GSP - Publicat sambata, 29 mai 2021 17:51 / Actualizat sambata, 29 mai 2021 18:05

Adrian Mititelu Jr., conducătorul celor de la FC U Craiova 1948, îndeamnă la pace în contextul duelului cu CS Universitatea Craiova din Liga 1.

„Probabil vor fi 4 meciuri pe lună pe Ion Oblemenco (n.r. - două pentru fiecare echipă din Craiova în postura de gazdă), nu se va face nicio diferență între cele două cluburi. 

Cei de la CS U se antrenează într-o bază din Craiova, unde ne vom pregăti și noi până vom finaliza lucrările la baza proprie. Va exista o pace și, în acest sens, fac un apel la calmitate. Sper să nu existe incidente în oraș. 

Va fi greu, sunt conștient, mai ales la primul meci cu ei. Dar în viață te obișnuiești cu orice, probabil va trebui să treacă o perioadă de timp”, a declarat Mititelu Jr. la „Digi Sport Special”.

CS Universitatea Craiova - FC U Craiova. Adrian Mititelu Jr. și-a schimbat discursul

Discursul lui Mititelu Jr. a fost unul diferit în urmă cu două săptămâni, când FC U Craiova promova matematic în Liga 1. 

Atunci, patronul echipei în absența tatălui său condamnat la închisoare lansa un mesaj războinic rivalei din Liga 1: „E cea mai fericită zi din viața mea! Echipa a promovat meritat! CS U, nici nu știi cât de mică începi să fii!”.

„Cu ce echipă vor ține microbiștii din Craiova în sezonul viitor de Liga 1?” » Rezultatul sondajului GSP

Intitulat „Cu ce echipă vor ține microbiștii din Craiova în sezonul viitor de Liga 1?”, sondajul GSP realizat în urmă cu o lună a avut două variante de răspuns: „CS Universitatea Craiova, echipa lui Rotaru” și „FC U Craiova 1948, echipa lui Mititelu”. După 50.000 de voturi, lucrurile sunt clare. Majoritatea fanilor înclină spre FC U Craiova, echipa familiei Mititelu!

Mai exact, 37.929 de voturi dintre cele 50.059 au fost primite de FC U Craiova, iar restul, de 12.130, de CS U.

Pace între Craiove! Anunț în direct: „Fac un apel public!” » Mititelu Jr. și-a schimbat discursul

DEZBATERE GSP » Vor rezista Rapid și FC U Craiova în Liga 1?

Citește mai multe știri din Liga 1:

A spulberat răzbunarea lui Becali, iar acum vrea s-o „îngroape” și pe CSA Steaua: „Plec dacă nu ne calificăm în Liga 2!”

Ofertă consistentă pentru Edi Iordănescu » Antrenorul a refuzat un milion de euro pe sezon!

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (67)
terente1
terente1  •  29 Mai 2021, 19:59

Sondaj printre dusmanii Craiovei fotbalistice manipulat din redactia GSP. Deocamdata au votat Craiova lui Mititelu crezand ca e mai slaba dar cine stie, poate ca Mutu o va duce in lupta pt trofee iar in editia viitoare vor fi 4 echipe la titlu: CFR, FCSB, CSU si FCU. Atunci gigistii de la GSP vor face sondaje in care FCSB sa iasa cea mai iubita echipa. Asta pana cand va intra Steaua in liga I.

10207202405083487
Nanu Daniel  •  29 Mai 2021, 19:37
Postat de maistorkokir pe 29 Mai 2021, 19:34

din cate am inteles palmaresul echipei, care include realizarile Craiovei Maxima din anii '80, este la echipa lui Rotaru, nu inteleg de ce fanii in majoritate covarsitoare inclina spre echipa lui Mititelu

Pentru ca au votat FCSB-isti, dinamovisti si alte neamuri. Daca nu ma tii minte sondajul a fost asa: - Cu cine vor fine craiovenii in urmatorul campionat? Cu CSU sau FCU ? ADICA II INTREBAU PE ALTII CU CINE VOR TINE ...CRAIOVENII. Manipulare marca GSP... sunt in razboi cu CSU si ii imping de la spate pe FCU prin toate mijloacele.

10207202405083487
Nanu Daniel  •  29 Mai 2021, 19:22
Postat de planetfun pe 29 Mai 2021, 19:20

FcU este adevarata Stiinta, si FCSB este Steaua ! Sondajele spun totul !

Iata unul care a participat la sondajul care nu-l viza pe el insusi... :)

Vezi toate comentariile (67)
Comentează