FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - CSU CRAIOVA 1-1

Reghecampf a „tunat” după meciul cu Voluntari: „Sunt luat de prost!”

FC Voluntari - CSU Craiova 1-1 | Laurențiu Reghecampf a fost extrem de supărat la final pe arbitraj. Antrenorul oltenilor nu a amintit însă și de penalty-ul neacordat gazdelor. +43   FOTO
FC Voluntari - CSU Craiova 1-1 | Laurențiu Reghecampf a fost extrem de supărat la final pe arbitraj. Antrenorul oltenilor nu a amintit însă și de penalty-ul neacordat gazdelor.

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 decembrie 2021 19:40 / Actualizat sambata, 11 decembrie 2021 20:37

FC Voluntari - CSU Craiova 1-1 | Laurențiu Reghecampf a fost extrem de supărat la final pe arbitraj. Antrenorul oltenilor nu a amintit însă și de penalty-ul neacordat gazdelor.

„Nu știu cum să încep. Fiind un om care respectă munca altora, sunt luat de prost. În toate meciurile noastre se întâmplă lucruri grave și arbitrii nu le văd. 

Nu pot să accept când vezi un atac cu două picioare în față și nu dai cartonaș roșu! Domnii arbitrii nu țin cont de ceea ce ne învăța pe noi la începutul sezonului. 

Am avut penalty la Bălașa, făcut de același Meleke care trebuia să primească galben și să fie eliminat”, a declarat Reghecampf.

La ce fază consideră Reghe că FC Voluntari trebuia să rămână în „10”? În minutul 29, Meleke se aruncă în fața lui Baiaram cu două picioare înainte, însă contactul nu se produce la nivelul ghetelor ivorianului. Mladinovici i-a acordat „galben” fundașului de la Voluntari, decizie la limită.

Reghecampf a „tunat” după meciul cu Voluntari: „Sunt luat de prost!”

Laurențiu Reghecampf, antrenor CSU Craiova: „Sunt vinovat la fel ca jucătorii”

„Suntem sub presiune, dar jucăm fără 5-6 jucători de bază. Azi am făcut un joc bun, am alergat foarte mult. Am întâlnit și o echipă destul de bună. Cred eu că au fost aceste momente în care ei au fost ajutați de arbitrii, și-au pus amprenta la final aceste decizii”, a mai spus Reghecampf.

Întrebat despre lipsa de răbdare a conducerii, Reghe s-a eschivat: „Nu pot să răspund eu pentru patron. Sunt vinovat la fel ca jucătorii. Nu sunt peste jucători. Când se trage linie, cu toții suntem responsabili”.

Două penalty-uri neacordate în FC Voluntari - CSU Craiova » Erori mari de arbitraj în Liga 1
FC Voluntari - CSU Craiova 1-1
Două penalty-uri neacordate în FC Voluntari - CSU Craiova » Erori mari de arbitraj în Liga 1

Ce a declarat Mihai Bălașa după meci

Două penalty-uri neacordate în FC Voluntari - CSU Craiova

„Centralul” Horia Mladinovici a refuzat câte un penalty pentru fiecare echipă.

  • În minutul 6, la 0-0, ilfovenii trebuiau să primească o lovitură de la 11 metri. Pe un atac pozițional al gazdelor, Marcelo Lopes a pasat în careu la Vadim Rață, iar mijlocașul moldovean a fost faultat în mod clar de ScreciuStoperul oltenilor a ratat intervenția la minge și i-a „secerat” piciorul stâng lui Rață.
Reghecampf a „tunat” după meciul cu Voluntari: „Sunt luat de prost!”
  • În același careu, CSU Craiova a avut și ea un penalty neacordat în repriza a doua, minutul 55. La un corner, Meleke i-a prins piciorul lui Bălașa într-un „clește”.
Reghecampf a „tunat” după meciul cu Voluntari: „Sunt luat de prost!”

Cele mai tari imagini din Voluntari - CSU Craiova

+39 FOTO

FC Voluntari - CSU Craiova | Oltenii tremură și pentru play-off!

Citește mai multe știri despre fotbalul din Liga 1:

Ioan Andone nu-i iartă pe fotbaliștii lui Dinamo: „Când gândeşti aşa ca jucător, înseamnă că ai o problemă”

FCSB ar putea rămâne fără Florin Tănase » Anunțul lui Victor Becali: „Sunt niște discuții”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (39)
contrabas3
contrabas3  •  12 Decembrie 2021, 11:12

Cum a băgat Ionut Vina mingea în poartă, am făcut aproape $800 ($798). A fost un weekend bun, până acum. :)

doubleti
doubleti  •  12 Decembrie 2021, 10:25
Postat de geogeo pe 12 Decembrie 2021, 09:32

Penalty-ul din min.6 facut de Screciu a fost impotriva Craiovei?!

O faza similara s-a petrecut in repriza a doua in tusa, cand un fundas ilfovean intra la un jucator al Craiovei in mod identic. Probabil ca arbitrul a considerat umar la umar. Acel atac nu poate fi considerat atac prin imprudenta. In schimb vad ca nu zici nimic de rosu direct la Meleke, de al doilea galben la Droppa la mijlocul terenului chiar sub ochii arbitrului, de rosu direct la Ion la faultul asupra lui Vladoiu, de penalty-ul necaordat la Balasa, de galben dat aiurea lui Campanu cand de fapt era fault la marginea careului. Mai vrei sa-ti enumar? Nu cred ca ai capacitatea de a retine atatea informatii.

doubleti
doubleti  •  12 Decembrie 2021, 10:21
Postat de dodo001 pe 12 Decembrie 2021, 10:09

Opinia mea e ca CSU Craiova a castigat un punct.Daca pierdeau meciul era mai bine? Voluntari e echipa buna, nu degeaba e pe locul 3. Veti vedea ca multe echipe se vor incurca cu Voluntari

Dupa opinia ta, care habar n-ai de fotbal ca la voi la cluj se joaca turca si se castiga campionatele cu ajutorul arbitrilor, zici ca Voluntariul cu o singura ocazia merita sa castige meciul, iar Craiova care a avut 7 (sapte) ocazii clare de gol merita sa piarda. Asa e cand comentezi fara sa vezi meciul sau daca l-ai vazut, fara sa pricepi fotbalul. Du-te bai si canta la alta masa, nu avem nevoie de parerea ta de dodo.

Vezi toate comentariile (39)
Comentează