FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

Spectatori la „cursul” lui Budescu! + Paradox incredibil la Universitatea Craiova

Pe locuri, fiți gata...Budescu trimite o pasă măiastră printre Bancu și Gustavo, care privesc disperați // foto: Raed Krishan (GSP)
Pe locuri, fiți gata...Budescu trimite o pasă măiastră printre Bancu și Gustavo, care privesc disperați // foto: Raed Krishan (GSP)

Articol de - Publicat luni, 21 martie 2022 19:15 / Actualizat luni, 21 martie 2022 19:16

Nu mai puțin de 11 olteni, din cei 16 folosiți de Reghecampf în FC Voluntari - CS Universitatea Craiova 3-1, n-au reușit să câștige nici 50 la sută din duelurile în care au fost implicați. Budescu, de partea cealaltă, a impresionat și prin „servicii” de calitate, dar și la „combativitate”: 61% din dueluri câștigate!

Cea mai la îndemână explicație pentru eșecul Universității Craiova la Voluntari (1-3) ar fi că Laurențiu Reghecampf n-a avut în teren un „regizor” de talia lui Constantin Budescu. Căpitanul oltenilor, Nicușor Bancu, a și „pedalat” în această direcție: „Budescu a prins o seară foarte bună și s-a văzut că atunci când joacă el, joacă și echipa. Jocul nostru a suferit, nu ne-am creat foarte multe ocazii și de aceea s-a ajuns la înfrângere”. 

Cel mai bun mijlocaș din Liga 1 a rămas acasă! Cazul care ridică o mare întrebare: ce fel de selecție face Iordănescu?
Selecție
Cel mai bun mijlocaș din Liga 1 a rămas acasă! Cazul care ridică o mare întrebare: ce fel de selecție face Iordănescu?

E și acesta un motiv pentru care oaspeții au sucombat acolo unde-și propuseseră să bifeze a 8-a victorie consecutivă în campionat, dar e unul prea „ieftin”.

FC Voluntari - CSU Craiova 3-1. Spectatori la „cursul” lui Budescu!

Reghe a fost cel care a pus degetul pe rană: „Am făcut trei cadouri. Mai întâi, un autogol după o minge pierdută la jumătatea terenului. Apoi, pase greșite la jumătatea terenului... Dar nu e vorba doar de greșelile personale, ci și de atitudine. A fost mult sub așteptările mele”. Reghe este confirmat și de statistici, care devoaleză un adevărat paradox.

Deși sunt lideri în Liga 1 la numeroase capitole, precum goluri (1,84/meci), ocazii (7/meci), șuturi pe poartă (5,6/meci), acuratețea paselor (84%), acuratețea paselor-cheie (4/meci) sau a centrărilor (30%), juveții au o mare problemă la „dueluri”. De orice fel. La aceste secțiuni ei lipsesc din topuri și asta se reflectă și în ierarhia indexului InStat (231), unde sunt exact acolo unde se află și-n clasament. Pe locul 3, după CFR (233) și FCSB (233).

În meciul de la Voluntari, nu mai puțin de 11 dintre cei 16 jucători folosiți de Reghecampf au picat examenul de „atitudine și combativitate”. Ei n-au reușit să câștige nici măcar jumătate din duelurile în care au fost implicați! Antoine Conte nu și-a adjudecat nici unul, din patru, la fel Elvir Koljic, din 3 avute! Iar Dan Nistor nici măcar n-a intrat în vreunul! Și nu e prima oară când li se întâmplă asta oltenilor.

În partea cealaltă, Budescu nu doar că le-a oferit coechipierilor „servicii” de cea mai bună calitate. A și câștigat 61 la sută din cele 23 de dueluri cu adversarii săi!

Restanțierii lui Reghecampf

NumeDueluriDueluri câștigate
1. V. Screciu1346%
2. A. Conte4-
3. A. Crețu933%
4. A. Ivan2433%
5. Gustavo2035%
6. G. Câmpanu838%
7. J. Markovici1414%
8. O. Bic2129%
9. Șt. Baiaram1540%
10. E. Koljic3-
11. D. Nistor--

toate cifrele sunt conform InStat

83% din cele 18 dueluriavute a câștigat Papp. Singurul din tabăra oltenilor care s-a ridicat din acest punct de vedere la pretențiile lui Reghe

Dacă îi dai spațiu lui Budescu, normal că dă exterioare și ți-o dă printre picioare. Trebuie să stai aproape de el, să fii agasant. Doar așa îl blochezi
Sorin Cârțu, președinte CSU Craiova

Liviu Ciobotariu, declarații după victoria cu CSU Craiova: „Strategia noastră a fost clară. I-am destabilizat, am reușit!”

VIDEO. Liviu Ciobotariu, după victoria cu CSU Craiova: „Strategia noastră a fost clară. I-am destabilizat, am reușit!”

Toate numele uriașe invitate la inaugurarea noului stadion Rapid: de la Mircea Lucescu până la Dănuț Lupu și Bozovic

„Central” de Liga 1, uluit de ce a descoperit în subteranul arbitrajului românesc: „E sub orice critică! Și pe mine mă face praf presa...”

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (3)
george_br
george_br  •  21 Martie 2022, 21:25
Postat de Cosmin Daniel Tuta pe 21 Martie 2022, 19:38

Să primești cursurii de înjurături, văd că sunteți foarte mândri voi la gsp, cu fotbalul mai greu respectivul joacă fotbal în parcare...

"Pentru limba romana, apasa tasta 1!"

sdaniel1972
sdaniel1972  •  21 Martie 2022, 21:05

Niste mari nesimtiti, in frunte cu antrenorii lor. Daca ala, budescu nu sa antrenat de 2 zile, bine - el zice ca de 8 si il cred, sunteti si *** pe deasupra. Ma indoiesc de capaciteatea voastra... Cirtule, Rotarule, asta i sampania ma???

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

2711537815766774
Cosmin Daniel Tuta  •  21 Martie 2022, 19:38

Să primești cursurii de înjurături, văd că sunteți foarte mândri voi la gsp, cu fotbalul mai greu respectivul joacă fotbal în parcare...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează